Fragrancex.com - размисли и страсти...аромати и доставки-3-та тема

• 66 883
  • 1 294
  •   1
Отговори
# 720
Днес исках да поръчвам от сайта, обаче сега ме е страх и не мога да реша дали платя с картата или през ПейПал  Rolling Eyes  Някой поръчвал ли е от вчера насам?

# 721
  • София-Лагера
Направете си по една дебитна карта.
И захранвайте на момента.
Това не се случва само в България.Навсякъде източват карти.Може тези хакери изобщо да не са българи.

# 722
skrita сега се обадих в ПИБ и мойта карта няма и месец  Confused
ако си блокирам и дебитната и кредитната за подновяване ми казаха,4е е 5лв за дебитната и 20лв за кредитната,аз имам смс известяване да по 0,25лв е смс и буквално след като ползвам картата максимум до 3-4 мин. ми пристига смс  Peace

# 723
  • София-Лагера
Днес исках да поръчвам от сайта, обаче сега ме е страх и не мога да реша дали платя с картата или през ПейПал  Rolling Eyes  Някой поръчвал ли е от вчера насам?
Аргун това не е от сайта.Поне така мисля. newsm78
Тяхната техника е супер.Където и да платиш могат да те барнат.

# 724
Направете си по една дебитна карта.
И захранвайте на момента.
...

Проблемът е, че при пазаруване по интернет и дебитната карта може да излезе на минус, нищо, че се води дебитна. На мен ми се е случвало на няколко пъти в Редута (при двойно блокиране на суми).

... Аргун това не е от сайта.Поне така мисля. newsm78
Тяхната техника е супер.Където и да платиш могат да те барнат.

Shocked Аз останах с впечатлението, че е от тях. Явно съм сгрешила.

# 725
Argun, не мога да кажа, че е от тях. Просто там плащах последно, но може да са ми прихванали картата и по-рано, не знам. Аз мисля, че това си е добре организирана престъпна мрежа. Може откачено да ви прозвучи, но нощес като почнах да получавам СМС-ите, почти физически почувствах посегателство, направо си представях как някакви индивиди седят някъде и в този момент ми ровят в личното пространство #Cussing out

# 726
skrita сега се обадих в ПИБ и мойта карта няма и месец  Confused
ако си блокирам и дебитната и кредитната за подновяване ми казаха,4е е 5лв за дебитната и 20лв за кредитната,аз имам смс известяване да по 0,25лв е смс и буквално след като ползвам картата максимум до 3-4 мин. ми пристига смс  Peace

Цената за смс -известяване на ПИБ е 5лв за 50 смс-а, това е по 0.10 лв на смс!

lalique, дано бързо се решат проблемите с изтеглената сума!

# 727
  • here, there, everywhere
Първо да се извиня, че с въпроса си оспамих темата. Embarassed, но за съжаление се оказа че има подобни случаи.
Може би наистина е на-добре да си захранваме картите преди самата покупка и така  ще можем да си правим поръчките без много притеснения.

# 728
И аз се извинявам за оспамването, но ми се струва важно да сме наясно с възможните рискове

# 729

Може би наистина е на-добре да си захранваме картите преди самата покупка и така  ще можем да си правим поръчките без много притеснения.

При мен това е невъзможно, картата с която пазарувам е кредитна , с голяма сума вътре и винаги е пълна  Tired. Или трябва да извадя нова или да ползвам някоя от кредитните с неснижаем остатък на мъжът ми.

Може да пуснем нова тема, рискове на он-лайн пазаруване.

# 730
Момичета, това изобщо не е спам, все пак е свързано с поръчката.

И да попитам - днес ли е последния срок за купона с безплатната доставка? (извинявам се, ако е писано вече, но моят нет е много бавен и нямам възможност да се връщам много страници назад)

# 731
argun доставката е базплатна до края на годината- удължиха я за празниците

и за мен не е спам  Peace ето извода е, че ще си пусна смс известяване като превантивна мярка, все пак не мога да тичам да захранвам дебитна ка рта за всяка интернет прищявка  newsm78

# 732
Имам поръчка от 11.11.08 и още не ми е шипната. Писах и 200 писма и получавам отговор че до един работен ден ще я придвижат, но уви още няма развитие. Някой имал ли е такъв проблем? Нещата са за подарък за 28.11. но по всичко личи че няма да пристигнат до тази дата.Какво да правя?

# 733
Във връзка с източването на кредитни карти искам да питам нещо.  Тъй като в сайта се запазва кредитната карта с която си платил има ли възможност да бъде изтрита информацията.  Търсих търсих, но не открих как да го направя.  А и без това ме е подгонила параноята, след проблеми с един друг сайт, а с прочетеното тук съвсем се изплаших.  Моля ако някой знае да каже.

# 734
  • Sofia
Откажи поръчката.

Общи условия

Активация на акаунт