Fragrancex.com - размисли и страсти...аромати и доставки-3-та тема

• 66 884
  • 1 294
  •   1
Отговори
# 210
искам да попитам-нормално е ли при първа поръчка да ми сложи такса за доставка
първо сложих Free и ми даде крайната цена без доставка , като платих през пей пал -ми прати фактурата с доставката

# 211
  • София
първо сложих Free и ми даде крайната цена без доставка , като платих през пей пал -ми прати фактурата с доставката

Според мен при положение, че си си въвела кода за безплатна доставка не би трябвало да ти таксуват такава без значие по какъв начин плащаш.....странна работа   Thinking

# 212
# 213
  • Балчик
Мен бавенето не ме притеснява. От Франция от Ла редута ми се бавят по месец, месец и нещо, та камо ли тези. Важното е да дойдат някога.  Simple Smile

# 214
  • София
Той ще да е - пише, че бутилката е във формата на златно кюлче

# 215
  • Бургас
Дами, на 8001 Бургас има две ягодинси и две фрагрански пакетчета  Peace дано е някоя "загубена" поръчка  Hug

# 216
Той ще да е - пише, че бутилката е във формата на златно кюлче

Ако е той сигурно ще го чакат да остарее 1-2 годинки и ще го пуснат.  Joy

# 217
да се похваля-току що получих поръчката от 18,09
Escada-into the blue
попадението е отлично

# 218
Аз като гледам снимката на тестера на Rumeur и там е даден с капачка... ако въобще са показателни тези снимки, които публикуват, де...
Stefoni, а можеш ли да споделиш впечатленията си от аромата? На кой друг аромат ти напомня? Свеж ли е? Усещат ли се рози (че аз нещо ги недолюбвам  Rolling Eyes)

Ами като не ме бива в определенията ...  Embarassed Моите възпратия са първоначално за нещо леко сладко и веднага след това те лъхва нещо остро и тръпчиво (както вече писах веднъж), дори леко нагарчащо. Честно казано, обаче, незнам от коя съставка идва точно.

От скромния ми опит не мога да ти кажа и дали прилича като аромат на някой друг. От тези които аз съм мирасала, не съм намерила прилика. Не точно свеж, по-скоро много цветен - все едно си влязъл в стая с много разнообразни и силно ароматни цветя. Моята асоциация е, че това е "неутрален" аромат - тоест не такъв, който е създаден да привлича чуждото внимание, а по-скоро да ги държи настрана. Има някаква нотка "резервираност" и поне аз бих го ползвала на работното място  Wink

# 219
  • Варна
Момичета, дайте някой евтин мъжки парфюм.. този дали е много гаден?

# 220

доста и е от времето на баба ми Joy Joy Joy

# 221
Гледайте момичета винаги преди да натиснете бутона за плащане  Peace
Явно нещо се е случило и ти не си погледнала, че имаш начислена доставка

# 222
  • Варна

Верно ли? Laughing
Баба ти на колко е?...че го гласях за свекър ми hahaha ма хайде, ще му намеря някой по модерен.  Mr. Green

# 223
Гледайте момичета винаги преди да натиснете бутона за плащане  Peace
Явно нещо се е случило и ти не си погледнала, че имаш начислена доставка
оххххх незнам точно какво е станало, но уж гледах много добре, даже вече ми пристигна поръчката и във фактурата няма начислена доставка, а в имейла от пейпал е начислена сумата и доставката и са дръпнати точно толкова пари

# 224
  • София

С риск да прозвуча еретично, много харесвах този Брут преди години Mr. Green Мисля, че и сега би ми харесал  Mr. Green
За свекър става!

Общи условия

Активация на акаунт