Fragrancex.com - размисли и страсти...аромати и доставки-3-та тема

• 65 693
  • 1 294
  •   1
Отговори
# 450
ама познават я като Лолита Лемпика или Лолита Лемпицка, че туй малко скандално ми зазвуча Peace
Бастет  smile3501 страхотно чувство за хумор имаш. Прекрасна си, развесели ме.

# 451
ама познават я като Лолита Лемпика или Лолита Лемпицка, че туй малко скандално ми зазвуча Peace
Бастет  smile3501 страхотно чувство за хумор имаш. Прекрасна си, развесели ме.

Радвам се, ако съм поразвеселила темата...........Аз харесвам също хора, които не им липсва чувството за хумор и не са сръдливи - често тук като почета се смея здраво, в работата само на ум обаче - едвам се удържа положението понякога........

# 452
аз затова не попитах в магазина, а го обиколих целия Simple Smile някак си полско чешки ми звучи тая лолитка и затуй така Simple Smile

и какво ще кажете за този скандален парфюм Simple Smile

# 453
нали не се сърдиш за поправката? Hug
Тя наистина е полска пани, която обаче става фенски дизайнер. затуй франсетата й казват Лемпика - при тях няма ни Ц, ни Ч.
За парфюма, не го зная, но бил ориенталско-цветен и траен.......ако не фалирам накрая, може и него да го закупя.

# 454
Този ли имаш впредвид или Л? И двата са сладки,плътни и трайни. Особено Л е много ванилия и канела. Зимни, ухаят на Коледа. Хубави са, ако обичаш сладки миризми. Първият има и много виолетки.

# 455
о, не. как ще се сърдя за такива работи Simple Smile стана ми смешно. то и те франсетата само си преиначават думите, лемпичка хич не е на френски, съгласна Simple Smile
ориенталски не ми звучи много по невенски, утре ще видя в дъглас и ако го няма, ще се ориентирам нанякъде другаде май
благодаря ти

ха, благодаря и на денси, първият имах предвид. но аз не обичам сладки миризми. ванилия и канела обичам, но не в/у себе си. всъщност от началото на бременността и досега използвам само един парфюм и е на половина. но мисля да се "завърна"

# 456
За Лолитките - според мен е най-сигурно да минеш и да ги подушиш първо, поне за мен са много странни аромати.

И да отбележа, че съм мноооого доволна, че сте получили от 13 и 14.10, това значи, че моят "захарен памук" ще дойде в понеделник-вторник  Hug

# 457
  • Бургас
ДНЕС ПОЛУЧИХ ТРИТЕ СИ ПОРЪЧКИ НА КУП. ШИПНАТИ СЪОТВЕТНО НА 7.10 И 13.10

душ гел Contradiction   и парфума Contradiction  и един на   Ralph Lauren

аз съм много ама много  newsm44

искам да поръчам за подарък Contradiction  Cologne - сет на много добра цена! Дамският е без забележки !!! но мъжкият...ми е мъгла

http://www.fragrancex.com/products/_cid_cologne-am-lid_R-am-pid_ … 4M__products.html

но нямам отзиви за мъжкият Contradiction  smile3530,нека някой който го е подушвал, да каже каъв е аромата и за какъв

тип мъж е?!

# 458
Днес получих Juicy Couture Perfume тестер ,но си дойде с капачка и без опаковка.Шипнат на 15.10.08.Кашона беше толкова намачкан,че приличаше на мекица.
Първата ми мисъл беше,че сигурно ще има проблеми в съдържанието.За моя радост всичко си беше ок.
Тази опаковка-изолация ли какво му се казва върши много добра работа.

# 459
Днес получих Juicy Couture Perfume тестер ,но си дойде с капачка и без опаковка.

Да, една приятелка го получи миналата седмица и нейният дойде с капачка, но без кутия.

# 460
  • София
Хм.. а моя беше без капачка, но в кутия

# 461
Хм.. а моя беше без капачка, но в кутия

И аз като го поръчвах беше без капачка и в кутия  Rolling Eyes

# 462
  • sofia
Да се похваля с поръчка от 15-ти. Мъжът ми е много доволен от Бърбъри Лондон. Напомнял му на Атитюд на Пако Рабан...Дърти инглиш ми хареса, но бързо изфиряса.

# 463
  • София-Лагера
И аз днес получих шипната на 10.10.
Мъжкото Черути е хубаво.
Другите два са за подаръци Peace

# 464
I аз да се похваля, след дълго чакане и отчаяние,че няма да я получа днес взех от 28.09 Embarassed
По-добре късно, отколкото.....никога.
Два сета имах поръчани за подарък - общо 1.880 - без малко на митница да отиде пратката.
Този мъжки сет: http://www.fragrancex.com/products/_cid_cologne-am-lid_C-am-pid_ … 1M__products.html на Келвин Клайн - страхотен е! Много свежарски и стилен аромат.
Този дамски сет: http://www.fragrancex.com/products/_sid_FEW4__products.html - ne съм го отваряла и не мога да кажа как е.

Общи условия

Активация на акаунт