Fragrancex.com - размисли и страсти...аромати и доставки-3-та тема

• 65 699
  • 1 294
  •   1
Отговори
# 480
Този ли имаш впредвид или Л? И двата са сладки,плътни и трайни. Особено Л е много ванилия и канела. Зимни, ухаят на Коледа. Хубави са, ако обичаш сладки миризми. Първият има и много виолетки.

... но какво ме зариби една продавачка като съм обичала сладко да пробвам Лолита (този вляво, като гледам е тоал. вода, кутията жълтее малко). Та не ми беше достатъчно сладка  #Crazy тоал. вода и си взех парфюмната. Честно казано съжалявам. Парфюмът е богат, но определено виолетките са ми в повече.  Наложи се да си търся свеж аромат и така редувам. Обаче ще го изпръскам  Mr. Green

Двата са различни парфюми  Peace

# 481
  • Плевен
Днес получих поръчката от 17.10. Paul Smith Woman. За сестра ми е и много го хареса.Бяхме го поръчали по описания в нета.

# 482
  • Варна
Момичета, случвало ли ви се е да ви отчисляват Loyalty Rewards от сметкатката? При последната ми поръчка (вчера) ми правят отстъпка 2%. Ползвам само код Free.

# 483
  • Балчик
Да, при последната ми ( от общо 4 роръчки ) ми отчислиха 1 %.

# 484
Момичета, случвало ли ви се е да ви отчисляват Loyalty Rewards от сметкатката? При последната ми поръчка (вчера) ми правят отстъпка 2%. Ползвам само код Free.

Да, отчисляват 2% след като сумата на поръчаните от съответния акаунт продукти надхвърли 100 долара. При натрупани над  500 долара отчисляват 5%, а над 1000 - 10%.

# 485
  • Варна

Да, отчисляват 2% след като сумата на поръчаните от съответния акаунт продукти надхвърли 100 долара. При натрупани над  500 долара отчисляват 5%, а над 1000 - 10%.

Е това ме учуди - отдавна съм надхвърлила 100 долара, а чак сега ми дават отстъпка  Rolling Eyes

# 486

Е това ме учуди - отдавна съм надхвърлила 100 долара, а чак сега ми дават отстъпка  Rolling Eyes

Сигурна ли си, че си си влизала в акаунта, като си поръчвала? Защото поръчката може да стане и без да се минава през акаунт (тогава се изписват отново всички данни), но в този случай не се прибавят точки. Всъщност влез си в акаунта  и виж най-отгоре пише колко точки са ти се натрупали (1 долар=1точка) Peace

# 487
Някой засичал ли е в някой сайт новото мъжко Гучи? Rolling Eyes Търся го,в 100мл.  bouquet

# 488
Не Славче, за съжаление го няма много е нов и го има само в магазините.

# 489

Да,аз го видях в Бюти зоната.Много ми хареса.Смятам да го взема,обаче не го намерих по сайтовете,исках да видя на каква цена ще е.Предполагам ще има известна разлика. Laughing Ако го срещнеш някъде,да кажеш. Hug  bouquet

# 490
  • Варна

Сигурна ли си, че си си влизала в акаунта, като си поръчвала? Защото поръчката може да стане и без да се минава през акаунт (тогава се изписват отново всички данни), но в този случай не се прибавят точки. Всъщност влез си в акаунта  и виж най-отгоре пише колко точки са ти се натрупали (1 долар=1точка) Peace

Не го знаех това, кой да обърне внимание. Ей, голЕм заплес съм  ooooh!

# 491

Да,аз го видях в Бюти зоната.Много ми хареса.Смятам да го взема,обаче не го намерих по сайтовете,исках да видя на каква цена ще е.Предполагам ще има известна разлика. Laughing Ако го срещнеш някъде,да кажеш. Hug  bouquet
Славче тук го има в http://parfum-bg.com/packages/wgt.aspx?fi=4889&page=offer&offer=3543574 и в други милилитри http://parfum-bg.com/packages/wgt.aspx?fi=4889&page=offer&offer=3543573

# 492

Славче тук го има в http://parfum-bg.com/packages/wgt.aspx?fi=4889&page=offer&offer=3543574 и в други милилитри http://parfum-bg.com/packages/wgt.aspx?fi=4889&page=offer&offer=3543573

Златна си. Hug  bouquet Ама то цената е същата горе-долу с магазина.  Heart Eyes

# 493
Да се похваля и аз с пристигнала поръчка от 12.10.
Само на Клиник неща- трите стъпки и all about eyes.

DDML и Soap-a ми излиза, че са от 05.2007, a Lotion-a от 03.2008.
Само на очния крем няма никъде батч код.   Close
Даже още по-странно- отдолу бурканчето има издълбана следа, а на кутийка малка черна лепенка...  newsm78
Дали не е някакъв опасен за здравето от преди 5 години   Crazy
И така... Mr. Green

# 494
Някой засичал ли е в някой сайт новото мъжко Гучи? Rolling Eyes Търся го,в 100мл.  bouquet

Славче, изчисти си пощата !  Crossing Arms  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт