Fragrancex.com - размисли и страсти...аромати и доставки-3-та тема

• 65 707
  • 1 294
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Привет!  В клон 1408-София понякога разнасят поща и в почивните дни-и понеже ме познават току що получих 1 поръчка. 50МЛ MAGNIFIQUE -lancome и
Alfred SUNG 100.ml. Общо тегло 733грама шипнато на 21.10. Много съм доволна Благодаря за сайта

# 526
  • Пловдив
Хайде понеже работя в банка и аз да се изкажа - в зависимост от сертифицирането по Виза на банката се предлагат различни Виза карти (аналогично е и с Мастър Кард). Ако има пълните сертификати, банката може да предлага и дебитни и кредитни Виза Класик и Виза Голд - те винаги са със такса поддръжка независимо дали са дебитни и кредитни. Ако са дебитни имат значителен неснижаем остатък също......Виза електрон е само дебитна и няма такси. Неснижаемият й остатък е 3 лева или 1.5 Евро или долара.

Peace Това е вече компетентно изказване  Peace
Да обобщим,че объркахме Lara1 .С две думи : Виза Електрон дебитна-става,да ,има ли кода с 3 те цифри отзад може да действаш
но ако искаш да я ползваш и на банкомат или пос-устройство в чужбина (магазини,хотели)  ,да плащаш резервации и др.може да си направиш по високият клас дебитни карти  Виза класик или аналогичната Мастър Кард .Изборът е ваш  Peace

а кредитните са също посочените  ,само,че има друга логика на издаването им ,но това е друга тема
Благодаря на всички!  Hug Вероятно ще поръчам такава карта в банката, където и сега са ми сметките. Видях че предлагат.
Другия вариант е да се обърна към някое от момичетата, които поръчват  Peace

# 527
  • Балчик
Взех си днес поръчката ор 21.10- детското парфюмче, много е симпатично и добре мирише.

# 528
Днес си взех пратката от 17.10(най-сетне).
Това получих http://www.fragrancex.com/products/_cid_perfume-am-lid_J-am-pid_ … 1W__products.html  - невороятен е! Heart Eyes
(Намирам известна прилика с Будоара. Но този определено е моя аромат, с Будоара не се разбрахме Laughing).

# 529
  • София
Аз пък получих L'or De Torrente - от 21.10 е поръчката - страхотен е. Малко се бях притеснила, защото го видях в темата за размените, но много ми харесва. A бутилчицата е истинско бижу

# 530
един въпрос от мен . ясно е че поръчките идват от Щатите , а да питам маркирани са от сайта като GIFT за да не се плаща мито , или си цакаме като попове 20% .

# 531
  • Варна
един въпрос от мен . ясно е че поръчките идват от Щатите , а да питам маркирани са от сайта като GIFT за да не се плаща мито , или си цакаме като попове 20% .

Обикновено нищо не си цакаме, с редки изключения.

# 532
Запис и аз в темата!  Flutter

Мерси много за сайта!   bouquet

Смятам и аз да го изпробвам и да си поръчам 1-2 парфюма. Най-вероятно ще помоля от поръчващите момичета.  Simple Smile
Всъщност исках на Дюпонт Есенс Пюр, но май го няма...  newsm78

# 533
  • София-Лагера
Аз вчера поръчах Бърбари уикенд /мъжкия/ и след 3 минути беше шипнат.
Това направо е рекорд Laughing

# 534
  • София-Младост
Момичета , помагайте...идея си нямам какво и как стана...пишеше ми само цената на парфюма, накрая ме шипна с 35 евро отгоре...има ли начин да откажа поръчката? Моля ви спешно ми е. Може и на лични...видях каква глупост съм направила, но ако има начин...

# 535
Момичета , помагайте...идея си нямам какво и как стана...пишеше ми само цената на парфюма, накрая ме шипна с 35 евро отгоре...има ли начин да откажа поръчката? Моля ви спешно ми е. Може и на лични...видях каква глупост съм направила, но ако има начин...
Ауууу, не си доогледала и сесията ти е изтекла и ти начисляват доставка
Вичито имаше същия проблем
Веднага им писа да анулират поръчката, но й отговориха, че вече е шипната
Обикновено в такива случаи шипват за секунди  #2gunfire
Обаче пиши, че искаш анулиране, поне нищо няма да загубиш  Hug

# 536
  • София-Младост
Ауууу, не си доогледала и сесията ти е изтекла и ти начисляват доставка
Вичито имаше същия проблем
Веднага им писа да анулират поръчката, но й отговориха, че вече е шипната
Обикновено в такива случаи шипват за секунди  #2gunfire
Обаче пиши, че искаш анулиране, поне нищо няма да загубиш  Hug
Писах им, току що получих отговор, щели да реагират в рамките на един ден, но да видим. Но този отг. малко стандартен ми се вижда. Надявам се на добра развръзка...

# 537
Оооо, това е супер. Поне не са те отрязали веднага.

# 538
  • София-Младост
Оооо, това е супер. Поне не са те отрязали веднага.
Дано и утре да не ме отрежат... Praynig

# 539
Мито, само ако стойността е над 100лв. За да няма проблеми, пускаме парфюмите в отделни поръчки, най-много 2 заедно.

Общи условия

Активация на акаунт