Fragrancex.com - размисли и страсти...аромати и доставки-3-та тема

• 65 705
  • 1 294
  •   1
Отговори
# 540
И на мен доста ми хареса сайта,прочетох и сайта на Финти,мисля да поръчам,предполагам.че с Виза електрон може да се плати,но не мога да разбера в каква валута се поръчва?
Може ли в евро?Т.е. да се натисне знаменцето на ЕС?

# 541
  • Балчик
Оф, да се оплача- кредитната ми карта е на +280 лв. Малко съм се пооляла с вноските. И сега какво, как да се удържа да не поръчам още парфюми? Rolling Eyes

# 542
  • София-Младост
Оооо, това е супер. Поне не са те отрязали веднага.
Получих мейл от тях, поръчката ме и канселирана и кошницата ми е празна. Надяват се скоро да поръчам. Супер, много съм доволна...пак ще си поръчам парфюма разбира се, но ще гледам всяка буква преди да платя окончателно.  Simple Smile

# 543
Какви допълнителни пари се удържат като се плаща чрез PayPal? Blush
И ако може да ми кажете и курса на долара в момента. Blush

# 544
  • Габрово
Оф, да се оплача- кредитната ми карта е на +280 лв. Малко съм се пооляла с вноските. И сега какво, как да се удържа да не поръчам още парфюми? Rolling Eyes

Амиии щом трябва....  superuu

Мисля, че няма такси при плащане, долара днес е 1,525610 лв. (централен курс!)

# 545
Оооо, това е супер. Поне не са те отрязали веднага.
Получих мейл от тях, поръчката ме и канселирана и кошницата ми е празна. Надяват се скоро да поръчам. Супер, много съм доволна...пак ще си поръчам парфюма разбира се, но ще гледам всяка буква преди да платя окончателно.  Simple Smile
Браво мила, радвам се че успя.  bouquet

Славче, курса през ПейПал е по-висок, доколкото знам. Но нека да кажат, мацките дето поръчват през системата.Аз съм си на кредитна карта директно. Heart Eyes

# 546
Deli_s ,Vi4ito  много благодаря.  bouquet И последно ако може  да се изложа,поне като го правя,да е като хората  Mr. Green,аз нали парите които имам в картата са в левове,те като ги обръщат там в долари ,фактически няма да е 1.52, ми ще е курс продава,примерно 1,55,нали?
И поенеже не разбирам от Пейпал,наистина има ли проблем да си платя без него,или рискувам много.  bouquet Hug

# 547
  • на пистата
Deli_s ,Vi4ito  много благодаря.  bouquet И последно ако може  да се изложа,поне като го правя,да е като хората  Mr. Green,аз нали парите които имам в картата са в левове,те като ги обръщат там в долари ,фактически няма да е 1.52, ми ще е курс продава,примерно 1,55,нали?
И поенеже не разбирам от Пейпал,наистина има ли проблем да си платя без него,или рискувам много.  bouquet Hug
а бе пейпал са големи обирджии,може и на 1.60 да ти го хванат иди ги разбери.според мен не рискуваш,има толкова момичета които поръчват така,на мен например два пъти ми връщат пари и един път откраднат парфюм ми го пратиха пак за тяхна сметка с куриер от щатите.

# 548
а бе пейпал са големи обирджии,може и на 1.60 да ти го хванат иди ги разбери.според мен не рискуваш,има толкова момичета които поръчват така,на мен например два пъти ми връщат пари и един път откраднат парфюм ми го пратиха пак за тяхна сметка с куриер от щатите.

О,чудесно.Аз тебе те слушам,знаеш. Hug
Значи да не се притеснявам,и да се занимавам да разучвам сега и пейпал,че и тепърва да се регвам и т.н. Мерси много. Hug  bouquet

# 549
  • Балчик
Да, в Пей пал е по-висок курса. Лично на мен, да чукна на дърво са ми идвали и поръчките платени чрез Пей пал и тези платени директно от картата. За еднакво време и без проблеми. Дано и занапред е така. 
Колкото до таксата- тя е за продавача, той заплаща 3,9 % + 0.30

# 550

Курса на Пейпал е равен на фиксинга за деня + 2.5%  Peace Други такси в Пейпал при плащане няма.
И по-добре плащайте през Пейпал да не ви излезе солено после, ако нещо недай боже се загуби по пътя...
Иначе на мен на кашончетата ми пишат винаги стойност 15 USD, но вчера пак нарочно си пуснах две отделни поръчки - в едната едно парфюмче за мен, а в другата гифт сет за милото  Mr. Green

# 551
  • София-Лагера
За парфюм от 23 $ са ми взели вчера 34лв .Не поръчвам през Пей Пал.

# 552
  • Балчик

Че това по ниско от фиксинга бе?

През Пей пал би ти струвало около 36, 80.

# 553
  • Варна

Че това по ниско от фиксинга бе?

През Пей пал би ти струвало около 36, 80.

Да, така е.

Къде ги виждате тези такси дето ви ги удържат? В разпечатката от банката ли?

# 554
  • София
един въпрос от мен . ясно е че поръчките идват от Щатите , а да питам маркирани са от сайта като GIFT за да не се плаща мито , или си цакаме като попове 20% .
Мито, само ако стойността е над 100лв. За да няма проблеми, пускаме парфюмите в отделни поръчки, най-много 2 заедно.
Аз получих миналата седмица на митница голям кашон от : един мъжки  сет на C.Кlеin ,100 мл Pi,и 50 ml Eклат Дарпеж ,всичко на стойност 130 долара.На митницата са взели само  4 лева и това е

Общи условия

Активация на акаунт