Fragrancex.com - размисли и страсти...аромати и доставки-3-та тема

• 65 935
  • 1 294
  •   1
Отговори
# 555
На мен чрез Пей пал ми смятат по курс на деня, а не при по-висок. Нарочно съм засичала. Просто има настройки, които се правят  newsm78 /така разбрах, ще проуча и ще пиша пак/

# 556
  • София-Лагера
Цитат
Къде ги виждате тези такси дето ви ги удържат? В разпечатката от банката ли?

Имам онлайн банкиране.

# 557
Курса през ПейПал е почти 5-6 ст по-висок. Аз имам доларова карта и затова вече ще плащам през нея.

# 558
Deli_s ,Vi4ito  много благодаря.  bouquet И последно ако може  да се изложа,поне като го правя,да е като хората  Mr. Green,аз нали парите които имам в картата са в левове,те като ги обръщат там в долари ,фактически няма да е 1.52, ми ще е курс продава,примерно 1,55,нали?
И поенеже не разбирам от Пейпал,наистина има ли проблем да си платя без него,или рискувам много.  bouquet Hug

Моята карта е в  $ , ако искаш, мога да ти поръчам, да не се набутваш с курса.  Peace

# 559
За Пей пал и курсовете на валута  Peace

.............кое на какво ато плащам ми ги обръща по курса в лева и после пак в долари. Това от регионалните настройки ли зависи? В смисъл за това,че валутата при нас е Лев ли става? ............
Когато се плаща от кредитна карта се плаща по  курса на Пейпъл-неприятно ,но факт. Tired

Аз го промених - в PayPal има опция  как да плаща - да сменя парите или да плати във валута, а курса да зависи от банката, издала картата. Дано ме разберете.
Преди ми смяташе по доста неизгоден курс. А картата ми е в лева. Сега плаща във валута, а банкта ми осчетоводява и сменя лирите за левове.

моята карта е в лева с опция "долари" - променя се от Manage Currencies

# 560
  • Sofia
Deli_s ,Vi4ito  много благодаря.  bouquet И последно ако може  да се изложа,поне като го правя,да е като хората  Mr. Green,аз нали парите които имам в картата са в левове,те като ги обръщат там в долари ,фактически няма да е 1.52, ми ще е курс продава,примерно 1,55,нали?
И поенеже не разбирам от Пейпал,наистина има ли проблем да си платя без него,или рискувам много.  bouquet Hug

Моята карта е в  $ , ако искаш, мога да ти поръчам, да не се набутваш с курса.  Peace

Странно.  Rolling Eyes На мен Пейпал ми обръщаше доларите в лева и после обратно в долари по техния курс.  ooooh!
Заради това си направих левова виза.

# 561
  • Пловдив

моята карта е в лева с опция "долари" - променя се от Manage Currencies

Skrita, това като си влезеш в профила в пейпал ли става?
Там ми излезе едно Manage Currencies и после да избера между euro(primary) и US dollar
Така ли е, да не сбъркам нещо  Blush

# 562
Да, това е  Hug
Обаче на мен ми е евро и пак на хубав курс си ми смята  newsm78
Сега го обърнах в долари  Joy да видим

# 563
  • Пловдив
Много си бърза, благодаря  Hug

Явно и моето е в евро, щом е primary.
Досега винаги ми е таксувало долара с около 4 ст над курса за деня.
Ще пробвам първо с нещо по-дребно, да няма изненади  Grinning

# 564

Странно.  Rolling Eyes На мен Пейпал ми обръщаше доларите в лева и после обратно в долари по техния курс.  ooooh!
Заради това си направих левова виза.
    Може, през пейпал още не съм поръчвала.  Peace Само една поръчка имам още в началото, после забременях и се поспрях с парфюмната лудост, но сегааааа...  Crazy  Whistling

# 565
Миренка мерси златна за предложението. Hug Ама няма смисъл от гимнастики,да те занимавам и тебе,няма да поръчвам за хиляди,че да е голяма разликата. Hug Heart Eyes

# 566
Да, това е  Hug
Обаче на мен ми е евро и пак на хубав курс си ми смята  newsm78
Сега го обърнах в долари  Joy да видим

Като поръчваш от левова виза (аз също от такава поръчвам) не ти ли смята фиксинга на долара за деня + 2.5%  newsm78 На мен така ми смята, но то си го пише и в тарифата им... Да не би като правиш тези настройки да няма подобна надценка?
Аз първия път платих през доларова виза, обаче ми направи едни гимнастики  - от долари в лева после обратно в долари и от цялата работа се набутах с няколко долара...

# 567
Ами и аз понеже не разбирам много и нямам регистрация платих с карта. Две от три поръчки не пристигнаха, а те се правят на луди. В момента просто не ми отговарят.

# 568
Ами и аз понеже не разбирам много и нямам регистрация платих с карта. Две от три поръчки не пристигнаха, а те се правят на луди. В момента просто не ми отговарят.

Shocked Ужас. ooooh!
Продължавай да им пишеш.

# 569
А, извинявам се току що са ми отговорили с "молим зачакайте". Ма какво да и чакам на поръчка от 28 август, очевидно няма да дойде....

Общи условия

Активация на акаунт