® E-bay - тема 16

• 38 714
  • 1 052
  •   1
Отговори
# 435
  • у нас
На мен ми липсват от 8-ми и 9-ти. Rolling Eyes
Но огледай как ги пращат,понякога ги пускат surface mail и пристигат след 30-35 дни,че и повече. ooooh!
До сега не ми се е бавила пратка от Англия повече от 10-12 дни,а след 30-35 дни,аз вече ще съм пуснала диспутите  Laughing

# 436
Пакет от 13.10 получих преди около 10 дни. Днес получих пратка, платена на 24.10 - и двете от Англия

# 437
  • на кой му пука, майна
запис  Simple Smile

# 438
  Здравейте,
може ли някой да ме осветли, как така марша между отделните наддавания е различен, веднъж 1.08£, 0.2£, друг път 1.47£, 0.66, до сега винаги съм печелила, когато успея да надбидна някой, но в случая спечелих с максималната сума, с която заложих  Thinking, т.е.  ако бях сложила максимум 100  £  ooooh! има няма други преди мен щяха да ми го дадат за 100 !?

Bidder 3        £7.10   03-Nov-08 18:49:25 GMT   
   Bidder 2       £6.66   03-Nov-08 18:20:40 GMT   
   Bidder 2       £5.19   03-Nov-08 15:14:40 GMT   
   Bidder 1       £4.99   01-Nov-08 19:23:06 GMT   
   Bidder 2       £4.14   03-Nov-08 15:14:15 GMT   
   Bidder 2       £3.06   03-Nov-08 15:14:02 GMT   

Това в случай, че ми разбрахте мисълта Laughing

Изпратих преди 10-дни един препоръчан малък пакет за САЩ, на бележката от пощата има номер, може ли някой да ми каже аз или получателя къде можем да проверим до къде е стигнал пакета???
Благодаря!

Starting Price   £0.99

# 439
Здравейте момичета да попитам нещо, преди доста време някой беше пуснал една таблица с размерите на пръстените кое на какво отговаря както за обувките. Дали случайно някой я няма да я пусне отново? Ще съм много благодарна.

И още нещо. Забелязах следното нещо от скоро т.е. то може да си е било постоянно така но аз го забелязах скоро. Та картата ми е в $ и по пътя на логиката следва да си плащам в долари, но когато плащам ми ги обръща по курса в лева и после пак в долари. Това от регионалните настройки ли зависи? В смисъл за това,че валутата при нас е Лев ли става? Мъжа ми го забеляза като при банкирането си се получаваше разлика от долар долар и половина. Сумата е една в ебау а това което плащам в пейпал е с малко по висока. Някой да е забелязал подобно нещо  и има ли от къде да се зададе да не прави такива луди транзакции а да си ги одържа в долари? Благодаря!

tania77 права еlisichkata, че номерата на различните марки са различни.  Таблица по модели има във www.eastbay.com  Избираш някой модел маратонка отваряш го и там има в дясно от снимката под таблицата с американската номерация едно малко бутонче  sizing help  и там можеш да видиш номерата на марката която те интересува ако е маратонка и общо за обувките..

Последна редакция: пн, 03 ное 2008, 22:22 от Mish

# 440
  • Балчик
Аз пък пратка , платена на 24 я получих на 29-ти още.

# 441
  • В сърцето на ММ
.............кое на какво ато плащам ми ги обръща по курса в лева и после пак в долари. Това от регионалните настройки ли зависи? В смисъл за това,че валутата при нас е Лев ли става? ............
Когато се плаща от кредитна карта се плаща по  курса на Пейпъл-неприятно ,но факт. Tired

# 442
Абе какво ги правехте немците дет нещът пей пал, колко струва превода горе долу

# 443
 PeaceПо отношение на пратките и аз започнах нещо да се изнервям много Sick-моето дете така и си ходи с със скапана раница 2-ра седмица  Tiredи утре ще се замъкваме нанякъде да вземем някаква,а английския момък,благоволи да ми отговори днес на 150-те запитвания/след като го заплаших с диспут и "много" отрицателна оценка Twisted Evil/-та каза че прблема с пратките  бил в повсеместната стачка на гърците Thinking-не съм погледнала точно картата,ама верно ли пътя на нашето пазаруване от Англия минава от там newsm78

# 444
стачка на гърците??? ехааа  Joy този поне е изобретателен. ми имаше един ден стачка преди 2 седмици ама как това се отразява на пратките от англия нямам идея. иначе на мен 2 от онези 8 липсващи дойдоха днес, слава богу. ама чакам още .

# 445
.............кое на какво ато плащам ми ги обръща по курса в лева и после пак в долари. Това от регионалните настройки ли зависи? В смисъл за това,че валутата при нас е Лев ли става? ............
Когато се плаща от кредитна карта се плаща по  курса на Пейпъл-неприятно ,но факт. Tired
когато си правих моята карта ми казаха по-добре  да е в лева, защото ако е във валута, при плащането в интернет моята банка купува от мен валутата, после ми я продава и  плащам, от там идва и разликата.

# 446
teo_71 , последвах примера ти, преди малко спечелих едни маратончици и директно сложих при плащането цена за шипинг-4лири...Остава и продавача да не се разбунтува нещо Thinking

# 447
 PeaceОбикновенно минава тихо и кротко Wink на мен последно един "ми се опъна" за чифт маратонки-6 лири му били малко-имал разход по опаковки,бензин за колата до пощата Grinning и т.н. и т. н-та искаше някакви 15-20 лири май за доставка,при което аз му писах,че за 8-10 лири получавам от там ботуши и то доволно тежки в сравнение с  велурени дамски маратонки и му изпратих линка от първа страница с доставките Twisted EvilСлед което получих писмо,че благодарение на неговата добра воля ooooh!ще си ги получа. Crazy

# 448

Аз го промених - в PayPal има опция  как да плаща - да сменя парите или да плати във валута, а курса да зависи от банката, издала картата. Дано ме разберете.
Преди ми смяташе по доста неизгоден курс. А картата ми е в лева. Сега плаща във валута, а банкта ми осчетоводява и сменя лирите за левове.

# 449
  • някъде там
Stryper, как става това? Я кажи стъпка по стъпка ... Praynig

Общи условия

Активация на акаунт