® E-bay - тема 16

• 38 712
  • 1 052
  •   1
Отговори
# 420
Много мило от твоя страна   bouquet
Пази си градината, за да не прехвърля някой камък  Joy

# 421
  • Варна

Въх,въх,въх горката ти. ooooh!
 Требе с вериги да те върже,да ти спре нета и тока и пак ще намериш начин да харчиш и хааарчиш. Mr. Green
Хм, аз си помислих точно това, че за да се постигне поне при мен спиране на харченето, едниственият изход е вързването. Joy Embarassed

# 422
Здравейте и от мен, аз пък да се оплача, сега решила,че искам памперси Huggies от ebay да си купувам. Мъжа ми ме гледа все едно съм полудяла, а аз с блясък в очите му обяснявам колко са красиви и че тук нямало такива  Crazy. Ама пустите търговци или не искат да доставят до тук или цената е направо убийствена. Но аз няма да им се дам, ако трябва ше помоля едни роднини от Англия да ми ги препращат. Само не ми се смейте, настина имат страхотни картинки  Blush
Я покажи снимка на памперсите, щото аз купувам от Турция - много красиви, може да са същите
А ти за колко ги взимаш от турция и с какви картинки са  Blush
Тези от Турция са по-нов модел в сравнение с продаваните в БГ - картинките са големи - с героите от Мечо Пу

# 423
едниственият изход е вързването. Joy Embarassed
Не може с лошо  Naughty Mr. Green
А аз не влизам от едно място и един комп - не може да ми се хване дирята  Joy

# 424
  • На черешата
едниственият изход е вързването. Joy Embarassed
Не може с лошо  Naughty Mr. Green
А аз не влизам от едно място и един комп - не може да ми се хване дирята  Joy

Празни карти ти трябват. Laughing

# 425
Лятото имаше една офанзива с едни Ray-Ban-чета, някой дали може да помогне с малко повече инфо, за моделчетата как бяха, сещам се, че бяха ментета на какви цени ги вземахте, и евтентуално продавачи.... Харесах си няколко модела, на края на търга стигат 40$ и на горе... Та се чудя ако са менете, не е ли много скъпо  newsm78

# 426
  • В сърцето на ММ
mamahrisi,това намерих-2008 Brand New Aviator  Ray Ban 3308 Black Sunglasses 034.Взела съм ги за 11 лири с пътните. Peace

# 427
Бяха ужасни тия очила, най-грозните ментета, които можеш да си представиш!

# 428
  • някъде там
Някой преди време търсеше машинка за балончета newsm78 Как да я потърсй я кажете?Взех да мисля за новогодишни подаръци..

# 429
  • В сърцето на ММ
bubble gun machine Simple Smile

# 430
А как мога да платя с парите които имам в Пейпал акаунта си?

Последна редакция: пн, 03 ное 2008, 19:38 от Veli_M

# 431
А как мога да платя с парите които имам в Пейпал акаунта си?
Автоматично става, когато имаш нещо за плащане, първо вземат сумата от PayPal акаунта, остатъка от картата. Но ако сумата ти е в евро, а искаш да платиш нещо в долари, трябва да ги обърнеш, при мен така се случи последния път, имах в акаунта евро, а исках да платя в долари, не ми приемаше плащането, после обърнах валутата и стана  Wink

# 432
Аз пък съм на път да заработя първите си пари като куриерска служба
мисля да сложа един лев надценка, да се знае че не копам без пари
 Joy

# 433
  • у нас
Момичета и момчета,някой беше писал че си получава пратките платени след 23-10 ,но не и тези платине между 10 и 23-ти,дали пък не пристигнаха тези пратки  Rolling Eyes
При мен положението е същото губят ми се 3 пакета платени между 10 и 22 Октомври.Пристигат ми пакети от Щатите,платени на 23,но не и такива от Англия  Rolling Eyes

# 434
  • В сърцето на ММ
На мен ми липсват от 8-ми и 9-ти. Rolling Eyes
Но огледай как ги пращат,понякога ги пускат surface mail и пристигат след 30-35 дни,че и повече. ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт