® E-bay - тема 16

• 38 720
  • 1 052
  •   1
Отговори
# 405
Момичета, моля за помощ  Praynig тези от вас, които вече са поръчвали обувки/маратонки в американския Ибей. Спешно ми трябва да знам 39 и 41 по българската номерация на колко отговарят по американския стандарт? Както и 44 и 45 за мъж. Моля за помощ, че искам да поръчам нещо, а знам, че таблиците лъжат...
Табличката от първия пост е добра, по нея съм се ориентирала за мъжки и дамски обувки по американския стандарт  Wink

# 406
  • Русе
Момичета, моля за помощ  Praynig тези от вас, които вече са поръчвали обувки/маратонки в американския Ибей. Спешно ми трябва да знам 39 и 41 по българската номерация на колко отговарят по американския стандарт? Както и 44 и 45 за мъж. Моля за помощ, че искам да поръчам нещо, а знам, че таблиците лъжат...
Табличката от първия пост е добра, по нея съм се ориентирала за мъжки и дамски обувки по американския стандарт  Wink

bouquet

# 407
  • В сърцето на ММ
И аз с въпросче, колко ще струва колетче от 13кг. от Англия, че продавачката казва, че ще е много скъпо  Rolling Eyes
http://www.pfwwsg.royalmail.com/portal/pw/PriceFinderResults?pag … mp;catId=24400720
anninca,пробвах да изчисля,но нещо ме будалкат.По-тежките и скъпи неща ги пращат с Parcelforce.Можеш да си изчислиш.,но иска и мерки на пакета Crazy.

# 408
Каква е комисионната на Пейпал за превод?  bouquet

# 409
За различните марки маратонки размерите са различни.Аз например вчера поръчах маратонки от този търговец  http://stores.ebay.com/POMONA-DEAL  ,трябваше ми 43 номер и като разглеждах,ми направи впечатление,че на PUMA и ADIDAS е 10 US,a на NIKE е 9.5.Този търговец много добре е дал всички номерации-EUR,UK,US,та дори и сантиметрите на стелката.

# 410
Момичета,да се похваля
Продавача на гадния потник Мис Сиксти ми върна парите без диспути и спорове, дори не иска да и го връщам,ще бърша праха вкъщи с дрехи от Сиксти  Sick
А пощенските връща ли ти ги или само стойността на потника?Защото и аз имам една забавена пратка и се чудя дали има смисъл да си създавам главоболия,като цената ми е 1 паун,а пощенските 5 newsm78

Brrr,дай продавач на количката,моля те!

# 411
  • В сърцето на ММ
заповядай
Взеха ми 34 евро за пощенски.

# 412
На тая направо и скрих шапката, сигурно се чуди от кои ли гори тилилейски и пиша  hahaha

do you have zip code for Bulgaria.....usually to find out shipping I need the 5 digit zip code? If not, I will just ask for city and state. It might not be right on, but it will be close.

# 413
Здравейте и от мен, аз пък да се оплача, сега решила,че искам памперси Huggies от ebay да си купувам. Мъжа ми ме гледа все едно съм полудяла, а аз с блясък в очите му обяснявам колко са красиви и че тук нямало такива  Crazy. Ама пустите търговци или не искат да доставят до тук или цената е направо убийствена. Но аз няма да им се дам, ако трябва ше помоля едни роднини от Англия да ми ги препращат. Само не ми се смейте, настина имат страхотни картинки  Blush
Я покажи снимка на памперсите, щото аз купувам от Турция - много красиви, може да са същите

# 414
Показвам, ама отворени някакви, че иначе няма как да се видят.

http://cgi.ebay.co.uk/7-Huggies-swim-nappies-small_W0QQitemZ2503 … %3A1%7C240%3A1318

http://cgi.ebay.co.uk/6-X-HUGGIES-SWIM-PANTS-SIZE-SMALL-16-26LBS … %3A1%7C240%3A1318

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=S … item=120324794407

Тук доколкото знам има само с мечо пух, но наще не са с толкова хубави картинки, а тези с принцесите направо  Crazy

# 415
Здравейте и от мен, аз пък да се оплача, сега решила,че искам памперси Huggies от ebay да си купувам. Мъжа ми ме гледа все едно съм полудяла, а аз с блясък в очите му обяснявам колко са красиви и че тук нямало такива  Crazy. Ама пустите търговци или не искат да доставят до тук или цената е направо убийствена. Но аз няма да им се дам, ако трябва ше помоля едни роднини от Англия да ми ги препращат. Само не ми се смейте, настина имат страхотни картинки  Blush
Я покажи снимка на памперсите, щото аз купувам от Турция - много красиви, може да са същите
А ти за колко ги взимаш от турция и с какви картинки са  Blush

# 416
  • В сърцето на ММ
anninca ,първите два вида са за плуване. Peace
Иначе наистина са много сладки. Simple Smile

# 417
А ти за колко ги взимаш от турция и с какви картинки са  Blush
Вземам от Турция с героите на Мечо Пух - големи картинки - или с Мечо Пух и Йори, или с Мечо Пух и тигърчето. Много по-красиви са от тези, които се предлагат тук, освен това са с доста по-широки лепенки - а и лепенките са ЕЛАСТИЧНИ, което е голямо удобство. 26-27 лв излиза джъмбо пакета. Редовно вземам за приятелки, ние вече сме без памперс Peace
Ако някой иска - мога да взема, да ми прати на лични мейл, ще ги снимам /имам няколко бройки останали вкъщи/ - мога да пратя снимки

# 418
и аз това щях да пиша,пьрвите два вида са за плуване и ги има и тук  Peace
а картинките на нашенските са различни на класик и премиум.

# 419
  • На черешата

Въх,въх,въх горката ти. ooooh!
 Требе с вериги да те върже,да ти спре нета и тока и пак ще намериш начин да харчиш и хааарчиш. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт