® E-bay - тема 16

• 38 787
  • 1 052
  •   1
Отговори
# 450
Я кажете, моля, има ли някакъв срок през , който да можеш да се откажеш от наддаването си с Track Your Bid? Че, май се наших с висок шипинг за няколко Бейблейда за синковеца  Confused
И аз снощи спечелих едни ботушки за малката без да попитам дали доставят до БГ и ми турнаха 7лири щипинг, а за същите дето не ги спечелих ми искаха 4,5лири. Ама нищо, нали точно това моделче исках, а пък все ми го измъквах из под носа, пак съм доволна.
Stryper, a за колко неизгоден курс става въпрос? Сега ще ме накарате да си гледам извлеченията  newsm78

# 451
Момичета,ще ми помогнете ли?
Харесах си това,но да ми кажете да разчитам ли,че на тази цена ще го получа и ще е същото? И правилно ли разбирам,че изпраща до БГ? http://cgi.ebay.co.uk/NEW-WOODEN-TRAIN-LETTERS-NAMES-BIRTHDAY-CH … %3A1%7C240%3A1318
Благодаря пак Simple Smile
Само дето още не съм се регистрирала в пейпъл Sad Дано успея.
И щях да ви питам предварително ли трябва да питам продавача дали ще ми достави до БГ,ако не е упоменато,защото понякога остават няколко минути до края на търга и няма време,а а ко го спечеля,пък се окаже,че не иска да ми го прати,какво става тогава?

# 452
  • някъде там
Да това е цената и това е доставката до БГ Peace

# 453
Момичета,ще ми помогнете ли?
Харесах си това,но да ми кажете да разчитам ли,че на тази цена ще го получа и ще е същото? И правилно ли разбирам,че изпраща до БГ? http://cgi.ebay.co.uk/NEW-WOODEN-TRAIN-LETTERS-NAMES-BIRTHDAY-CH … %3A1%7C240%3A1318
Благодаря пак Simple Smile
Само дето още не съм се регистрирала в пейпъл Sad Дано успея.
И щях да ви питам предварително ли трябва да питам продавача дали ще ми достави до БГ,ако не е упоменато,защото понякога остават няколко минути до края на търга и няма време,а а ко го спечеля,пък се окаже,че не иска да ми го прати,какво става тогава?

Доставя до България, но цената е за една буквичка. Всяка буквичка струва 0.99 лири, транспортните разходи на първата са 1.20 лири, а за всяка следваща по 0.20 лири.

# 454
Ааа,това е друго нещо Simple Smile
А защо на много обяви пише to Bulgaria not specified ? Толкова ли сме страшни? Това означава ли,че за нас цената е по-висока  newsm78

# 455
  • В сърцето на ММ
Дайте идея какво става по-нататък. Rolling Eyes
Китайчето е дало на Пейпъл тракинг номер,че ми е изпратило количката.Да,но проверявах във всички видове пощи и този номер ми излиза невалиден. newsm78
Дали ще приключат случая така? Crossing Arms

# 456
Stryper , и аз живо се интересувам от тази настройка в PayPal  Praynig!

# 457
Някой поръчвал ли е от Тайланд и дали са надеждни продавачите от там?Вчера заложих на една риза при търговец с 100% feedback/от 880 продажби/ и не зная какво да очаквам Thinking

# 458
  • у нас
Продавача на един от чезнещите ми пакети ми е писал това

Hi The number on the proof of postage is 2-2755603. It was posted on 20/10/08 at 16.51

но с този номер не може да се проследи нито в сайта на Роял Мейл нито в сайта на Бг пощи.Кодовете за проследяване с 9 цифрени и с букви отпред и отзад.Всъщност аз в продавача нямам съмнения,но какво да правя  Rolling Eyes

# 459
Някой поръчвал ли е от Тайланд и дали са надеждни продавачите от там?Вчера заложих на една риза при търговец с 100% feedback/от 880 продажби/ и не зная какво да очаквам Thinking
Скоро от там получих тениска на Бербатов, много съм доволна, точно за 10 дена дойде  Peace

# 460
  • Пловдив
Момичета как да разбера колко ще ми е доставката от американския ибей до България  Rolling Eyes
Shipping: US $9.99
Standard Flat Rate Shipping Service
Service to United States
(more services)
Ships to: Worldwide
това ли е цената 9.99 или ...?Благодаря предварително   bouquet

# 461
  • някъде
Не,това е за Щатите.
Кажете ми как да търся тези джойстикове или както там се нарича,с което се играят комп. игри.

# 462
Не, това е доставката до United States
кликни тук ---> (more services) и намери Bulgaria и ще видиш доставката до тук

# 463
Скоро от там получих тениска на Бербатов, много съм доволна, точно за 10 дена дойде  Peace
Благодаря,mamahrisi,има надежда и за мене Laughing

# 464
Дайте идея какво става по-нататък. Rolling Eyes
Китайчето е дало на Пейпъл тракинг номер,че ми е изпратило количката.Да,но проверявах във всички видове пощи и този номер ми излиза невалиден. newsm78
Дали ще приключат случая така? Crossing Arms

Давам идея - ако на сайта на китайските пощи ти излиза съобщение, че номерът е невалиден, тогава пишеш като отговор в диспута точно това - тракинг номерът е невалиден. Мисля, не съм сигурна, но от Пейпал ще го проверят.

Общи условия

Активация на акаунт