® E-bay - тема 16

• 38 791
  • 1 052
  •   1
Отговори
# 465
  • В сърцето на ММ
Лошото е,че диспутът е ескалиран и не виждам никъде място за писане.Остава да се надявам от Пейпъл да проверят и да установят,че тоя ги премята. Rolling Eyes

# 466
щом е ескалиран вече не се пише.ПП решават въз основа на това което сте си писали с продавача и др.фактори.Дано всичко да е наред,поне да има пари в картата,че да му ги дръпнат Peace

# 467
В пейпал няма никаква (почти) защита за продавача. Той трябва да докаже освен, че ги е пратил и че получателя ги е получил. Което няма как да докаже. Винаги купувачът печели колкото и продавачът да доказва.
Как се отваря диспут направо от пейпал? Че купих едни обици от един друг сайт не през ибей, но платих с пейпал, обаче ги няма и искам да отворя диспут направо от страницата на пейпал, но не знам как.

# 468
В пейпал няма никаква (почти) защита за продавача. Той трябва да докаже освен, че ги е пратил и че получателя ги е получил. Което няма как да докаже. Винаги купувачът печели колкото и продавачът да доказва.
Как се отваря диспут направо от пейпал? Че купих едни обици от един друг сайт не през ибей, но платих с пейпал, обаче ги няма и искам да отворя диспут направо от страницата на пейпал, но не знам как.

# 469
  • В сърцето на ММ
Spender,от Security center-report a problem Peace
Абе китайчето както и не е регистрирано вече,може и да ми изпрати една торба китайски пясък с тракинг номер и аз да се подпиша като го получа.Голям майтап ще бъде. Laughing

# 470
купих си 1 бейбифон от англ. ибей.
в описанието пише
MORE INFORMATION
The item may have been on display for demonstration purposes at high street retailers or returned by mail order under their ‘no quibble’ 14 or 28 day guarantee. They are, in many cases have never been used or taken out of the original box! This also includes items which failed high quality standards due to damaged packaging or very slight cosmetic imperfections. The box seal (if originally present) may have been removed or opened to allow the product to be fully inspected. We have carried out test on them and hereby sell them to you ‘as new’ 

а това, което получих е страшно използвано, мръсно, на travel bag-а има дупка, една лепенка с марката му е толкова избеляла от претъркване, че не си личи какво е пишело.
писах му тези неща.
предлага ми да му го върна (за моя сметка-15.99GBP) и да ми изпрати нов или refund на 25% от ст-стта.
мога ли да направя някакъв диспут или нищо не мога да получа?

# 471
Brrr , благодаря ти

# 472
Много забавно, току-що открих една българка да продава Cavalli  hahaha
Представям си колко е оригинално...

# 473
i knew there would be a problem sending to bulagaria there always is i was reluctant to send in the first place without insurance i have never ever had an item lost in the post and i have sent nearly 4000 items i was warned not to send to bulgaria without insurance my post office told me not too so there is obviously a national problem i will refund you if item doesnt turn up in a week
ааааа този ми вдигна нервите. това при положение, че съм му платила 6 лири шипинг за едни дънки!  в момента съм емоционална и мисля какво да му пиша. за пръв път ме обиждат на страна. някакви идеи?
Надя, не знам за българи, ама сестра ми често си поръчав кавали от един китаец и е много доволна. твърди, че всичко си имат и дори да не е оригинално по нищо не си личи.

# 474
  • виртуално
.............кое на какво ато плащам ми ги обръща по курса в лева и после пак в долари. Това от регионалните настройки ли зависи? В смисъл за това,че валутата при нас е Лев ли става? ............
Когато се плаща от кредитна карта се плаща по  курса на Пейпъл-неприятно ,но факт. Tired
когато си правих моята карта ми казаха по-добре  да е в лева, защото ако е във валута, при плащането в интернет моята банка купува от мен валутата, после ми я продава и  плащам, от там идва и разликата.
аз съм го променила от табличката на баланса - manage currencies - и съм избрала за primary англ.лира, защото пазарувам предимно от Англия. Освен GBP съм добавила и USD,EUR.

# 475
spender я подай китайските кавали

# 476
Да, и мен ме интересува за китайското Кавали.  Praynig
Макар, че бих предпочела, ако в някое магазинче тук ги има да си ги видя наживо.... кажете, ако знаете за някое!

Аз знам едно до Витошка, в което има Версаче, Трусарди, но обикновено моделите са много смотани и от половин година само минавам оттам и нищо не си харесвам.....  Confused

# 477
# 478
Мерси  Hug
Отговарят ли си на размерите, които са дадени?

# 479
Ами, аз не съм поръчвала, сестра ми е 1.60 и 50 кг и я видях с една от тениските размер S и беше леко свободна.

Общи условия

Активация на акаунт