Fragrancex.com - размисли и страсти...аромати и доставки-3-та тема

• 65 972
  • 1 294
  •   1
Отговори
# 570
Моля за малко разяснение относно - Ships within 6 hours какво значи newsm78

# 571
  • Пловдив
Моля за малко разяснение относно - Ships within 6 hours какво значи newsm78

За по-малко от 6 часа би трябвало да го шипнат

Но дали ще е така наистина не се знае

# 572
# 573
  • гр.Варна
май ще свършва безплатната доставка : "...Worldwide Free Shipping Ends Soon"  newsm78

# 574
май ще свършва безплатната доставка : "...Worldwide Free Shipping Ends Soon"  newsm78

Ха, ми нека свършва, от кога се моля  Crossing Arms
Но всъщност не вярвам  Sunglasses

# 575
  • Балчик
Дааа и аз го получих. Дано е само трик за увеличаване на продажбите. Grinning

# 576
  • София-Младост
Момичета при отменена поръчка, парите съответно са блокирани...автоматично ли ги отблокират или трябва да им пиша? Или да изчакам месец, ако не ми ги "върнат" тогава да поджождам по-сериозно?

# 577
Момичета при отменена поръчка, парите съответно са блокирани...автоматично ли ги отблокират или трябва да им пиша? Или да изчакам месец, ако не ми ги "върнат" тогава да поджождам по-сериозно?
Връщат ги автоматично до две седмици. Обаче е гадно ако си платила на високия курс, защото после ти ги връщат на по-нисък и обикновено си "вътре" с 2-3 лева  Joy

# 578
  • София-Младост
Връщат ги автоматично до две седмици. Обаче е гадно ако си платила на високия курс, защото после ти ги връщат на по-нисък и обикновено си "вътре" с 2-3 лева  Joy
2-3 лв. на фона увътряне с повече от сто не ме притеснява. Много ти благодаря.  Hug

# 579
Хайде и аз да се запиша с 4 парфюма  Grinning. Зарибих се ,защото никъде в БГ не мога да си намеря любия парфюм "For her " oт Нарсисо Родригес  Rolling Eyes.
А защо все още нямат Midnight rain на La prairie  Thinking ? Записах се в чакащите..
Моята карта е в евро и платих с нея.. Чудя се дали следващата поръчка да я направя с Paypal.. newsm78

# 580
здравейте  Mr. Green
и аз да се запиша  Laughing харесах си много неща  Crazy
4етох 4етох,само не разбрах,с пейпал или без пейпал има ли голяма разлика?
още си чакам 4 цифрения код а на 28.10 сьм я регистрирала картата Crossing Arms
какво ще ме посьветвате?

# 581
  • Пловдив
с пейпал, защото е по-сигурно и не се налага всеки път да изписваш номера на карти

Много време чакаш кода, моя пристигна за 3 дни. Всъщност не пристигна, ами си поисках разпечатка от банката и в нея го видях

# 582
здравейте  Mr. Green
и аз да се запиша  Laughing харесах си много неща  Crazy
4етох 4етох,само не разбрах,с пейпал или без пейпал има ли голяма разлика?
още си чакам 4 цифрения код а на 28.10 сьм я регистрирала картата Crossing Arms
какво ще ме посьветвате?

Ти къде го чакаш тоя код  Mr. Green Това в кръга на шегата... Този код можеш да го видиш на самата транзакция с която са ти дръпнали 1.50 евро от сметката - ако имаш Интернет банкиране като си отвориш съответната транзакция се вижда в основанието, ако не - трябва да отидеш в банката и да помолиш да ти дадат извлечение от сметката и по-точно да ти разпечатат точно тази транзакция от сметката.
Иначе няма голяма разлика дали през Пейпал или направо ще си плащаш... проблем обаче има, ако недай боже, нещо се загуби и не си го получиш... Тогава ако не си ползвала Пейпал пиеш една студена вода.... И така  Hug

# 583
Искам да попитам, когато поръчваш Worldwide standard shipping ли избираш и какво се пише срещу state or prov.

# 584
  • Балчик
Да. това избираш, но в ляво не забравяш да напишеш кода - free, че после ще питаш как да откажеш поръчката.

Общи условия

Активация на акаунт