Fragrancex.com - размисли и страсти...аромати и доставки-3-та тема

• 65 992
  • 1 294
  •   1
Отговори
# 585
здравейте  Mr. Green
и аз да се запиша  Laughing харесах си много неща  Crazy
4етох 4етох,само не разбрах,с пейпал или без пейпал има ли голяма разлика?
още си чакам 4 цифрения код а на 28.10 сьм я регистрирала картата Crossing Arms
какво ще ме посьветвате?

Ти къде го чакаш тоя код  Mr. Green Това в кръга на шегата... Този код можеш да го видиш на самата транзакция с която са ти дръпнали 1.50 евро от сметката - ако имаш Интернет банкиране като си отвориш съответната транзакция се вижда в основанието, ако не - трябва да отидеш в банката и да помолиш да ти дадат извлечение от сметката и по-точно да ти разпечатат точно тази транзакция от сметката.
Иначе няма голяма разлика дали през Пейпал или направо ще си плащаш... проблем обаче има, ако недай боже, нещо се загуби и не си го получиш... Тогава ако не си ползвала Пейпал пиеш една студена вода.... И така  Hug

нямам инет банкиране  Laughing питах в банката,но миказаха,4е не им излиза такава транзакция Crossing Arms
сега регистрирах и картата на мъм ми,той има такова банкиране така,4е си надявам до няколко дни вече да имам кода Peace

# 586
  • Варна
Искам да попитам, когато поръчваш Worldwide standard shipping ли избираш и какво се пише срещу state or prov.

Срещу state or prov не се пише нищо, празно го оставяш.

# 587
 Hug Направих първата си поръчка, но все още не са ми взели парички от картата(имам интернет банкиране), веднага ли теглят паричките или след време

# 588
  • София-Младост
Hug Направих първата си поръчка, но все още не са ми взели парички от картата(имам интернет банкиране), веднага ли теглят паричките или след време
Веднага ги блокират, тегленето е след няколко дни.

# 589
Пак имам въпрос, все още не са ми блокирали парите,а пък получих потвърдителен имейл,с поръчката си, не мога да си обясня защо не са ми ги блокирали , да си чакам парфюма или не ? newsm78

# 590
  • София-Младост
Пак имам въпрос, все още не са ми блокирали парите,а пък получих потвърдителен имейл,с поръчката си, не мога да си обясня защо не са ми ги блокирали , да си чакам парфюма или не ? newsm78
Чакай го, провери си статуса на поръчката и пише ли , че е шипнат не виждам за какво да се притесняваш...освен по пътя да не се изгуби.  Wink С интернет банкиране ли си, как видя, че парите не са блокирани?

# 591
  • на пистата
на коя банка ти е картата,ако е кредитна  на пиб не се виждат блокираните суми

# 592
На ДСК съм с виртуална карта и статуса на поръчката ми е, че е в очакване на заплащане.Не искат да ми взимат левчетата от тази карта ли? ooooh!

# 593
  • на пистата
На ДСК съм с виртуална карта и статуса на поръчката ми е, че е в очакване на заплащане.Не искат да ми взимат левчетата от тази карта ли? ooooh!
ами щом е в очакване значи всичко е наред

# 594
В смисъл, ще си вземат парички, но не се ли бавят прекалено много, снощи пуснах поръчката................... Sad

# 595
  • на пистата
В смисъл, ще си вземат парички, но не се ли бавят прекалено много, снощи пуснах поръчката................... Sad
може поръчката да ти дойде и тогава да ги изтеглят,различно ги взимат не се притеснявай

# 596
Колко дни след заявката трябва да шипнат парфюма?

# 597
  • Варна,морето ...
здравейте  Mr. Green
и аз да се запиша  Laughing харесах си много неща  Crazy
4етох 4етох,само не разбрах,с пейпал или без пейпал има ли голяма разлика?
още си чакам 4 цифрения код а на 28.10 сьм я регистрирала картата Crossing Arms
какво ще ме посьветвате?

Ти къде го чакаш тоя код  Mr. Green Това в кръга на шегата... Този код можеш да го видиш на самата транзакция с която са ти дръпнали 1.50 евро от сметката - ако имаш Интернет банкиране като си отвориш съответната транзакция се вижда в основанието, ако не - трябва да отидеш в банката и да помолиш да ти дадат извлечение от сметката и по-точно да ти разпечатат точно тази транзакция от сметката.
Иначе няма голяма разлика дали през Пейпал или направо ще си плащаш... проблем обаче има, ако недай боже, нещо се загуби и не си го получиш... Тогава ако не си ползвала Пейпал пиеш една студена вода.... И така  Hug

нямам инет банкиране  Laughing питах в банката,но миказаха,4е не им излиза такава транзакция Crossing Arms
сега регистрирах и картата на мъм ми,той има такова банкиране така,4е си надявам до няколко дни вече да имам кода Peace
аз моя код от банката си го взех не може да не излиза на трансакцията или просто някой в банката  не знае.аз обаче имах един проблем с плащането на пей пал-като минах  една определена от тях сума  ми казаха че не мога да плащам и да регистрирам нова карта.така и не регистрирах и сега плащам директно с картата.много странно освен такси и комисионните  на банката винаги ми уддържат малко повече пари окло 1$ на 100$.писах аз на ягодката защото главно от тях пазаря /от скоро и от фраганса/ и ми отговориха че това били курсови разлики
някой има ли подобен проблем-предварително благодаря Laughing

# 598
Колко дни след заявката трябва да шипнат парфюма?
различно. при този сайт поръчките една с една не си приличат. обикновено я шипват до 2-3 дни. за същото време изтеглят и парите.

belka   пей пал има дневен лимит от 150 долара. след натрупване на определени транзаккции можеш да поискаш да ти го увеличат  Peace

# 599
Момичета, четох внимателно темата и си харесах доста неща, но не разбрах работили кода за безплатна дотавка"Free"?
А допулнителна сума на митница ще платя ли при покупка под 45 евро?
Извинявам се предварително,ако вече е отговорено на тези въпроси.

Общи условия

Активация на акаунт