Fragrancex.com - размисли и страсти...аромати и доставки-3-та тема

• 66 010
  • 1 294
  •   1
Отговори
# 615
  • София-Лагера

Отзиви за този парфюм?

# 616
БД удължена до 18.11. Като се сетя какво юркане беше август месец да не изпусна промоцията с БД... през ден поръчка  Joy но от друга страна, ако знаех, че така ще скочи долара щях да поръчвам всеки ден  Crazy

# 617
БД удължена до 18.11. Като се сетя какво юркане беше август месец да не изпусна промоцията с БД... през ден поръчка  Joy но от друга страна, ако знаех, че така ще скочи долара щях да поръчвам всеки ден  Crazy

Joy И аз тогава натрупах ароматни запаси за десетина години напред  Twisted Evil

# 618
  • гр.Варна
Desi_2,поръчах го вчера,цената му е изгодна ,а пък не е тестер  Crazy ...Обожавам Eternity ,напомня ми за едно чудесно лято... Heart Eyes

# 619
  • София-Лагера
Desi_2,поръчах го вчера,цената му е изгодна ,а пък не е тестер  Crazy ...Обожавам Eternity ,напомня ми за едно чудесно лято... Heart Eyes
Сладък ли е?

# 620
  • гр.Варна
Сладък ли е?

в началото е малко силен-цитрусово -морски.После остава едно много нежно остатъчно ухание-точно като на летен бриз ,с мирис на цветя  Peace

# 621
На предната страница питаха за мъжки парфюми, препоръчвам този на Ейвън,
http://www.fragrancex.com/products/_cid_cologne-am-lid_T-am-pid_ … 1M__products.html  а и цената му е една такава, неустоима, като се сетя, че 40 лева съм давала за него. Много е хубав, напомня на  този Joop
http://www.fragrancex.com/products/_cid_cologne-am-lid_J-am-pid_ … 3M__products.html
10,99 долара вече напуснаха кредитната ми карта Simple Smile

# 622
Ще пускам диспут за неполучен парфюм от Фрагранса
Трябва ли първо да им пиша или директно на Пей пал да диспутирам  Peace

# 623

Пиши им първо, после пускай диспута. Peace

# 624
ООо мила пиши им,тъкмо влязох да се похваля,че след като 5 пъти им писах за един размазан лосион на Арден и се правиха на приятно разсеяни,минаха още няколко дни аз пак писах заплашвах ги,че ще разкажа по форумите колко са некоректни и т.н.,те се присетиха пък ме питаха какво точно било повредено,отговорих им 2 пъти какво точно е и нямаше реакция.Снощи ме хвана яд и  им написах,че ,ако няма никаква реакция ще пусна диспут в Пей Пал,макар,че поръчката ми беше платена с обикновена карта Mr. Green,реших да пробвам,пък ,ако стане-добре дошло.Отварям сега пощата сели 3 писма от тях,едното с извинения,другото ме информира,че по сметката ми ще бъдат възстановени парите,а третото от техен служител,който пак се извинява и ми казва,че ще ми върнат парите и се надяват пак да пазарувам от тях.Можело значи Mr. Green

# 625
Аз като абсолютли бигинър да питам - ретистрирах си картата , имам код и статус верифайд съответно. Защо аджеба балансът ми е на нула в Пей Пал като в регистрираната и верифицирана вече карта има пари?

Благодаря за отговорите ви!  bouquet

# 626
Да ви попитам дали   някой е поръчвал скоро  Кристобал 100мл. или Талисман ?Видях ги в ягодата ,но май там са по- скъпи  newsm78 Дали е случайно ,че в единия ги има ,а в другия не?

# 627
Аз като абсолютли бигинър да питам - ретистрирах си картата , имам код и статус верифайд съответно. Защо аджеба балансът ми е на нула в Пей Пал като в регистрираната и верифицирана вече карта има пари?

балансът ти по всички валути ли е нула?
обикновено пише 1.5 евро  Peace

# 628
Да, голяма загадка..........ще погледна днес след обмяната на банковата информация дали нещо се е променило.

# 629

балансът ти по всички валути ли е нула?
обикновено пише 1.5 евро  Peace

По принцип баланса, който виждаш в Пейпал няма нищо общо с баланса по картата ти. Това да не те притеснява  Peace В Пейпал се вижда като баланс само това което е получено като пари чрез Пейпал - напр. ако си продала нещо и насрещната страна е платила с Пейпал. А тези 1.50 са от първата транзакция, когато ти ги дръпват за да ти дадат оторизационния код и после ти ги връщат обратно по сметката...

Общи условия

Активация на акаунт