Fragrancex.com - размисли и страсти...аромати и доставки-3-та тема

• 66 884
  • 1 294
  •   2
Отговори
# 735
Пей пал системата наистина е най-защитена. Не знам защо тук всички гракнахте срещу нея. Аз останах с впечатлението, че на момичето с източените пари някой се е добрал до номера на картата и тогава се е регистрирал в пейпал и е платил, но според мен номера не е "изтекъл" от ПП, а от някой сайт. Бастет също каза, че се съмнява, че чрез фрагрансекс са й хакнали картата.
От човек работещ банка, точно в отдел за рискови картови разплащания, или както там се казва, знам, че няма по-сигурен начин за разплащане в интернет от ПП.

# 736
ИЗТРИВАНЕ НА ИНФО ЗА КАРТАТА

Отиваш в My account
Влизаш в Manage Credit Cards - втория ред в колоната в ляво  Peace
Триеш всички карти и готово

Картите се прихващат не само чрез сайтове. Още от Експлоъра може да изтече инфото  newsm78

# 737

Картите се прихващат не само чрез сайтове. Още от Експлоъра може да изтече инфото  newsm78

О да, разбира се, мисълта ми беше, че вероятността е най-малка това да стане чрез ПП.

# 738
Пей пал системата наистина е най-защитена. Не знам защо тук всички гракнахте срещу нея. Аз останах с впечатлението, че на момичето с източените пари някой се е добрал до номера на картата и тогава се е регистрирал в пейпал и е платил, но според мен номера не е "изтекъл" от ПП, а от някой сайт. Бастет също каза, че се съмнява, че чрез фрагрансекс са й хакнали картата.
От човек работещ банка, точно в отдел за рискови картови разплащания, или както там се казва, знам, че няма по-сигурен начин за разплащане в интернет от ПП.

Точно така Peace

# 739
Здравейте- притеснена от темата за източването се обадих в БПБ с въпрос дали пращат SMS при транзакции- отговорът е НЕ  за кредитни карти и ДА за дебитни????? Искам да попитам към коя банка кредитните карти се застраховат и коя е компанията застраховател?

Тези на Райфайзен се застраховат - днес проверих Peace Но не зная коя е компанията-застраховател за съжаление.

Райфайзен работят с Уника, Уникредит с Ей Ай Джи.

# 740
ИЗТРИВАНЕ НА ИНФО ЗА КАРТАТА

Отиваш в My account
Влизаш в Manage Credit Cards - втория ред в колоната в ляво  Peace
Триеш всички карти и готово

Мерси, обаче ми дава само edit на карта, а никъде не виждам delete.

# 741
Още нещо да добавя..........всички кредитни (или поне на по-сериозните у нас банки) се дастраховат бузплатно през първата година на ползвате в застрахователната компания - партньор на банката.  От втората година тази застраховка е платена , струва между 20 и 30 лева на година. При дебитните карти няма такава промоция за първата година, тях също може да си ги застраховаш , но по твое желание, т.е. дебитните и кредитните (след втората година) карти не са автоматично застраховани, а само по желание на клиента. Той си покрива застраховката от своя джоб в този случай.

# 742
Още нещо да добавя..........всички кредитни (или поне на по-сериозните у нас банки) се дастраховат бузплатно през първата година на ползвате в застрахователната компания - партньор на банката.  От втората година тази застраховка е платена , струва между 20 и 30 лева на година. При дебитните карти няма такава промоция за първата година, тях също може да си ги застраховаш , но по твое желание, т.е. дебитните и кредитните (след втората година) карти не са автоматично застраховани, а само по желание на клиента. Той си покрива застраховката от своя джоб в този случай.

Не всички банки обаче предлагат застраховане на дебитни карти дори при желание и за сметка на клиента - Райфайзен например не застраховат дебитни карти изобщо, само кредитни

# 743

Не всички банки обаче предлагат застраховане на дебитни карти дори при желание и за сметка на клиента - Райфайзен например не застраховат дебитни карти изобщо, само кредитни

Гледай ти! Откога така? Имала съм и дебитна и кредитна от РББр и двете ги бях застраховала.........Нещо с тая криза не ми харесва работата.

# 744

как да откажа поръчката?

# 745
:Момичета искам само да  спомена, че това с източването няма нищо общо със сайта от който пазарувате.Да , може би да се следят, но представете си калко много сайтове следят хакерите....всичко се прави с кейлокове, това са си един вид троянци, които повярвайте ми и със много добра защита пак можете да прихванете.И когато вече имате такъв червей в компютъра в който и сайт да си попълните данните -те ще ги видят.

# 746

Гледай ти! Откога така? Имала съм и дебитна и кредитна от РББр и двете ги бях застраховала.........Нещо с тая криза не ми харесва работата.

Ами аз вчера го установих, когато поисках да си застраховам дебитната карта Laughing
По повод премахването на регистрирана карта във Fragrancex и аз не мога да го направя - дава ми само edit (няма delete), но не позволява да се замени с произволен номер например.

Последна редакция: вт, 18 ное 2008, 15:29 от lalique

# 747
  • София-Лагера
Получих от 3.11 Peace

# 748
  • София
И аз Laughing

# 749
  • София
По повод премахването на регистрирана карта във Fragrancex и аз не мога да го направя - дава ми само edit (няма delete), но не позволява да се замени с произволен номер например.
На мен пък ми позволи да си го сменя с измислен номера.....иначе наистина няма Delete, само Edit

Общи условия

Активация на акаунт