Биофреш

• 110 177
  • 648
  •   1
Отговори
# 480
Аз се интересувам дали има дистрибутор от Благоевград? Или поне къде в търговската мрежа да ги търся. Знам, че има онлайн, но се надявах да ми е под носа някъде  Laughing

# 481
  • София
Ползвала съм преди време,доколкото си спомням имаше парабени.

здравейте, само за информация споделям, че се допитах до производителите за съдържанието на измиващия продукт за деца и се установи, че Парабени-няма никакви, както и всякакви други вредни съставки

# 482
Петифурче,благодаря за инфото.

# 483
# 484
Къде мога да открия състава на предлаганите продукти? Има ли го качен някъде в интернет?
Нищо не открих на сайта им.  Rolling Eyes

Peace

# 485
Искам да поясня, че ползвам само скъпи кремове за около150-200 лв, но се престраших да пробвам един крем по суперлативите на една потребителка. Голям съм сноб понякога, но на черното бяло никога няма да кажа. Този крем не отстъпва на много скъпи. Адмирации от мен фирмата производител. Купих и едни сапунчета, но не съм ги пробвала още. Купих крема от фирмения магазин на главната в Пловдив, на малкопо-скъпа цена, не че ми е от значение

http://dora.bg/probiotichen-dneven-krem-biofresh-jogurt-kolagen- … -ml-467-3551.html

# 486
  • При децата ми
Виолетова, точно този крем ползвам от около три месеца! Много съм доволна!  PeaceС него си купих и оклоочния и крема за ръце от същата серия! Страхотни са!

# 487
Виолетова ,Hrispa76 , а този крем мазен ли е ? Попива ли добре , хидратира ли? И ако може да дадете състава му,в сайта не е посочен.

# 488
  • Пловдив
AQUA,CYCLOPENTASILOXANE,GLYCERIN,GLYCERYL STEARATE CITRATE,CETEARYL ALCOHOL,GLYCERYL STEARATE,BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER,MACADAMIA TERNIFOLIA SEED OIL,DICAPRYLYL CARBONATE,CETEARYL ETHYLHEXANOATE,ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE,LATOBACILLUS BULGARICUS FERMENT FILTRATE,ROSA DAMASCENA FLOWER OIL STEARIC ACID,CERA ALBA,PHENOXYETHANOL,CAPRYLYL GLYCOL,HYDROXYETHYL ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER,CREATINE,BENZOPHENONE-3,HYDROLYZED YOGURT PROTEIN,PARFUM,METHYLISOTHIAZOLINONE,BHT,CITRONELLOL,ALPHA-ISOMETHYL IONONE,GERANIOL,HYDROXYISOHEXYL 3-CYCLOHEXENE CARBOXALDEHYDE,HYDROXYCITRONELLAL,BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL,LINALOOL   

това е състава на дневния крем

# 489
  • При децата ми
Здравейте!
Иланг-иланг, момичета, можете ли да ми препоръчате шампоан на "Биофреш" за нормална към суха коса? Hug

# 490
Здравейте! Иланг - иланг може ли да попитам кои от сериите на Биофреш са подгодящи за възрастова група 20+ ? Гледах в сайта ви, а също и във фейсбук страницата ви, но нищо не откривам. Благодаря предварително! Hug

# 491
Виолетова, точно този крем ползвам от около три месеца! Много съм доволна!  PeaceС него си купих и оклоочния и крема за ръце от същата серия! Страхотни са!

А може ли малко по-подробно в какво се изразява страхотността  Grinning

Точно сега си търся крем за лице/дневен,нощен,околоочен/...и искам да е нещо,което видимо ме прави различна.Не просто да съм "намазана",а като се събудя и се погледна да видя някаква промяна.Или поне някакво различно усещане да ми дава.
Много се чудя...бях се спряла на Криста-Джи...но сега пък ме заинтригувахте с този пробиотик  Thinking
Забелязвам,че от около 1 месец са ми се появили леко тъмни сенки под очите/а уж спя поне по 8 часа непробудно нощем/ и направо се ужасих  ooooh! Нещо остарявам.... Tired

# 492
  • При децата ми
Еlfi4ka, моята кожа е суха и на мен кремовете ми допаднаха много. Имат лек, дискретен аромат, добре се нанасят и добре попиват. Чувствам кожата си хидратирана, мека и свежа. Simple Smile Освен това не знам дали си внушавам, но кожата около очите ми изглежда по-гладка. Simple Smile Снощи в снега специално отидох до магазина им тук, който хич не ми е на път.  Crazy
Купих си друг дневен крем на "Биофреш" понеже този на "Йогурт" вече свърши. Днес сутринта за пръв път се намазах, хареса ми и той. По нататък ще споделя отзиви.

# 493
Hrispa76 много ти благодаря за споделеното  Hug

И понеже снощи мнооого подробно разгледах всичките продукти на Бифреш забелязах,че има примерно 2 вида дневни кремове с Йогурт като единия е двойно по-евтин  Thinking В какво се изразява разликата  newsm78
Говоря за този ,но дневния вариант и примерно този тук   newsm78
 Не мен ми се иска нещо по-сериозно нощно и по-скоро околоочно,че имам някакви сенки от известно време ,а за дневен не държа да е нещо много специално,просто да хидратира и да става за основа за грим/тоест след фдт-н да не дава "кир ефект"  Thinking

Моята кожа не е суха.Нормална към мазна е по-скоро,но около очите имам някакви ситни бръчици от присвиване и тези сенки отдолу,които ме загрозяват  ooooh! Иначе други бръчки нямам,челото ми е абсолютно гладко,другата част от лицето също....само около очите  ooooh!

А за околоочен кой ще ми препоръчате ?Някой,който не люти и да маха подпухналостта сутрин  Whistling

# 494
  • При децата ми
Елфичка, аз ползвах дневния вариант на този който ти си показала. За другия питах в магазина и продавачката ми каза, че е обикновен дневен крем, който също бил хубав. Аз също имам леки бръчици около очите, и много се надявам да забавя процеса с тези кремове. Wink За тъмните кръгове не знам какво да ползваш. Никога не съм имала.
Сега си купих ето този:
Обаче тук е на много по-ниска цена! Shocked Аз го взех за 9,90 лв. и то от фирмения им магазин! Sad Възмутена съм!

Общи условия

Активация на акаунт