Биофреш

• 110 061
  • 648
  •   1
Отговори
# 555
Тъкмо мислех да пробвам кремчето анти акне от серията лавандула и разбрах, че е спряно от производство  Sad Някой да знае дали ще има аналогичен продукт в някоя серия..  Tired
Аз използвам Anti-age крема от серията лавандула.
Наистина ли ги спират?
Ами до колкото разбрах, само анти акне кремчето. Anti-age крема тежък ли е, става ли за по-топлото време?  Simple Smile

# 556
Здравейте, включвам се да следя темата... Четох доста хубави неща за тази козметика и си поръчах серията Йогурт, тъй като искам нещо по-леко. Чакам да ми я доставят и ще споделя впечатления после.

# 557
В магазинът в Пловдив видях и слънцезащитните продукти, какви са ви впечатленията?

# 558
В магазинът в Пловдив видях и слънцезащитните продукти, какви са ви впечатленията?

Къде се намира магазина?

# 559
Добри Peace
Ползвали сме няколко лета, детския също е хубав.

# 560
Благодаря за отговора, ще си го взема Simple Smile   bouquet

# 561
Включвам се да споделя първи впечатления... вчера ми дойде поръчката... Ползвах снощи нощния крем и около-очния контур, а днес сутринта пробвах дневния и лосиона за тяло... Много приятна текстура на всичките продукти, бързо попива и не е мазна... аромата също ми харесва... Като цяло съм доволна... остава и да действат  Wink... спечелиха ме като потребител

# 562
Искам да споделя прекрасните си впечатления от дневния и нощен крем анти ейдж от серията Лавандула. Ползвам като тоник един дегримьор за очи  на Фитокод,след това нанасям крема  и резултата е идеален за мен.
Само не знам дали мога да ги ползвам за околоочния контур? На 27 съм, не ми се ще да взимам нещо специално отсега за тази зона, затова ако мога да ползвам дневния  като основа за гримиране на очите ще бъде супер! Благодаря   bouquet

# 563
Защо не пробваш йогурта? Той мисля, че е по-лек, за 27 не ти ли е рано за анти-ейдж?

# 564
Защо не пробваш йогурта? Той мисля, че е по-лек, за 27 не ти ли е рано за анти-ейдж?

Взех го,защото четох, че е за мазна кожа. Засега нямам никакви оплаквания, не го усещам тежък или нещо подобно. Това е първият крем, който ми пасва на кожата Blush. Просто усещам наистина огромна разлика.Тъй като кожата ми беше подложена на какви ли не експерименти, в търсене на подходящ продукт и сега не смея пробвам нещо ново.  Blush
Но ако ми попадне тестер на йогурт-а ще го пробвам, със сигурност   bouquet

# 565
  • при моите деца .....
Колебая се кой околоочен крем да си купя?
От серията Regina Floris - за каква възраст са подходящи?

# 566

Къде се намира магазина?
На центъра-срещу "тунела" на Безистена  Peace

# 567

Къде се намира магазина?
На центъра-срещу "тунела" на Безистена  Peace

bouquet

# 568
Колебая се кой околоочен крем да си купя?
От серията Regina Floris - за каква възраст са подходящи?

За мен са над 35. Но ако имаш суха кожа са ок. Аз съм ползвала два бр. и съм доволна.

# 569
Тъкмо мислех да пробвам кремчето анти акне от серията лавандула и разбрах, че е спряно от производство  Sad Някой да знае дали ще има аналогичен продукт в някоя серия..  Tired
Аз използвам Anti-age крема от серията лавандула.
Наистина ли ги спират?
Ами до колкото разбрах, само анти акне кремчето. Anti-age крема тежък ли е, става ли за по-топлото време?  Simple Smile
   здравейте нова съм вав фор.... и ас бих искала да пробвам продуктите на биофреш маса пари пръскам за козметика и лицето ми е пално с петна 6те пробвам избелващиа да видим кво щи е на яве, и аз искам тоия за акнето кожата ми е склонна към акне и го намерих ето тук http://www.morfey-online.com/8_biofresh

Общи условия

Активация на акаунт