Биофреш

• 110 042
  • 648
  •   1
Отговори
# 600
  • Пловдив
Благодаря!

# 601
  • Пловдив
Аз от днес съм с лифтинг серума 30+. Много приятно усещане. За действието му ще пиша скоро. Много се надявам да върши работа:)
Страхотни опаковки, поздравриния:)
Само не знам на боди лосиона защо не сте сложили аромат. Малко ми е като на Нахткерцен и ме дразни;) но пък хидратира

Благодаря за бързия отзив. Писах на лични за коментар на мириса на боди лосиона. За мен е изненада, че не хващаш парфюмиране.  Thinking
Но и тук ще кажа, че масите са парфюмирани, не прекалено разбира се, но все пак е опит да се тушира натуралния мирис на продуктите. Тъй като използвахме максимален процент на натурални и органик суровини - те си носят цвят, мирис.
По отношение на опаковката - постарахме се да създадем луксозни и стилни продукти. Ясно е, че не опаковката върши истинската работа, но все пак и тя носи удоволствие при употреба.
AIRLESS бурканите, помпите и общо взето целия подбор на първична опаковка е избран с цел минимален достъп на кислород.

Последна редакция: пн, 07 юли 2014, 11:07 от иланг - иланг

# 602
Новата серия наистина изглежда страхотна. За сега ползвам йогурт, действа ми много добре, но бих опитала и новите продукти, хвърлила съм око на боди лосиона. И все пак, споделете впечатления от антипигментиращия серум- http://www.biofresh.bg/vsichki-produkti/serii/bioroza/antipigmen … ht-bio-serum.html. Благодаря   bouquet

# 603
  • Пловдив
Новата серия наистина изглежда страхотна. За сега ползвам йогурт, действа ми много добре, но бих опитала и новите продукти, хвърлила съм око на боди лосиона. И все пак, споделете впечатления от антипигментиращия серум- http://www.biofresh.bg/vsichki-produkti/serii/bioroza/antipigmen … ht-bio-serum.html. Благодаря   bouquet

Лятото не е най-подходящия сезон за избелване, защото има интензивно слънцегреене.  Peace Есента и зимата са най-удачни.

# 604
Явно аз нещо съм се бъгнала:) ароматът на боди лосиона си е ок. Много приятен, просто след време ми напомня на Нахткерцен:))) женска му работа:) по-важното е,че кожата ми е супер, мека и хидратирана. А аз съм с много суха и чувствителна кожа.
За серумът- прекрасен. Удоволствието е пълно- от опаковката,през флакона, аромата, сензориката и резултата. Определено постига това,което обещава.
В най-скоро време ще закупя и останалите продукти.
Още веднъж поздравления и успех.  Hug

# 605
  • Пловдив
Явно аз нещо съм се бъгнала:) ароматът на боди лосиона си е ок. Много приятен, просто след време ми напомня на Нахткерцен:))) женска му работа:) по-важното е,че кожата ми е супер, мека и хидратирана. А аз съм с много суха и чувствителна кожа.
За серумът- прекрасен. Удоволствието е пълно- от опаковката,през флакона, аромата, сензориката и резултата. Определено постига това,което обещава.
В най-скоро време ще закупя и останалите продукти.
Още веднъж поздравления и успех.  Hug

Бяхме се недоразбрали, сега се разбрахме!   Joy

# 606
  • Пловдив
Инересно ми е някой дали има отзив за мъжката ни линия в серия Реджина. https://www.facebook.com/biofresh.bg/photos/a.191728454181092.42 … ype=1&theater
Тя е вече близо година на пазара и ми е интересно как се приема.

# 607
Миналата седмица си купих маската от новата серия 20+ и съм очарована. Ползвала съм я 3 пъти и има ефект, кожата ми е по- свежа, а порите ми като че ли не са толкова широки. Използвам маската заедно с розовата вода от серия Роза, но мисля да пробвам мицеларната вода, защото не съм ползвала до сега.
Чакам отзиви за боди лосионите.  #Crazy Praynig

# 608
Всички продукти на Биофреш които съм използвала са с  високо качество. Бях малко скептично настроена към серията Лавандула, но.... бързо промених мнението си.
Имам чувствителна кожа и не съм забелязала някой от използваните продукти да ми влияе зле (а те не са малко)
Мъжката серия на RF е с отлично качество. Резултатут е мека кожа.

# 609

Колко хубава българска козметика има! Дано повече хора оценяват, това, което страната предлага в този бранш.
Хубаво би било и други марки да се изчистят от задъжителните си параени- като Афродита, например.
Аз все повече я оценявам.  GrinningВинаги, когато си идвам в България, се зареждам с розова вода. Тази година открих и продуктите на Биофреш. Очарована съм. Купих бонбони с розово масло, почерпих колегите си - германци, останаха възхитени. Flutter
Все още не съм се напълно ориентирала сред многoто продукти и производители, но Биофреш със сигурност се открояват.
Решила съм при следващо пътуване да си избера и бг- парфюм с розови екстракти/продукти.

Последна редакция: пт, 29 авг 2014, 22:01 от take a smile

# 610
  • Sofia
Не се отваря линка, какви са тези бонбони?
Отлична идея за почерпка. Peace

# 611

сега май стана  Peace Grinning

# 612
  • Sofia
Прекрасно изглеждат, вече няма да се чудя какво да нося на приятелите следващия път, благодаря за идеята  bouquet

# 613
  • София
Привет!

Влизам да кажа, че след N на брой опаковки от продуктите на Фитокод, сега съм взела за проба от новата серия на Биофреш - Натаурата. Купих ги едва вчера, така че за отзиви е много рано, но искам да похваля две неща: на първо място е ароматът на серията 30+. Превъзходен, много деликатен, едва се усеща, но много ми харесва.

Какъв парфюм е изимитиран? Спомням се, че в изтритата вече тема за серията Иланг-Иланг беше разказала къде какво е използвано като парфюмна база.

На второ място искам да похваля усмихнатата консултантка в магазина в Парадайз мола. Беше много любезна, изключително приветлива и мила, без да се натрапва, даде ми един куп тестери и общо взето се чувствах доволна да оставя една немалка сума пари там.  Simple Smile

Благодаря!

# 614
  • Варна
Парфюмите ги има точно до кремовете от серията Peace

Общи условия

Активация на акаунт