Биофреш

• 110 267
  • 648
  •   1
Отговори
# 450
Чак сега ви откривам  Embarassed, Отзиви за анти-акне крема с лавандула някой може ли да даде отзиви?

# 451
  • София
Може.  Mr. Green Страхотен е! Мирише много приятно, не изсушава кожата, но и не я омазнява. Кожата се избистря. Изхабих една опаковка с удоволствие. Бих повторила. Peace

# 452
Здравейте,

И аз съвсем от скоро съм луд фен на продуктите на Биофреш. Използвам серията "Българска роза" и съм меко казана очарована. Използвам околоочния крем, крем за ръце, балсам за устни, мляко за тяло и розова вода. Кожата ми е глатка, чиста, мека и мирише невероятно. Сега съм набелязала един стягащ крем за тяло пак от същта серия, а след това и лавандуловата серия Simple Smile))) На мнение съм че българката козметика по нищо не отстъпва на вносната, а е в пъти по евтина. Аа пропуснах да спомена че приятелят ми използва лавандуловия антибактериален сапун за мъже и кожата му се избистри някак светна:))))

# 453
тя лавандулата и на мен ми мирише повече на мъж, вече ще мина на друга серия  Simple Smile

от коледния базар си взех някои продукти
мокри кърпички - страхотен аромат, но лоши като размер
от новата серия си взех шампоан - над 7 лв. много съм доволна от него, балансиращ - косата ми издържа чиста повече от обикновено

кремовете на Режина имат ли тестери?

# 454
  • София
Днес ходих до склада в Младост, зад пицария Верона. Обаче ме посрещнаха малко сърдито - по принцип не продавали на дребно. Confused Но, сигурно защото бях с малкия, се смилиха над мен. Mr. Green Взех си само крема анти акне от серията Лавандула и от същата серия антицелулитен лосион. Съжалявам, че нямах повече пари в себе си, иначе щях да си взема от Биорозата някои неща. Ще ми е неудобно да отида там втори път. Наблизо имало пазарче и аптеки - там зареждали продукти на Биофреш, също на пътеките в 3 магазинчета доставяли. И в Халите имали пък всичко.

# 455
Биофреш вече имат фирмен магазин в Бургас-ул.Богориди.

# 456
Биофреш вече имат фирмен магазин в Бургас-ул.Богориди.

Не го препоръчвам.Цените са доста по-скъпи,отколкото в аптеките.

# 457
За протокола - и мен ме бройте в доволните от Био роза.

Преди 2 дни  си купих околоочния крем и много добре ми действа за сега. Очарована съм от кансистенцията, аромата, опаковката, стои достойно до другите ми лъскави шишенца, чак да не повярва човек. Решила съм обаче да пробвам за известно време да си подменя цялата скъпа парабенна козметика с тази на Био роза за цялостна грижа. Известно време да я ползвам само нея, без други козметични продукти. Та въпроса ми е - има ли някой, който ползва цялата серия или поне няколко продукта едновременно и да сподели как е най-правилно това да се прави. Кой от продуктите слагате сутрин, кой вечер? Кой е подходящ за този сезон - пролет. На 39 съм с нормална кожа, стремя се към избелващ и антибръчков ефект (нямам сериозни петна  и бръчки).

Още днес смятам да си купя розовата вода. Ще пробвам в този ред:
1. Розова вода - за цялото лице. Мога ли да използвам вместо тоалетно мляко?  Thinking
2. Околоочен крем - за околоочен контур.
3. Антипигментиращ серум - за вечер, антибръчков серум - сутрин. И може би не всеки ден?
Може ли тези серуми да се използват вместо крем?
4. Превантивна антибръчкова грижа или Ултралифтинг еликсир - не съм решила кое.

Ще съм благодарна, ако се включи някой от създателите на серията, за да разясни комбинирането на продуктите за най-добър ефект. Дали въобще серията е замислена за цялостна грижа или да се ползват сомо отделните продукти? Благодаря предварително.   bouquet

# 458
inka5, ползвала съм цялата серия и от всичко съм изключително доволна,само от Антипигментиращ серум не видях почти никаква полза.Съвет за ред на ползване не мога да ти дам,аз мацах всичко наред,без да спазвам някаква последователност. Но пак казвам,че Био розата за мен са страхотни продукти,в момента ползвам крем на Фитокод и сравнявайки ги сякаш съм по доволна от Био роза.

# 459
Благодаря за бързия отговор  bouquet

Сега като ми каза видях и Фитокод. От българската козметика досега съм ползвала само тоалетното мляко на Елеа. И един балсам за коса - вече го няма - зелен, Импресия.

Ще си купя цялата серия Био роза. Но там няма тоалетно мляко, а с розова вода не знам как ще си сваля грима. Значи ще си взема   Хидратиращ гел за измиване на лицето на Фитокод. Иначе гледам, че Фитокод имат комплект цялосна грижа за лице - за да не се чуди човек...

# 460
Вземи си лосиона на Фитокод за почистване на грим,невероятен е  Peace
http://phytocode.net/vm/details/20/4/rosa-damascena/losion-phyto … im-ot-ochite.html
това също е хубаво http://phytocode.net/vm/details/19/4/rosa-damascena/pochistvashc … hytocode-20+.html

# 461
За протокола - и мен ме бройте в доволните от Био роза.

Преди 2 дни  си купих околоочния крем и много добре ми действа за сега. Очарована съм от кансистенцията, аромата, опаковката, стои достойно до другите ми лъскави шишенца, чак да не повярва човек. Решила съм обаче да пробвам за известно време да си подменя цялата скъпа парабенна козметика с тази на Био роза за цялостна грижа. Известно време да я ползвам само нея, без други козметични продукти. Та въпроса ми е - има ли някой, който ползва цялата серия или поне няколко продукта едновременно и да сподели как е най-правилно това да се прави. Кой от продуктите слагате сутрин, кой вечер? Кой е подходящ за този сезон - пролет. На 39 съм с нормална кожа, стремя се към избелващ и антибръчков ефект (нямам сериозни петна  и бръчки).

Още днес смятам да си купя розовата вода. Ще пробвам в този ред:
1. Розова вода - за цялото лице. Мога ли да използвам вместо тоалетно мляко?  Thinking
2. Околоочен крем - за околоочен контур.
3. Антипигментиращ серум - за вечер, антибръчков серум - сутрин. И може би не всеки ден?
Може ли тези серуми да се използват вместо крем?
4. Превантивна антибръчкова грижа или Ултралифтинг еликсир - не съм решила кое.

Ще съм благодарна, ако се включи някой от създателите на серията, за да разясни комбинирането на продуктите за най-добър ефект. Дали въобще серията е замислена за цялостна грижа или да се ползват сомо отделните продукти? Благодаря предварително.   bouquet
Здравей, ето включвам се. Идеята на Биорозата беше да има кремчета за определен проблем, област на приложение, грижа. По тази причина и няма измивни, почистващи и тонизиращи продукти..
След нея се появи серия Phytocode, тя е предназначена за пълна грижа с трите стъпки и възрастово ориентирана. Консистенцията на новите кремове е  флуидна- фина и деликатна и различна от традиционната кремова текстура и всяка съставка   носи положителен заряд за кожата .
Каквото и да избереш ще ти се отрази добре.

# 462
Много благодаря за бързите, точни и компетентни отговори на всичките ми въпроси.   bouquet

Сега вече имам комплексна стратегия за дългосрочен резултат  Sunglasses
Ще споделя как се движи процеса, че то си е цяла наука   Simple Smile

# 463
Да се вкюча и аз за крема с лавандула-вече ползвам 3та опаковка/нощен,дневния ми е малко ''слаб''за кожата/и съм много доволна.Купих и на колежка като подарък и тя също го ползва.
Определено това е моят крем засега,защото още не съм пробвала Фитокод продуктите,но не се съмнявам,че и те ще са много добри за мен,след отзивите за тях във форума.

# 464
Лавандулата за какъв тип кожа е? Не анти-акне крем, а дневния и нощния.

Общи условия

Активация на акаунт