В мен все още живее прасето, но ще махна шкембето - Дюкан126

• 44 765
  • 960
  •   1
Отговори
# 600
Напълно съм съглана с veneras
Цитат
трета е организма да почне да преработва и нормална храна-и мазнини и захар/в галите/пак има ограничение-но си хапваш и хляб и плодове, и зърнени и сирене и кашкавал-неща който всички хора си хапват.
smile3501
И аз, като vesito5 свалих близо 2кг. в ІІІ фаза, макар че включих всичко разрешено. Дори увеличих количеството на разрешените храни, защото не искам да свалям повече/за сега Joy/. Така че няма нищо страшно- влизайте смело в трета и успех в задържането newsm10
Цветя за рожденничките и сбъднати мечти за всички adventure

# 601
Момичета здравейте! Поздрави на всички, които са били на срещата (жалко че няма снимки), така ми се искаше и аз да можех да дойда. Надявам се за следващото кафепиене, ако е в интервала от 13.00 до 18.00 часа да мога да дойда и аз, понеже от ангажиментите с работа и дечица само по това време бих могла да дойда. Съжалявам за това, че май малко се отплеснах. Искам да попитам, скоро пак някой беше питал, но се срещнах никъде отговор: тиквата за какво я смятате за плод или зеленчук и ако е за плод, то той режимен ли е ? Искам да помоля Вещи да ме коригира в табличката за да е вярна и пълна:
начало: 89.00 кг., цел 70 (вече се осмелявам да мисля да послешам Дюкан и да я коригирам на 68), сега - 72,7 кг. Цвелувки на всички!!!!!!!!!!!!!!!!!1

# 602
За бургаската среща нека работещите да кажат кога им е удобно newsm78

# 603
Аз от два дена съм в трета, въпреки че не постигнах желаното тегло. Вече се чувствам доста по-нормално. Имам сили дори да изляза и за сега нищо не ме боли. Смятам да не правя гали. А каква марка хляб ядете? Бонус последно пълнозърнест ли е?

Така като чета аз съм единствената, на която режимът подейства толкова отпадащо. А толкова много момичета спазват втора фаза по няколко месеца. Чувствам се като някой идиот, че едва ли не и диета с ядене не мога да издържа Confused
Пожелавам ви да сте здрави и усмихнати и много минусчета Hug

Последна редакция: вт, 30 сеп 2008, 16:54 от В_и_В_и

# 604
       До всички дюканчета в Бургас заемам се със срещичката на драго сърце , ще ми е много приятно ! Така кажете през седмицата или в почивни дни ви е удобно , в кой интервал от време  и на кафе или на по така с пържолки??? Чакам отговори и ще предложа заведения , а вие ще си харесате! newsm10

Целувчици на всичкии  newsm51 newsm47

# 605
  • Sofia, BG
ха ха голям майтап  Joy В последните няколко странички имаше честитки за Филюдка, Фуфундрела и Фарфалина  hahaha Айде сега да си признавате коя от трите е истинската роженничка  Laughing

# 606
Искам да попитам, скоро пак някой беше питал, но се срещнах никъде отговор: тиквата за какво я смятате за плод или зеленчук и ако е за плод, то той режимен ли е ?
Отговор на въпроса. Повече инфо за тиквата  Hug

# 607
виждате ли .... как несправедливо плюхме по онзи мастит диетолог дето ни обясняваше от телевизионния екрана как ще изкукуригаме ...ей на вижте за има няма за един ден кви ги натворихме
1. 11 стари дюканки ....се срещат ...и ни една не носи фото ...масова забравия
2 . Днес бъркаме Фарфалина и Фифундрела и Филютка .... пак масово явление

яяяяяяяяяяяяяяяя от утре сутрин с фуража и по едно хапче гинко билоба или нещо такова беше ...ей ма на забравих му името ....
казах ви аз с тези пилета и яйца ..ще изкуткудякаме ....

# 608
Здравейте кавалер и дами!   bouquet Hug

bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet Честито на всички с поводи!   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Имам си въпросче-е-е-е - Рожковото брашно от разрешените ли е или от забранените? Няма го в списъка с разрешените.. По думи на продавачката било натурален заместител на какаото и то ниско маслен.. но колко ниско маслен на кутията не пише Sad

Хубава и отслабваща вечер на всички!

# 609
Един бърз въпрос може ли newsm78
Купих си шунка "Наше село"пише 20% по малко сол ,пречистена от мазнини и минимум холестерол,процента на мазнините не е споменат,та режимна ли е или не ?че и "точа лиги" Mr. Green

# 610
В_и_В_и, аз съм съвсем в началото и ти си много по-напред от мен.   bouquet Обаче днес прочетох книгаата и се убедих, че всяко едно правило е много премислено и използвано в практиката, така че се прави всичко!! Всяко нещо си има своето значение. Така че е задължително в третата фаза да има гала вечери. Те са просто необходими.
 Peace
merito, аз я ям тая шунка. Наистина е много по-суха от обикновените и не е солена.

# 611
Имам си въпросче-е-е-е - Рожковото брашно от разрешените ли е или от забранените? Няма го в списъка с разрешените.. По думи на продавачката било натурален заместител на какаото и то ниско маслен.. но колко ниско маслен на кутията не пише Sad

Рошков е средиземноморско дърво. Неговите плодове след изсушаване се смилат и се получава рошково брашно с вкус и аромат на какао. Рошков е богат на фибри, монозахари, калций, калий и фосфор. Египтяните са го използвали за подслаждане на храни и напитки.
Според историци дивият рошков е пренесен от Симеон Велики по време на една от обсадите на Константинопол. В резерват “Патлейна” (Южно от гр. В. Преслав) е най-голямото на Балканите естествено находище на див рошков - нерциерен реликт, включен в Червената книга на България.
Зелена - не знам колко е маслено, но е бая захарно...

# 612
Здравейте  bouquet

Момичета, Тунинг, сорри няма снимки от снощи.....така е като не дойдоха щатните фотографки Joy Joy

Че след среща се отслабва - отслабва се -1/2 кг, само Татит е объркала цифрите сутринта и тя има ама малко минусче. Joy
Цоци....12 бяхме, мен защо пропусна,  newsm78щот не бях до теб? Thinking

Днес с Nelly имаме месечинка, нещо се скри тя от вчера, но да ви почерпя и за двете  food002 Drunk
Нелко една голяма  love001

За 4 месеца съм се отървала от 18,5 кг и много сантиметри newsm68

Лека и отслабваща, връщам се да ви чета.

Последна редакция: вт, 30 сеп 2008, 19:58 от Dari68

# 613
  • София
Мацки какво правите когато зверски ви се дояжда слатко във втора фаза
п.с не си взимайте пушени шроти изядох 5 и умрях за вода .ацки са солени

# 614
Стрелчо, та ти си цяла енциклопедия newsm10 smile3529

Общи условия

Активация на акаунт