DE 92 - Добре дошли на новите звезди Ева, Мария, Яна, Елиас!

• 16 504
  • 280
  •   1
Отговори
# 165
Майко мила, темата за "Световната икономическа криза..." е на път да влезе в списъка на личните ми фаворити!
Татяна, добре че пусна линк - като нищо щях да я проспя.

Ми6ка, надявам се. Много силно се надявам да не изкукат съвсем. Confused

# 166
  Биба, Вики, аз - кой е 4? Simple Smile
Nisilia

Аз на панаир не искам, разписахме се тази година на пролетния и нуждите ми от панаир са задоволени поне до следващата пролет Laughing Два пъти в годината подобна лудница не ща  Crazy
Анна, между другото в момента в Мерхенгартен има Тиквена изложба. Ако си падаш по подобен род "изкуство", замисли се Laughing
И за Майра се отнася, да си навакса за тенекията, която ни върза през лятото Mr. Green

# 167
Темата е култова заради присъствието на Винцето. Без нея го няма пипера в интригата.
Аз я следя от началото, когато все още беше скучна и икономически суха.
Биба е права за хамлетуването. Леката подробност, която не знаех, но изкоментирахме 2 дни по-късно с акушерката е, че пикочния мехур на майката понякога прави такива шеги с бебетата и играе рола на еърбег, та вместо да им се вклини главата в подходящия ъгъл за излизане, мехура ги изтласква след контракция нагоре и става точно като Да бъдеш или да не бъдеш? hahaha
Та на финалната права се сдобих и с катетър, та да не пречело на процеса евентуалното събиране на урина (достатъчни били 10 мл) Crazy Да не говорим как ме разчекнаха като пуйка пред Деня на благодарността, само и само да докарат заветните 10 санта, а аз родих накрая с 9 ooooh!.
Имала съм добър ангел-пазител, че при тази ситуация се оттървах от бродерийки с голяма губерка.
На всичкото отгоре в началото уреда не отчиташе вярно и ми изкараха акъла, че бебето губело тонове по време на контракция и можело да се наложи да отскочим до шивалнята. Аз обаче се усетих, че не бебето губи тонове, ами уреда хваща моя сърдечен ритъм, та се разминах.
Абе купон си беше отвсякъде, ама вече мина.  Whistling

# 168
То Виното не е добре, но това не е ниЩо ново. Голям сеир пада  Mr. Green

Добре 4е са хормоните, Кате, 4е да zабравяШ бърzо лоШите аспекти. Не го мисли много  Hug

# 169
Кате, ти разказваш само края, не е честно. Дай хронологията да стане ясно защо пичът толкова време се запъваше да излезе.

На мен Елиас продължава да ми прилича на японския император.

# 170
  • Germany
И аз се чудя какво толкова се заинтригувахте от сухи иконом. анализи  Wink , пък то къде била истината  Joy Joy

# 171
Кой каза среща?
Кога? Къде? Бройте ме и мен в кюпа с поне едно ремарке Mr. Green

Ти си велика, приzнала съм те отдавна  Hug

Нямам опит от ДГ в България, но съм останала с впечатление, че групите са от деца на една въzраст. Учудих се като раzбрах, че и шестте групи в нашата ДГ са смесени. Сигурно и двата приьома имат пюсове и минуси, моите наблюдения са, че Анди се стеснява от по_големите деца. Бибе, те като тръгнат на училище ще попаднат именно в такава "zатворена" среда вежду връстници и то zа повече от 10 години.

Хи_хи Майра и аz така, а колата не е пречка. Децата в купето, а мъжлето на аутостоп  Mr. Green

Вики Хиса добре дошла  Hug

# 172
  • в сърцето на един мъж...
Вики Хриса, добре дошла  bouquet
Ванче мамче, аз имах подобен проблем. Какви са ти стойностите на захарта? Обикновено с диета се оправят нещата, малко повече движение му е майката и да внимаваш със стреса, защото това също оказва влияние на кръвната захар.
Вечи, опасна си ти Peace признала съм те Laughing

# 173
Аре пък вие! Аз че съм си луда за връзване, ама кво толкова има да се грабнеш малко да поошеташ с влака немските кьошета. Днес излязох на дълга разходка, дребния спа през цялото време и се хили като пача.
Малко разказ да не ставам досадна.

# 174
Деси, то е zаЩото сме zаблудени  Mr. Green

Котке, и тук групите в детските градини са смесени, но преz последната година събират големите деца от вси4ките групи 2 дни в седмицата zа преду4илиЩни zанимания. Аz като бях дете, бяхме в групи по въzраст  Peace

Кате, много ме напомня zа моето раждане, как си 4акала да пла4е. И аz така, креЩях "Тя не реве, zаЩо не реве"  Shocked
Таткото с теб ли беШе, или при децата?

# 175
Taткото беше при децата, но дотърча веднага щом му се обадиха. Те вече спяха по това време.
Аз не се панирах, щото виждах, че правят каквото трябва и няма да го оставят без грижи.

# 176
Как е успял да приспива децата?  Shocked Те не бяха ли ужасно раzвълнувани?

# 177
Проблемът си е негов! Щом е успял, значи може. Който прави деца, трябва да може и да ги гледа  hahaha

# 178
Връщам се от преглед. Всичко нормално, контракции колкото щеш, увеличихме дрогата, кила се трупат с бързи темпове, изследвания прекрасни.
Предупредих доки, че вероятно ще раждам в немско. Реакцията беше - "аааа,къде ще ходиш, стой си тука. В Германия не слагат упойки. Там са луди по естественото раждане."
Не съм се обяснявала, ама ми стана криво - явно доки се изпусна, обикновено са доста дискретни с мненията.

Днес мъж ми ще гледа апартамента-мечта (супер по описание в обявата). Дано и на живо се окаже читаво, и да го вземем, че иначе не знам. Много се проточиха нещата.

# 179
Проблемът си е негов! Щом е успял, значи може. Който прави деца, трябва да може и да ги гледа  hahaha
Joy Joy Joy Голяма работа си, Кате!!!  Hug Heart Eyes

Немски майчета, аз малко се натресох тук, но откак е тръгнала да ражда Вечка, редовно си ви попрочитам  Flutter Пусто нетърпение. Ама този сладур Елиас доста ни накара да почакаме. А какъв е красавец само  bowuu Hug Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт