Девет месеца не чаках, рано-рано аз проплаках

• 18 544
  • 323
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте Hug
Ади я пуснах на детска на 2г. и 8 м.
записах я на ясла,но сестрата като я видя,
каза че няма смисъл детето да е при бебешоците.
и отодохме в първа група.трудно се адаптира.
като че или към година и половина е добре,
или после към 4 ,когато пък съвсем разбират.
но пък всички деца са различни.
Мот син вече е голям,
но и с неговата чурка доста проблеми имахме Confused

# 151
  • София,
Здравейте на всички! НИе днес късно се включваме, защото бяхме при педи. ВЕроника цяла нощ кашля, а няма хрема, няма нищо вчера си беше съвсем добре. Само дето снощи беше много кисела и понеже ми писна я оставих да реве повече от обикновено и резултатът е силно червено гърло  Embarassed, но надявам се че не е нещо сериозно. Казаха да продължим с имуностимуланти, витамини и да мажа гърлото с дактарин, въпреки че няма налепи, но за всеки случай, а как ще стане това нямам си на идея newsm78. Дайте съвети Mr. Greenкато имате в предвид, че чай не ще и да накуси, току що и правих и не ще и не ще.

Честити ходещи крачета на Преславка и успех на изпита Мама жаба, много ни липсваш. И ние почти сме готови да проходим - даже снощи татко и каза че се е пуснала да ходи от леглото до стола - две три стъпки са, но все пак е нещо! Hug

GERI844 явно нещо се е възпалило пилето, често се случва, не се тревожи, слагай му пак компреси и ако имаш гентамицин го мажи отгоре. Hug Много помага! Hug

Браво на нашите малки ясленчета, аз засега ще се въздържа.
Пали днес говорих с педи за превенара, но тя не ми я препоръча за Вероника, каза че тази ваксина се слагала на дечица при които се получават по чести инфекции причинени от стрептококи.

# 152
Дундурела ваксината е срещу ПНЕВМОКОКИ

# 153
  • София,
Дундурела ваксината е срещу ПНЕВМОКОКИ

Е тя на мен така ми каза, сега аз не съм лекар, те нали за това са учили Mr. Green, ако са учили изобщо, както и да е не ми я препоръча, защото все пак въздействали тези ваксини на мозъка. При нас проблема е в спазмите на белия дроб, ние не сме пили антибиотици, не сме имали инфекции от такъв тип чести, това ми обясни и още куп други неща. Аз ще се консултирам и с др. Лисички, но мисля че и той ще ми каже същото! Thinking За сега ще се въздържа, пък по натам ще видим!

# 154
Записала съм ,час при невролог-днес в 19 часа Hugстискайте палци!Дано има добри новини,май малко ме е страх от прегледа.На тръни съм-нали Жоро не е проходил още а и понякога стъпва още на пръсти, макар и рядко.Да видим какво ще каже този път мадам Ишкиева Thinking

# 155
Прегледа мина  CrazyЖоро още докато видя невроложката и я нарече "кака",така се зарадва милата тя(на около 40 години е).Прегледа го и остана много доволна от това, което видя Hugказа, че малкият е роден с голям късмет ,защото много малко деца родени под килограм са в такова добро състояние.радва ме това много Hug

# 156
Аз също не мисля да слагам ваксина Peace
Нали и на Ади проблемите са същите Sad
Гери ,браво на Жорко,юнак е той Hug

# 157
  • София
Браво на Жорко. Моя мъж най-сетне записа час за ортопед, на 16ти. на 14ти трябва да слагат Пентаксим на Алекс. Дано на 16ти е ок.

# 158
Гери, браво наистина на Жорко! Толкова се радвам за вас  Hug
Аз пък вчера бях на родителска среща в яслата. Олее, момичета ако знаете колко съм очарована от това, което видях и чух. Толкова е хубаво вътре в занималнята, спалнята...Едни мънички легалца, шарени завивки, играчки  Blush Едно умиление ме обвзе  Rolling Eyes Госпожата се шегува, че нямало проблем, Жоро можел и нощна смяна да кара  hahaha
Айде, хубав ден...Да пия кафенце и да видя какво ще действам  Whistling

# 159
  • София,
Браво на Жорката! Все такива хубави новинки да получавате Гери!  Hug

# 160
GERI844 Hug  Страхотни новини  Hug

# 161
Виждам, че и вие се радвате за Жорко  bouquetНе мога да спра ,да благодаря на бОГ за това, че детето е добре.Наистина съм Щастлива Hugцелувам ви и ви прегръщам!

# 162
  • София,
ГЕри и ние много се радваме за Жорко! НЕка да е все така добре и да расте и стане голям и силен момък и много да Ви радва! Hug

Ние се поразходихме на вън, но времето е отвратително - променливо, незнаеш как да се облечеш нито пък детето, ту напича слънце, но като се скрие и духне един вятър, а накрая ни заваля и дъжд та набързо се прибрахме.

# 163
Привет момичета Hug
GERI844, много се радвам за вас!    bouquet
Днес бяхме на консултация и най-после ни сложиха втория Пентаксим. Достигнахме заветните 6 кг. и 60 см.  newsm44  Попитах педиатърката дали трябва да водя Ели на физиотерапия, но тя каза, че няма нужда.  newsm78 
Приятен остатък от деня ви желая мили мами.

# 164
  • София,
Браво на Ели! Hug
Обаче момичета прави ми впечатление, че тук всичките ни малки момиченца са фини дами, явно са решили да стават манекенки  Mr. Green. Та вече спрях да се притеснявам за килограмите де, явно си е съвсем нормално дечицата родени по рано като нашите да са по назад. Все пак едно е детето да се роди 3,500 и да стане 9 - 10 кг. до годинката и друго е да се роди 1,000 - 2,000 и да стане 8 кг. до годинката - всъщност е едно и също, разликата е в рождените килограми, но все пак си растат децата. Hug

Общи условия

Активация на акаунт