ОКТОМВРИЙКИ влизат в месец девети, есен настъпва и време за отчети

• 13 914
  • 285
  •   1
Отговори
# 105
ЧЕСТИТИ БЕБОЧЕТА!да са живи и здрави и много да радват мамите!
супер,че си имаме вече варненско бебче.и моето срамежливо съкровище ще е с "М'

# 106
Честито сладко момченце Дамян на мама Барабина и радостният татко  bouquet
много да се радват един на друг   bouquet здрави весели игриви палави щастливи   bouquet
идейте за нови темички са страхотни  Hug
Ванче мамче  Hug само не се тревожи и болетите пребори  Hug
Фийл аз ако само съм на кантар между две имена добре Simple Smile ама аз със себе си не съм наясно а мъжа ми все едно и също си повтаря Simple Smile
alliss3 ами много мерси за сладките думи  Hug  ми да си спретнем едно купонче викам  Wink
Недялка много се радвам че влизаш в групата на почиващите и то по такъв прекрасен начин   bouquet с усмивка от работата и удовлетворение   bouquet бравос и на шефовете ти че забелязват колко си готина  bowuu
Северинка и аз съм за розовото за изписване Simple Smile ти вече си решила но загори тенджерата да отбележи  Hug
Гери темата е супер  Flutter
идеите за теми са страхотни  Hug толкова много таланти на едно място, просто сте невероятни  Money

# 107
  • София
Честит син на мама Барабина!   bouquet Радвам се, че вече се гушкате в къщи и всичко е минало нормално!

# 108
  • при любимите ми хора
ЧЕСТИТО СИНЧЕ НА БАРАБИНА!!!
РАДВАМ СЕ ,ЧЕ ВЕчЕ СТЕ СИ У ДОМА И СЕ НАСЛАЖДАВАТЕ ЕДИН НА ДРУГ !!!
ЧАКАМЕ СКОРО И СНИМКИ!

# 109
  • Lovech
Здравейте и от мен в този късен час.
ЧЕСТИТО НА БАРАБИНА, ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ ДАМЯН!
Аз да ви кажа, днес ходих на тонове  и на преглед, всичко е наред, бебо е добре, нямам грам разкритие, не се очертава скорошно раждане. Това го казвам малко със съжаление, защото много се надявах до края на тази седмица вече да си гушкам съкровището. Но пък, в крайна сметка, щом всичко е наред, когато то реши да излиза, тогава! Пък и нищо не се знае, първият път родих бързо и лесно, без никакви признаци няколко часа по-рано. Аз съм си избрала мама вестителка, но моят син много иска лично да се включи във форума и да ви съобщи, че е станал батко, така че най-вероятно ще изчакам да видя как ще се справи и тогава евентуално ще звънна на някоя от вас.
Желая на тези, които си гушкат бебенцата, спокойна нощ, на тези, които ще ходят да раждат - леко и късмет, а на всички останали - приятни сънища и до утре! Hug

# 110
Открихме я Барабина! Честит Дамян, мила, да ти е щастие и опора цял живот  smile3525. Как се наперих, че е роден на моя ден и е с моята буква  Sunglasses, бях решила, че сме го пропуснали.
Фийл, аз съм върл фен на зеленото, на оранжевото също. Все си изглеждам очите като избирам да купувам нещо и в крайна сметка пак тези цветове грабвам, влече ме пък.
Бидапет, супер ще е малкия батко да се включи като вестител, ще се справи детето, не се съмняваме в него  Hug
Хайде, лека  Heart Eyes

# 111
zdraveite mili mam4eta!na rodilite 4estiti beboci, niamam vazmojnost da pozdravia vsi4ki personalno.Imame promiana s imeto,ne e Deian a Daniel, ba6ta mu si Promeni koncepciaTa v posl. moment. Jivot i zdrave v nedelia si trugvame.celuvki ot men!  bouquet

# 112
Момичета да ви кажа че тази нощ към 2ч. ми падна тапата и веднага след това започнаха остри болки все едно като предменструални,но по силни-незнам дали е това ама си боли, кръста също много ме боли,така че си мисля че днес през деня ще си имам бебче-само чакам да стане сутрин да се обадя на докторката, а сега от болки не мога да спя и станах да стегна сакчето.
Сутринта пак ще пиша ако съм още тук, но ми стискайте палци  Hug

# 113
Стискаме, Светли, всички пръсти на ръцете и краката и чакаме щъркела. Дано мине по-бързичко и най-важно безпроблемно  Hug
Привет, Лорен, чакаме да пишеш от дома и да ни пратиш снимки на Даниел, знаеш ли как се разнежваме от сладки бебешки физиономийки  Simple Smile
Аз си създадох много лош режим сън-будуване. Заспивам късно 1-2 часа, събуждам се около 4-5-6, после пак заспивам и къртя до 10-11. В момента жестоко ми се спи, а не мога, в 8 и 30 трябва да ставам, имам ангажимент...отиде ми целия ден накриво  Confused. И реших да нагледам какво става тук, добре че.....тъкмо да изпратя Светлето на прекрасна мисия  Laughing

# 114
СВЕТЛИ, УСПЕХ МИЛА!!!!
СТИСКАМ ПАЛЦИ ЗА БЪРЗО И ЛЕКО РАЖДАНЕ И ТИ ЖЕЛАЯ ПРЕКРАСНИ ПЪРВИ МОМЕНТИ С МАЛКАТА РОЖБИЧКА!!!
Целувки!!!!  Hug

п.с. Ако са ти начесто контракциите изобщо не чакай сутринта, за да звъниш на докторката, ами се вдигайте по спешност...

# 115
  • Бургас
Барабинка честит ти Дамян мила. smile3525

Чакаме снимки на малкото съкровище.

Светли дано всичко мине безпроблемно и да ни се обадиш с радостна вест. fingerscrossed

Никози и ти ли будуваш?
Аз с този режим съм свикнала и сега си намирам заниманиея.

# 116
Честито на мама Барабина

Светли  и аз ще си мисля за теб днес,упорито ще стискам палци !Днес и майка ми и сестра ми имат рождинни дни ,а снощи и аз имах сериозни болки поне 2-3 часа ,и тъкмо си мислих ,че днес и аз ще имам бебе и ми се размина - Laughing е поне  за сега де .

Сев и аз харесвам Мария , но Михаела е по -нетрадиционно и по -уникално . Много харесвам  и Мила,Марина ,а за тоалета -аз съм за жирафчето ,че този розов цвят ми е много банален .

За баткото купувах всичко в зелено -много обичам зелено .Този път заложих на оранжевото и жълтото .

Неди , днес ме изпревари , не ми казвай ,че и днес ще ходиш  за нещо до работата .Пък  за навика, какво  да правя ,който вечер си ляга в 10.30  сутрин също става рано , макар и в събота и неделя .
Блази ти за шефовете ,ей имало и такива newsm78   

# 117
   Добро утро  bouquet Аз сенаспах чудесно и сега пия кафе и ви чета.

Сев, аз съм за Мариела  bouquet с оранжев гащеризон и сладка шапка Hug

За имената аз май съм най-зле...харесвам Лъчезар, но мъжа ми само него не харесва и сега ще си стои без име до раждането.Нищо друго не ме грабва, а приятелки ми казват че като родя ще ми дойде само името...да видим.. Joy Само да не ме питат като една моя приятелка в болницата - Момиче, 9 месеца какво правихте, та не измислихте??? Joy

Ванче, стягай се и мисли позитивно заради бебо Hug

Светли мила стискаме ти палци да мине бързо и леко всичко Hug

Никози, ти нямаше ли да си секцио?Дата нямаш ли вече?

Честито на мама Барабина  bouquet

# 118
Барабинка, честито за малкия Дамян! Да е здрав и послушен!

Като гледам сме имали и нощна и ранна смяна  Laughing

Светли, с теб сме и ти стискаме палци! Чакаме новини.

bidapet, голям сладур е твоето момче. Дано и аз да имам такъв загрижен и гордеещ се батко един ден  Wink. Ще чакаме новините.

alliss3, и аз имам подобен скапан режим. Лягам към 12-1, будувам от 3до 5 и после като откъртя се будя като по часовник в 12. Само съботите и неделите се будя в 6-7 и не заспивам повече, ама това се дължи може би че мъжлето не е на работа и искам да прекарвам повече време с него. newsm78

Днес планувам да започвам с прането, че то не остана, а пък и от вчера не вземам магнезии Simple Smile.

Как са вашите бебчета, моето почти не рита ами само се мести и постоянно си е опряло дупето в коремната стана, така че получавам една твърда подутина над пъпа. Явно му е доста тесничко вече.

Последна редакция: сб, 27 сеп 2008, 09:03 от vanche_mamche

# 119
  • Пловдив
Момичета да ви кажа че тази нощ към 2ч. ми падна тапата и веднага след това започнаха остри болки все едно като предменструални,но по силни-незнам дали е това ама си боли, кръста също много ме боли,така че си мисля че днес през деня ще си имам бебче-само чакам да стане сутрин да се обадя на докторката, а сега от болки не мога да спя и станах да стегна сакчето.
Сутринта пак ще пиша ако съм още тук, но ми стискайте палци  Hug

Светли стискам силно палци. И чакаме новини.

Общи условия

Активация на акаунт