ОКТОМВРИЙКИ влизат в месец девети, есен настъпва и време за отчети

• 13 860
  • 285
  •   1
Отговори
# 195
  • при любимите ми хора
Radkakaka,страхотна снимка и везна!Вдъхновена от теб ,пробвах се преди малко....хм мъжо му беше много забавнооо  Laughing!

[sfkbfk],много добра везна !!! Grinning

Северинка,много добре изглеждаш,къде са тия 14 кила се зачудих newsm78.За портокола и аз съм със 14 и все си мисля ,че са малко.. ooooh! очаквах да се разлея повечко..

Дано на SSISSI бебенцето се оправи по-бързо....а как така вътреутробна пневмония?Как става изобщо това?Някой запознат ли е?

# 196
gale и аз мислех, че ще кача доста повече, че по принцио ми се лепят килцата, ама съм доволна от резултата. Ето тук можеш да провериш дали вървиш в норми http://www.indiacurry.com/women/pregcalc.htm . То тази таблица мога да кача още малко (ама дано не натрупам още килца за една седмица).

# 197
  • при любимите ми хора
Северинка,благодаря за табличката!В норма съм и аз  като гледам,мога да хапна някоя вафличка без угризения! Blush/не че досега са ме спирали/ Joy

# 198
# 199
Абе, Пукс, надничаш по никое време гледам... Wink

Между другото, снощи след като Светли беше писала (към 2 сутринта), във времето в което аз писах отговор, а после го редактирах (в 7 сутринта) тя от онлайн стана оффлайн, та си мисля, че е изпълнила намерението си, да чака сутринта, за да звъни на докторката.

Надявам се нещата са минали гладко и скоро ще звънне на някое от щъркелчетата тя... Всъщност затова и наминах сега, да видя има ли новини...

# 200
  • София

Надявам се нещата са минали гладко и скоро ще звънне на някое от щъркелчетата тя... Всъщност затова и наминах сега, да видя има ли новини...
И аз за това в ранни зори правя проверки, ама .... Дано скоро някое щъркелче се обади  Praynig

# 201
  • Бургас
Добро утро сладурани Hug

Аз от един час съм будна и не ме свърта на една място.
Сега чакам да спре пералнята и да простра.
Направих и закуска на мъжо.
Абе домакиня да ти продума-хи-хи-хи.

Викам си днес ще съм първа,ама  Сисилия ме преварила.

При нас се очертава хубав ден.
Още от сега има слънчице и днес мисля да разходя дупе и тумбак насам натам. Joy

# 202
Добро утро !

При нас отново е облъчно и подтискащо .Надявам се да се покаже малко слънчице  за да излезнем малко на разходка .

Дано  на Сиси  бебенцето се оправи по -бързо  Praynig

# 203
Добро утро, кукли!
Гледам нямаме още бебчета  Thinking Но нищо, денят е пред нас!
Ради, ама си сладурана Laughing То това си е направо за "Лебедово езеро" за бременни  Laughing Трябва да се патентова Party
Софко, помня тази снимка! Даже си спомням, че каза , че от третия път си я направила везната Laughing / Брей, колко съм била паметлива hahaha/
Бързо оздравяване на бебчо на Сиси, много неприятно, но поне са го разбрали навреме Peace
Неди, ама си оправна булка! Бравос smile3501
Лек и плодотворен ден Grinning

# 204
Добро утро! Станала съм в 3ч. #Crazy Легнах пак в 6 и ето ме сега пак ставам...вече незнам ден ли е нощ ли е Laughing

Никози, дават го да пекне по-късно.Ти какво направи последно за секцио ли се уговори?

# 205
Днес екипа е малък! Ама все пак неделя е, почивен ден! Joy
Какво ли става със Светлито? Нямам търпение да се появят новини! Дано бебчето на Сиси бързо се оправи Praynig!
Абе Сев, ние с тебе сме съкилограмки hahaha и аз направих 62! Ама тръгнах от 50, та сега съм качила 12кг всъщност. Не ми се иска да качвам повече, че реално тръгнах с +2кг, ама все пак зима беше Embarassed! Ама на теб не ти личат толкова като на мен! Ти май на коремче си ги сложила повече, аз на дупе съм наблегнала Joy! А и все пак имам още месец, може да стана още по-трътлеста до края hahaha!
Аз както никога съм се наспала, снощи ставах само веднъж!!!!!!
Хайде, дано слънчице огрее при всички ви!

# 206
Като гледам и други са имали тежка нощ ,не само аз!Добро утро все пак,макар че то беше една нощ,нямам думи,въртях се ,гледах телевизия,корема зверски ме сърбеше и направо полудях.Едвам дочаках да се съмне да ставам ,че  беше кошмарно!Сега и аз чакам пералната и съм решила днес да се разходя,сама не сама не се стои вече в къщи,отивам да обикалям някъде!
Чакаме те Щъркелчеее, Simple Smile

# 207
Добро утро, момичета! И аз тази нощ не спах много, пак се чесах като бълхарче  Crazy
Днес е хубаво и слънчево и май ще ходим с мъжа ми да се поразходим в парка.
Шики, ама аз от тия снимки дето съм гледала изглеждаш много добре, не ти личат килограмите да са ти на дупе.

А аз поне и утре не трябва да раждам, защото не съм ходила още до педиатърката да й кажа, че съм си я избрала  Laughing Та утре трябва и тая работа да свърша.

Айде, хубав ден на всички!

# 208
  • Бургас
Криси много си сладка бе мила Hug
Направо ти забравих физиономията.

Севче а ти като маникенка чупиш стойки, пу-пу голяна си сладурка  bouquet

Сега хойках малко и харесах едно комплектче за изписмане млечно зелено и едно гащеризонце жълтичко с мече,но магазина днес на рабити и утре ще ходя да го разгледам по-обстойно.

# 209
  • Бургас
Ей Александа 85 как си?

Нали вчера беше с болки.

Общи условия

Активация на акаунт