ОКТОМВРИЙКИ влизат в месец девети, есен настъпва и време за отчети

• 13 858
  • 285
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте мадами Simple Smile
Ние днес рано станахме и ходихме до метро... беше мрачно и викам на мъжо... като лудите ще се разхождаме из магазина, писна ми в нас Simple Smile и се разходихме  Joy убихме 1.30-2 часа и разбира се разходката излезна солена ама здраве да е трябва да се яде  hahaha
После се прибрахме и докато подредя какво сме купили, докато поизчистя и си спретнеме закуска и то станало обяд  Crazy
Сега ви четох с надежда Светли да се е свързала с някоя от вестителките ама не Sad Чакаме новинки Светлеее...
Севче ако знаеш какво си мислих сутринта в просъница... викам си ние със Сев чукнахме 40-та седмица (честито за което) и май май ще си откараме до термин... имам чувството, че само ние ще сме толкоз стриктни  Whistling
А като казах само ние и се сетих за Мариелка, мила ти как си? не си писала скоро  Thinking Честита 40-та и на теб  Hug
За килограми... гледах да не се отчитам ама... аз съм +20-21 и така ме е сраааам  Embarassed такива бедра и дупе (дупище) съм заформила  Blush
Сев иначе снимките си супер.... на едната си много сладка, а на другата си направо... трепач, такъв изкусителен и фатален поглед Simple Smile всеки момент ще нападнеш фотографа  Hug  bouquet

# 211
  • София
Гледам няма новини от щъркелите ... да не спите бе  Mr. Green
Ох, аз от известно време заспивам преди полунощ и спя като пън, дори когато ставам до 00 съм като сомнамбул.  Laughing Снощи преди да заспя викам на мъжа ми "Дано не зараждам сега, че така ме мързи и ми се спиии..."  hahaha То мен ще пита, ама поне да съм се наспала вече. Пък като гледам все вечер се почва.

И аз съм качила на бедра и дупе. Знам, че ще ги сваля после ама сега хич не се харесвам в този вид. След малко ще ви кача нова снимка да ме видите. Като гледам вашите снимки  колко сте готини и кръшни, аз чорапите едва си обувам  Blush

Кога пък успяхте и да излизате и по магазини да ходите  Simple Smile

# 212
Здравейте мами!Аз от доста време не съм писала,но ви чета редовно.Не остана май вече,още малко и излиза малкото човече.
Поздрави на всички!

# 213
mylili на теб дават ли ти да излизаш вече? нали влезна в 9-ти месец Simple Smile айде във вторник на лекция за кърменето на Плиска Simple Smile
chrisi_82 пиши по-често как си Simple Smile

# 214
Пак сме били доста будните... Аз направих вече 40 часа без сън..ще ме уморят тия болки. Снощи ходихме до болницата и казаха че можело да съм така 2,3 дни, но не вярвам, че ще издържа. от 2 вечери съм с големи болки, но не са ми през точен интервал и ми казаха да си чакам в къщи регулирани контракций, а аз май не мога вече. Те гледаха филм в болницата и хич не им беше до мен. Как да ида пак до болницата, ако ме върнат пак ще полудея. То не имало и  15 минути без болки, наистина са през различни интервали, но пък са много силни.
 Казвайте какво да правя, че вече и мозъкът ме боли?

# 215
Александра А ти в коя болница ходиш? Не те ли прегледаха>? а нямаш ли доктор, който те следи? Ако нямаш, защо не пробваш в друга болница?

# 216
  • Варна
Пак сме били доста будните... Аз направих вече 40 часа без сън..ще ме уморят тия болки. Снощи ходихме до болницата и казаха че можело да съм така 2,3 дни, но не вярвам, че ще издържа. от 2 вечери съм с големи болки, но не са ми през точен интервал и ми казаха да си чакам в къщи регулирани контракций, а аз май не мога вече. Те гледаха филм в болницата и хич не им беше до мен. Как да ида пак до болницата, ако ме върнат пак ще полудея. То не имало и  15 минути без болки, наистина са през различни интервали, но пък са много силни.

Отиди пак до болницата. Вече ще е друга смяна и може да измислят друго. Добре е да си около лекари в такъв момент и да те наглеждат мисля. Настоявай да те приемат. Така или иначе си до термин вече. Сега се изтощаваш и няма да имаш сили за раждането. Как ще напъваш след 40 часа безсъние? Я им вдигни малко врява. И нямаш ли наблюдаващ генеколок,който също да те види.

# 217
  • София
Еличка, с удоволствие чакам момента, в който ще мога да ви видя на живо  Simple Smile , но за сега ми дават да се разтъпквам само в къщи. Може би от другата седмица ще ми дават и да поизлизам. Трябва да си възвърна силите, че съм като от кашкавал. Да не трябва да ме прибирате до нас после  hahaha

Александра, много мъчително ми звучи да будуваш и да не спира да те боли. Tired Изобщо да не те интересува дали на докторите им се гледат филми или не, те са там на работа и са длъжни да те прегледат. Ти от къде да знаеш дали раждането не е започнало. Наистина, нямаш ли си доктор, който ще те изражда или разчиташ на дежурен екип?

# 218
  • София

Засичай ги постоянно! 15 минути са все още много голям интервал. Нека да стане по-малък - поне 6-7 минути регулярни контракции с продължителност 45 секунди. До колкото си спомням Съни тръгна за  родилното с контракции между 4-5 минути.

споко aleksandra_85 пиши, ние сме тук!

bouquet

ааа, ама, ако не си спала никак през тези 40 часа, тогава бъди по-настоятелна като отидеш в родилното!

# 219
Еличка и аз тия дни това си мислех, че нашите девойки са инати и май ще си стоят до края. Ние с бебка сме се уговорили за един ден тогава да излезе, а аз си мисля, че на следващия ще се роди, ама после ще ви кажа дали така е станало.

aleksandra_85 и аз мисля, че трябва да отидеш до болницата да те види лекар. И ако се е започнало ти пожелавам успех!  Hug

Радвам се, че ви харесват снимките. Аз малко като тюлен се чувствам, ама скоро и това ще отмине. Иначе Еличка си права за фотографа, то с тоя корем е трудно за интимности, ама после ще наваксваме  Blush Laughing

Аз тъкмо си направих педикюра да съм готова за болницата  Mr. Green Намазах се в тъмно червено  Mr. Green Сега следва и маникюра и съм готова  Laughing

# 220
Ходих през цялото време при една частна докторка, но започна да ме размотава за глупости. Мислех, че ще съм секцио(с диоптър съм), но при очния преглед установиха, че не е необходимо, а и аз не искам,ако не се налага. А тя си е специалист-секцо. Искаше ми второ мнение от очен,изследваня които ги бях взела предния ден да ги повтарям...а то нямаше време вече...тя си търси работа явно. Реших, че ще разчитам на дежурния екип, щом всичко ще бъде нрмално, но те и дежурните май са още по-зле..

# 221
  • София
Александра, с тези болки би трябвало и разкритие да имаш вече. Отивай и настоявай да те приемат, няма такъв филм можело още 2-3 дни  #Cussing out Малеее тея са луди, ох нямам думи просто  Close

Марианка, разтъпквай се, раздвижвай се, имаме си с тебе една уговорка, ако помниш  Grinning Ако не става за кафенце, поне на лекцията ела да се видим, че току виж някоя от нас родила до следващата седмица  Hug

Ели, Мариелка каза, че няма да влиза 2 дни във форума, да не я мислим. Ако има нещо, ще ми се обади  Grinning

# 222
  • Варна
Александра, а трика с горещия душ пробва ли го? Казват, че ако контракциите са фалшиви, спират след горещ душ. Ако не са фалшиви,продължават и след душа.

# 223
mylili колко му е да те взема и да те върна Simple Smile ти нали беше някъде около Сиската? аз във вторник сутринта ще съм на запис на тонове и след това мисля да посетя лекцията Simple Smile Ако не съм родила до тогава нямаш проблем Simple Smile казваш къде живееш и ще мина да те събера  Hug а  Сиска също ще я вземем, да не се разхожда в дъжда Simple Smile
Сев то и аз уж се разбирах с малката, че 17-ти септември е една прекрасна дата... ама тя мина и замина, а на малката не й пука  Laughing когато си реши тогава... аз се отказах да я "ръчкам", явно от сега си е инатче  Party
Алекс все пак имаш 2 дена до термин, настоявай за повече внимание...

# 224
  • София
Сев, чела съм че не трябва да сме с лакирани нокти, когато раждаме, защото по тях лекарите определят нашето състояние, т.е. ако нещо тръгне да се обърква се вижда по ноктите /естествено не само по тях/. Не мога в момента да се сетя къде съм го чела, но може и някои от другите момичета да са го чели, да кажат  Hug
Алекс, и аз мисля, че трябва да настояваш за повече внимание, тормози ги, явно с добро не разбират  #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт