КОЛЕДНА ПРИКАЗКА - Благотворителни базари на ДБМ 2008г.

• 84 638
  • 1 188
  •   1
Отговори
# 1 020
сега, в София сме го закъсали от към стойки за картички, за сега имаме обещана една, плюс една която миналата години ни купиха специално. Ако някой се сеща, има или може да ни донесе - каквато и да била стойка - за сувенири, за картички - каквато и да е, моля да ни съдейства, ще сме благодарни Hug

За такова нещо ли става дума? Има го в Ем Арт за 15 лв, но не знам колко ще излезе с доставката и дали ще могат да го докарат преди 13ти.

Иначе имам една черна метална етажерка, която не ползвам и мога да ви подаря, стига да става.
такова имаме точно от Ем арт ни е подарък от една добра мама тук Hug
а черната стойка ще ние  от полза определно
има ли как да ни я дадеш
МОМИЧЕТА ИМАМ ОГРОМНА МОЛБА
ВЪВ НАДЕЖДА ЕДНА МАМА НИЕ  ОБЕЩАЛА ХУБАВА СТОЙКА ЗА КАРТИЧКИ, НО ВСИЧКИ С КОЛИ СА АНГАЖИРАНИ И НЕ МОГАТ ДА МИНАТ ДА Я ВЗЕМАТ, ЗАЩОТО СТАВА ВЪРПОС ЗА ВЗИМАНЕ ВЕЧЕР И НОСЕНЕ НА 13-ТИ СУТРИНТА В МОЛА
МОГА ЛИ ДА ПОМОЛЯ, НЯКОЙ ТУК АКО ИМА ВЪЗМОЖНОСТ ДА Я ВЗЕМЕ, ЩЕ ДАМ АДРЕС И ТЕЛЕФОН НА ЛИЧНИ Praynig Praynig

# 1 021
  • София
Етажерката изглежда така:

Снимала съм я облегната на ъгъла, защото не може да седи самостоятелно, тя виси на стената. Ако ще свърши работа, можем да я донесем на 13ти сутринта като дойдем за пазара. Също няма проблем тогава да докараме и въпросната стойка от Надежда. Пиши ми ако си съгласна.

# 1 022
  • София
Чут чут, аз ще я взема и ще я донеса на 13-ти.

Пардон, видях, че друго момиче се е озовало. Ако все пак имате нужда от човек с кола, имайте ме предвид, на разположение съм. Мога да подаря една стойка, стига да ми подскажете от къде да я купя. Да питам ли в Ем Арт, тяхната удовлетворява ли ви като модел?

Последна редакция: вт, 09 дек 2008, 21:00 от Емел

# 1 023
Момичета,ще е хубаво ако някой може да я занесе преди базара,за да може да се подреди Praynigпримерно към 9.30 newsm78

# 1 024
  • край Дунав
Който творил-творил! Hug
Видин започва утре да продава! Money
Ха-заповядайте на първи коледен благотворителен базар за 2008 год МОЛ Видин и Пикадили
 10 и 11 декември от 10-19 часа
М/у другото ще вметна, че в нашия град всичко живо се е нахвърлило да прави благотворителни базари, даже една детска градина е поела инициатива подобна, което изобщо не е лошо!Пожелаваме успех на всички, защото средствата ще помогнат да се осъществят всички добри идеи, които непрекъснато се въртят в рошавите ни глави! Mr. Green
 Каним мало и голямо от близо и далеч да видят как се твори изкуство  Crazy/ ама се похвалих, а?/Нищо! Вие пак елате!

# 1 025
Видин, успех  Peace Стискам силно палци да продадете всичко и да зарадвате милите слънчица Hug Flowers Four Leaf Clover

# 1 026
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Скорпииииииии,  Heart Eyes Heart Eyes  Heart Eyesуспех  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Пожелавам ви бляскаво представяне, успешни продажби, доволни организатории клиенти!
/и докладвай, а?  Blush /

# 1 027
Успешен базар на Видин днес!
Момичета,имам питане. Имате ли нещо против да разпространя информация и графика за базарите в друг форум?
Според мен, колкото повече хора научат за тази инициатива, толкова по-добре.

# 1 028
Успех Видин ! Peace
Пожелавам ви много успешен базар и да не ви остане стока ! Wink

# 1 029
на най-готините хора, които познавам ( това сериозно) - успех, голям, нека всички днес и утре, които са в окръг Видин, минат и си купят нещо от вас. Нека сте ни на кадем, на всички които ще стартираме след вас. Момичета стискам палци.
Емел имаме нужда от кола за неделя вечер - да закараме останалите неща на склад, както и да върнем взетите стойки
а една стойка в повече никога няма да ни е излишна и ще сме благодарни на всеки, който би ни подарил.

СЕГА НЕЩО ВАЖНО
В МОЛ- БАЗАРА ЩЕ БЪДЕ РАЗПОЛОЖЕН НА СЛЕДНИТЕ МЕСТА
1. НА ВХОДА ОТ КЪМ СТАМБОЛИЙСКИ, ПРИ ПЪРВАТА КОЛОНА, ДО ЩАНДА ЗА ОПАКОВАНЕ НА ПОДАРЪЦИ
2. ПРИ ВХОДА НА КИНОТО, ДО ЕСКАЛАТОРИТЕ

ЗАПОВЯДАЙТЕ
Вещица няма никакъв проблем, напротив, колкото повече хора видят инфото и дойдат, толкова по - добре

още веднъж от сърце благодарим на всички, които толкова години ни подкрепят и благодарение на които, правим невероятно успешни базари и винаги успяваме да подсигурим нуждите на домовете, за които събираме пари.
Момичета благодарим ви от сърце, наистина, друго няма какво да добавя  bouquet

# 1 030
  • София
Момичета,ще е хубаво ако някой може да я занесе преди базара,за да може да се подреди Praynigпримерно към 9.30 newsm78

Гудзи, няма проблем, ще дойдем когато кажете. Ще оставим стойката, ще нахраним Габи (дъщеря ми) горе на закусвалните feeding , докато се натъкмите и после ще дойдем да си напазаруваме. Simple Smile Аз имам огромен списък с покупки от нещата които бяха показани, свалила съм си снимките и съм си ги качила в телефона, за да не забравя нещо. Crazy Да не стане като миналата година, много бременна preggo и ревяща Cry в мола, че нищо не съм успяла да си купя.

# 1 031
  • София
Момичета, свързах се с тази фирма http://www.cvetelina93.com/gallery/index.php?option=com_phocagal … &id=2:stelaji , тъй като видях, че имат богата гама от стелажи. Готови са да подарят един стелаж на стойност 100 лв. за 72 бр. картички, но няма да имат пътуваща кола до София до края на седмицата.
Моля ви, дайте идеи как да транспортираме стелажа, който тежи 10 кг. Ако някоя мама от региона успее да я качи на някакъв автобус, аз ще я взема от Плиска или Автогарата и съответно ще платя транспортните разходи.  Praynig

Емел имаме нужда от кола за неделя вечер - да закараме останалите неща на склад, както и да върнем взетите стойки

Добре, на разположение ще съм.

Последна редакция: ср, 10 дек 2008, 11:02 от Емел

# 1 032
Това е от нас със Били /моята полусестра/ за русенския базар.

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=317015&pid=9319599

Има още някой дреболии дето ще довършваме.  Peace

# 1 033
  • Sofia - TelAviv
Момичета, свързах се с тази фирма http://www.cvetelina93.com/gallery/index.php?option=com_phocagal … &id=2:stelaji , тъй като видях, че имат богата гама от стелажи. Готови са да подарят един стелаж на стойност 100 лв. за 72 бр. картички, но няма да имат пътуваща кола до София до края на седмицата.
Моля ви, дайте идеи как да транспортираме стелажа, който тежи 10 кг. Ако някоя мама от региона успее да я качи на някакъв автобус, аз ще я взема от Плиска или Автогарата и съответно ще платя транспортните разходи.  Praynig

ЕХЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ! Супер!  newsm44 smile3501 newsm44 newsm20 newsm20  Благодарим на фирмата и на теб, че организираш всичко! Разбрах че Криси (ЧутЧут ти е  писала)   bouquet

# 1 034
  • София
Да, gudzy и Чут Чут се опитват да организират изпращането.  Момичета, възхищавам ви се за това, което правите. Моята помощ е съвсем незначителна.

Общи условия

Активация на акаунт