КОЛЕДНА ПРИКАЗКА - Благотворителни базари на ДБМ 2008г.

• 84 643
  • 1 188
  •   1
Отговори
# 1 005
Благодаря!
Ако може едно "море от любов" и за бабите на именниците, моля!
 Joy Joy Joy

# 1 006
Аз да докладвам Hug
До преди минутки с голяма дружина опаковахме,сортирахме,надписахме и подредихме всички невероятни красоти  bouquet  bouquet  bouquet
Много благодаря на всички,които се включиха с каквато и да е помощ за базара HugНа всички,които твориха,мъкнаха,возиха,опаковаха,координираха и правиха всичко по силите си.Сега можем да си пожелаем само огромен успех на базара Praynig
Да са ви живи и здрави именниците  bouquet
И да почерпя и аз за моя дивчо beer beer beer

# 1 007
Честити и здрави да са ви имениците, Бабилия и Гудзи. Hug Весел празник и на всички останали. Heart Eyes

# 1 008
  • Варна
Радвам се за многото събрани красоти.

Искам и аз да честитя празника на всички празнуващи днес.  Hug

Много се радвам, защото има шанс да съм в София на 13.12.  сутринта и ще убедя съпружието да посетим базара Grinning Сигурна съм, че ще е много успешен.

# 1 009
Кажете ми моля - на кого и къде мога да занеса моите изплетени неща през тази седмица?

# 1 010
  • последна надежда
Здравей  =^._.^= ,
ако искаш можем да се срешнем и да ми дадеш нещата (живеем във съседни квартали), а аз във вторник ще ги занеса на Гудзи  Peace. Тогава ще ходя при нея да помагам със доопаковането.

# 1 011
  • София
Момичета, аз нямам никакъв талант, пък и едва сега виждам темата и ми е късно да поръчам на талантливата си майка за оплете, ушие или избродира нещо, та се чудех, освен с това да си купя нещо ваше, дали мога да окажа друга помощ. От София съм.

# 1 012
чак днес успявам да се включа, сега мне чака и един дъъъъъълъг списък със коледни джуджета, творили за тазгодишния базар
7 часа опаковахме, ахкахме, чудихме се, маяхме се и всяка от вас благославяхме по няколко пъти. Просто тази година сте направили толкова хубави и добри неща, каквито не е имало никога до сега.
Оказа се обаче, че има невероятно много "скрити лимонки" - хора, които донесоха цели кашони със сувенири а тук не посмяха да ги споделят, на тях искам да кажа, че нямаше нито едно сувенирче, дори и най - малкото, което да не ни е харесало, което да не сме опаковали с много обич и благодарност, което да не е било оценено Hug
Момичета още веднъж - имаме една пълна стая със сувенири - количество, каквото не сме събирали до момента, и което се надявам да разпродадем до последната картички на базара и да ви помоля - кажете на всички ваши близки и познати за базара, нека го посетят, нека ни подкрепят Hug
Гудзи да започва да работи, защото май само тя не е разбрала, че става въпрос за този 13 декември, а не за следващия Mr. Green, шегувам се
Верче, от името на всички ни, искам да ти благодаря, да ти се извиня, че заради нас, детето ти нямаше празник, мъжа ти сортира и подрежа, а къщата ти заприлича на Байрут.
на Ивет да благодаря, че заряза домочадието и стоя с нас до последно, на Хапка да благодаря, че ми подаваше ножицата, а на децата ни да благодаря, че 7 часа бяха по - кротки и по послушни от когато и да било, каталясаха, лепиха с нас изключително старателно етикети, целуфани, с един камион прекарваха нещата до съседната стая, която беше склад, и изкараха на сандвичи цял ден  bouquet  bouquet

сега, в София сме го закъсали от към стойки за картички, за сега имаме обещана една, плюс една която миналата години ни купиха специално. Ако някой се сеща, има или може да ни донесе - каквато и да била стойка - за сувенири, за картички - каквато и да е, моля да ни съдейства, ще сме благодарни Hug

# 1 013

сега, в София сме го закъсали от към стойки за картички, за сега имаме обещана една, плюс една която миналата години ни купиха специално. Ако някой се сеща, има или може да ни донесе - каквато и да била стойка - за сувенири, за картички - каквато и да е, моля да ни съдейства, ще сме благодарни Hug

същата молба имаме и към горан оряховица,търново..... Praynig Praynig Praynig

# 1 014
  • Варна
bozgounova, ако може адрес на ЛС, за последните неща , които са готови, а не успяхме да пратим на Дидка  Mr. Green

# 1 015
да питам тук, щот' не знам къде другаде  Embarassed
къде мога да изтегля флаери или картички за базара в МОЛ-а?
има ли изобщо?

мерсиМ  Heart Eyes

# 1 016
да питам тук, щот' не знам къде другаде  Embarassed
къде мога да изтегля флаери или картички за базара в МОЛ-а?
има ли изобщо?

мерсиМ  Heart Eyes
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/769/1682474098.JPG

# 1 017
  • зад кестените
 newsm51 smile3525макар  и  със  закъснение  4естит я    на именниците  да  са живи здрави .   bouquetбраво на моми4етата  за вси4ко което  правят и ще направят за да е успешен  базара .

# 1 018
Днес успях да направя тези играчки за елха,трябва да им измисля някакви подходящи връзки.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=306206&pid=9291893

# 1 019
  • София

За такова нещо ли става дума? Има го в Ем Арт за 15 лв, но не знам колко ще излезе с доставката и дали ще могат да го докарат преди 13ти.

Иначе имам една черна метална етажерка, която не ползвам и мога да ви подаря, стига да става.

Общи условия

Активация на акаунт