КОЛЕДНА ПРИКАЗКА - Благотворителни базари на ДБМ 2008г.

• 84 602
  • 1 188
  •   1
Отговори
# 180
Момичета, от доста време се питам дали сурвачки  ще се купуват на базара? Говоря не за лъскавите и кичозни такива, а за българските от дрянова пръчка с червен конец, кравайчета и царевица? Отдавна съм навита да пробвам да направя, но не зная дали ще се купуват?
Миналата година при нас в Русе се търсеха,но ние имахме малко сурвачки и то точно традиционни- с пуканки,прежда ит.н.

# 181
  • Варна
Мили дами, от миналата година имам желание да се включа към тази инициатива, но не ми остана време. Сега уж отрано съм се сетила, та да ви питам към ето такива картички:  дали ще има интерес? Аз общо взето това правя, както и квилинг. Запалих се и по коледните торбичките, дообмислям идеята.

# 182
mimes знаеш ли скъпа моя приятелко, че и аз мислех тази година да правя - с памук, конец, сушени плодове, пендари от станиол и пуканки - ще си ги правим заедно по Курилски Hug

# 183
mimes знаеш ли скъпа моя приятелко, че и аз мислех тази година да правя - с памук, конец, сушени плодове, пендари от станиол и пуканки - ще си ги правим заедно по Курилски Hug
Идеално Криси. Само трябва върбови клонки да си наберем, че и миналата година го мислех това, но не успях да си откъсна.

# 184
мили момичета!  bouquet
днес хич не ми вървеше  ooooh!и късния следобед седнах и направих няколко картички/за успокоение/.
гудзи ПОМОЩ!дали да продължавам?не съм доволна много от резултата, а пък и снимките не станаха сполучливи/сложих разноцветен  брокат,но на снимките не се личи/. newsm78
първите картички са върху зелен и син картон,но изглежда на снимките черен.Ужас  Sick
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=294771&pid=8191476

# 185
мили момичета!  bouquet
днес хич не ми вървеше  ooooh!и късния следобед седнах и направих няколко картички/за успокоение/.
гудзи ПОМОЩ!дали да продължавам?не съм доволна много от резултата, а пък и снимките не станаха сполучливи/сложих разноцветен  брокат,но на снимките не се личи/. newsm78
първите картички са върху зелен и син картон,но изглежда на снимките черен.Ужас  Sick
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=294771&pid=8191476
ооо картичките са страхотни, много, ама много ми харесват Simple Smile

# 186
БЛАГОДАРЯ ти mimes  bouquet
внесе ми малко оптимизъм в този скапан ден.важен е завършека на деня и затова отивам да направя още  картички  bouquet
момичета,някой може ли да ми каже откъде да намеря малки стикери с надпис -честита коледа или merry cristmas newsm78

# 187
Абе,момичета,що се подценявате не мога да разбера newsm78 имате златни ръце и правите страхотни неща,бъдете и малко по-уверени Hug
Мери,супеееееееер са,марш да правиш още Mr. GreenА за стикери е раничко май,иначе в любимите магазини за левче сто на сто ще пуснат Peace
Джиджи-биджи ,добре дошла,страхотни са картичките,продължавай смело Hug
mimes ,това със сурвачките ми се вижда страхотна идея,аз лично миналата година от никъде не можах да си купя такава и импровизирах  Mr. Green
frants,много са хубави,това на ръка ли е шито или на машина newsm78
agileya ,  bouquet Hug  bouquet
mamutche ,на мен лично много ми хареса идеята за календара,само ако можеш да почерниш още малко цифрите Peace
Ох,пак ви пропуснах половината,ама то е от възрастта ooooh!

# 188

Идеално Криси. Само трябва върбови клонки да си наберем, че и миналата година го мислех това, но не успях да си откъсна.

Сурвачките се правят от дрянови клони. Peace

# 189
дрян, върба - всичко има в наше село Party
Миме споко, от мен клонките, и сядаме - даваме по една на Дари и Вики да правят и ние с теб творим, ще избием рибата с тях, ще видиш Laughing

# 190
  • Бургас
Страхотни картички видях направо взема и аз да се метна с тях, ако не ви харесват засилетее ги към Бургас, ние даже ще почерпим  Mr. Green
Аз се контузих, залях си едната ръка с вряла вода и сега съм като едноръкия Джо, мам.а му и късмет, но от болки снощи не съм спала и доста неща поподготвих Twisted Evil
грубата работа основи и т.н. финната моторика ми е трудна

# 191
още малко картички
от тук до края на албума
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=294771&pid=8204462
на всички приятен ден  bouquet

# 192
Малко неща и от мен - тук.

Свещници и играчки има още и в други цветове, но още съхнат. Висящата украса ще я окача с тежести да се изпъне кордата, но се чудя как да я пакетирам, за да не се оплете до базара. Освен в целофан с телчета между редовете  newsm78.

Лек и усмихнат ден  Hug

# 193

Сурвачките се правят от дрянови клони. Peace
ее вярно, извинете за грешката, ама съм болна и явно пиша глупостиSad
mamutche много ми хареса висящата украса. А на последната снимка чантички ли си направила?

Последна редакция: пт, 10 окт 2008, 13:35 от mimes

# 194
  • софия
браво! newsm10
записвам се да не изпусна нещо

Общи условия

Активация на акаунт