КОЛЕДНА ПРИКАЗКА - Благотворителни базари на ДБМ 2008г.

• 84 607
  • 1 188
  •   1
Отговори
# 165
  • зад кестените
добърве4ер моми4ета докато те4еше Биг Брадар направих няколко гълъб4ета.Посъветваите ме след като изсъхнат да ги нашаря ли или да оствя бели4ки.и още нещо да ги лакирвам ли.Какъв лак да ползвам едно време ги лакирвах с лак за дърво но не бях особно доволна.

# 166
  • зад кестените
все оше съм на ВИЕ с компа та ще трябва някои които по разбира да ме посъветва как да ги дам тези снимки след като ги снимам.

# 167
  • Русе
Радват ме словата Ви мили дами HugА дваж повече ме стимулират Peace
Гудзи,релефа е с кит за дърво.Голяма далавера-килото е три лева,е малко бавно съхне,но върши идеална работа Wink Да ти оздравява бързо малчугана  bouquet
Чут Чут ,нещо тортичка,м?Гладна мечка хоро не играе Joy
Ако си обходиш вилаета,може и да те огрее....е не същото слънце,но сходно Joy
А  Шошито да не се ослушва ами да напише едно писъмце на Дядо Коледа,може и на баба Джаста Laughing

Цурето66 ,пробвай с акрилен лак,но нямам идея как ще се отрази солта...Аз моите миналогодишни фигурки не съм лакирвала,боядисвах ги с всички налични мазила,включително и грим....
Снимките трябва да качиш някъде в нета(направи си албумче,на пример в www.snimka.bg) и дай линк към тях в темата.

# 168
  • София
Днес тормозих Гудзила и й казах, че като гледам вашите красоти се депресирам и се отказвам да участвам  Crossing Arms 

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=290052&pid=8165540
Тези красоти ти ли си ги правила? #Crazy Никога не съм виждала толкова божествени чинии...! Shocked Ще има ли такива на базара??

# 169
Тези красоти ти ли си ги правила? #Crazy Никога не съм виждала толкова божествени чинии...! Shocked Ще има ли такива на базара??

Embarassed  Не знам, не съм мислила за чинии, че в къщи няма нито една от тях. Ако кажете, да направя някоя чиния, ама дали ще вървят, ако не са с Коледна тематика  newsm78

# 170
  • Бургас
shoshkata ти ако се откажеш аз отивам да скачам от мостта /бургаски израз/, я сподели моля те с невежите как направи гарафата с "липсващите елхички" много ме грабна, а за чинии и аз се чуда дали ще върват по скоро нещо като купички за ядки или плата за сладки  нещо такова си представям че аз например бих си купила, аз утре ще покажа какво съм наклепала за сега  Twisted Evil

# 171
Ама от моста в Бургас ли ще скачаш? Недей бе, пиле, много е студено сега  Laughing   Hug

Елхичките се правят много лесно - изрязваш ги от фолио и ги лепиш. Отгоре мажеш с боята и веднага след това отлепваш фолиото. Само не чакай да изсъхне боята, защото тръгва заедно с фолиото!

# 172
  • зад кестените
Добърден моми4ета. Отново разглеждах това което правите и се радвам като дете. Вс4ко много ми харесва.Djasta Prasta, блодаря за съвета ще пробвам с акрилен лак,ще видя какво ще се полу4и .То и не лакирани са си добри но с лака маи са по не4упливи ,ама дали не се заблуждавам .Оцветявала съм с водни бои4ки но ще пробвам и бои за яица .

# 173
Помня, че бяхте казвали, че на предишните базари много вървяли магнитчета за хладилник. Сега се рових в мненията на една съфорумка и попаднах на този линк за място от което могат да се купят:
http://www.pramiz.com/framPlistbg.html

# 174
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
В твоят сайта са по - изгодни магнитчетата! В този http://www.-spam140-/center.php?w=2&w4=7&s=c7a5e3bf6334c … mp;w2=28&w3=2 сайт имаше по 10 ст бройката , но вече са ги вдигнали ...но пък има други полезни за нас неща

# 175
Ето какво измислих за къщичките на щерката: разпечатах и листовете, нарязах и малко елементи и я оставих да твори - резултатът е тук.

Разпечатала съм и още листове, смятам да я оставя да рисува или апликира каквото пожелае. Дали ще вървят?  newsm78

# 176
Здравейте,момичета!Тази година видях темата почти на време.  Grinning Вчера направих това  и питанката ми е дали такива каренца,салфетки ще се продават,дали ще Ви вършат работа?

# 177
  • София

Embarassed  Не знам, не съм мислила за чинии, че в къщи няма нито една от тях. Ако кажете, да направя някоя чиния, ама дали ще вървят, ако не са с Коледна тематика  newsm78
Ако видя такава чиния (особено с рози или божури, дантели, женски силуети и т.н.), който и сезон да е, ще я купя! А ако не са  ужас скъпи и за подаръци бих взела! Пак ти казвам, че такова нещо никога не съм виждала! #Crazy
Незнам колко е сложно да се правят, но ако не е, предполагам, че, ако е важно, и с коледна тематика може да се направят. Примерно с "holly"- незнам как е на български - коледното растение с червени топченца (плодове) и заострени, леко къдрави листа - има ги много по западните коледни картички и украси! Или с коледна звезда. Или снежинки и дантели. Или най-добре с ангели! Много хора (като мен Wink) са маниаци на ангели. Има много красиви ренесансови ангели и купидончета. Чинии, според мен, по всяко време вървят, защото стават за доста неща - сладки, торти, кексове, плодове, дори и за свещ с окраса около нея! Продават се керамични предимно - и съм получавала, а и съм подарявала неведнъж. Simple Smile

# 178
упс   Crazy

# 179
Момичета, от доста време се питам дали сурвачки  ще се купуват на базара? Говоря не за лъскавите и кичозни такива, а за българските от дрянова пръчка с червен конец, кравайчета и царевица? Отдавна съм навита да пробвам да направя, но не зная дали ще се купуват?

Общи условия

Активация на акаунт