КОЛЕДНА ПРИКАЗКА - Благотворителни базари на ДБМ 2008г.

• 84 522
  • 1 188
  •   1
Отговори
# 900
  • Sofia - TelAviv
Здравейте,
Мога да дойда за продавач единия ден, имам и кола за транспотра.
Ще чакам да ми кажете кога и къде  bouquet

ОО продавачи като теб, Съни и Нинето придават колорит на базара, тъй че с удовоствие те записвам. Тъй като някои от нас могат който и да е от двата дена, прецени на теб кой ще ти е по-удобен и ние ще се наместим.   bouquet Само пиши да знаем.  Peace

# 901
  • Sofia - TelAviv
Момичета, до кога приемате неща за базара в София и на кой да ги изпратя?

НА някой може да му се стори последващото съобщение познато, ама не ми се сърдете, просто този път го пиша в червено:

Здравей, крайна дата за получаване на нещата е 6 Декември.

София- Чут Чут, Karol&Erik, gudzy
Горна Оряховица и Велико Търново - Дидка
Пловдив- mili.m
Видин- lorys
Русе- kabzimalkaБургас- Amelia, madlena

За София можеш да ги донесеш и на 6ти в Арена на Тодор Александров в часовете между 10:30 - 12:30 събираме се на масите за фаст-фууд и сме обикновенно с тениски на движението за да ни разпознаят или най-шумната и весела ЖЕНСКА компания с много деца и тук таме и някой заблуден в съботното утро мъж 

# 902
  • Русе
Чут Чут,прекрасни и трогателни слова..... newsm51
Надявам се да не се сърдиш,че си позволих да копирам част от тях и да ги постна в тема за Коледните Базари  ,която пуснах в Дир-а.Благодаря ти,по-добре ни бих могла да го кажа!!!
Копирах и първият пост на Гудзилката с Инфо за местата и датите.
И тук е мястото да изкажа огромната си благодарност към Вас,всички които дадохте нов смисъл на живота ми,порив на музата ми и  напънихте дните ми с прекрасни емоции. smile3525 newsm51

Ето темата,която пуснах. http://clubs.dir.bg/showthreaded.php?Board=budeshtimaiki&Num … mp;sb=5&part=

# 903
много благодаря на момичетата,коит се отзоваха за бротското рамо,в неделя ще се пробвам,първо ще си купя по-голяма мека четка,че моята е за рисуване ,но може би и заради това ми стават на много гънки салфетките.ще пиша за резултати!

# 904
Коледната тематика не ми върви много, как мислите това дали става за базара, но честно...
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=313020&pid=9119696

Последна редакция: пт, 28 ное 2008, 09:25 от migito

# 905
вярно,не е много коледно,но е страхотно!!!!ей,това вие от квилинга сте маса спокойни хора,откъде тия нерви ,бе момичета??????? Hug

# 906
  • София
Здравейте,
Мога да дойда за продавач единия ден, имам и кола за транспотра.
Ще чакам да ми кажете кога и къде  bouquet

ОО продавачи като теб, Съни и Нинето придават колорит на базара, тъй че с удовоствие те записвам. Тъй като някои от нас могат който и да е от двата дена, прецени на теб кой ще ти е по-удобен и ние ще се наместим.   bouquet Само пиши да знаем.  Peace

Мога в събота от сутринта, та евентуално до края. Ако иманужда от превоз за базара ме уведомете в колко и къде  bouquet

# 907
Коледната тематика не ми върви много, как мислите това дали става за базара, но честно...
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=313020&pid=9119696

много е красиво  Wink

# 908
И аз вече мога да се похваля  Grinning

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=313244

Обещавам, че ще има и още.

# 909
Браво на всички  bouquet  bouquet  bouquet
Подсещам всички имате още точно 7 дни да творите Hug

# 910
 Може ли да ми кажете от къде си купувате целофан за опаковане? И задължително ли е аз да си опаковам картичките, в смисъл ако не намеря с какво?

# 911
Всяка от моите картички е окомплектована с плик (цветен или бял).
Кажете, че е достатъчно, че съм много зле в опаковането. Blush

# 912
 Чудно е, а от къде взе плика? Ти ли си го правила?

# 913
Пликовете са готови, не съм ги правила аз, от комплекти за изработване на картички са - към всяка хартия за картичка - приложен плик.

# 914
А целуфан за опаковане на по-големите неща от къде купувате? Тук при нас в цветарските магазини има листа, но единият е 0,30лв, много ми се струва, а трябва да си купя повече.  Rolling Eyes Това опаковане ми се струва най-сложната част Laughing

Общи условия

Активация на акаунт