КОЛЕДНА ПРИКАЗКА - Благотворителни базари на ДБМ 2008г.

• 84 518
  • 1 188
  •   1
Отговори
# 885
Тук в тази инициатива няма криви, всички сте невероятни - факт  Hug . Аз само изкам да подчертая, че това се прави за децата не за нас  Peace  Аз лично съм разочаровала доста съфорумки някой още си чакат  Joy

Цената ти е екстра, картичките ти са много красиви  Hug

# 886
Момичета няма да се плашите Mr. Green
Ще направя всичко по силите си ЕВЕНТУАЛНО,защото има много НО,веднага след базара да снимам останалите неща и който иска да си купи и да му ги изпратя с куриер PeaceТова евентуално мога да се опитам да направя,ако ми стигнат силите и не ме изгонят от вкъщи Mr. GreenНо нищо не е 100% сигурно newsm78

# 887
това е моя принос, надявам се да ви хареса  Wink едно ;орап;Е кафяво е недов-ршено но ще стане скоро и ги пращам  Wink
http://community.webshots.com/album/568940683gBsmwe
преждата е хубава 75% ов;а в-лна, само кафявите са 100% от лама.
снимките не са добри за с-жаление

Последна редакция: ср, 26 ное 2008, 18:50 от jabata_dil

# 888
аз смятам, че всяко правило си има изключения, аз също съм продавала сувенири на хора, за които знам, че много искат да се включат, но нямат никакъв вариант да дойдат, както и ще направим с чашите за Разлог, ще ги заделя още на 6-ти, само не разбрах колко броя, но молбата ми е да не са повече от 2-4, защото са наистина много харесвани и на миналия базара се изкупиха моментално.
Ако някой от София, поиска да му продам нещо, ще откажа, именно заради идеята, че трябва да имаме много сувенири и че при добро желание, всеки би посетил базара. Все пак го отразяват медии и тн, и особенно за градовете извън София, популяризирането му е страшно важно, защото там са по - малко момичета, имат нужда от повече съмиленици а нуждите в домовете там са в пъти по - големи от тези в Софияйския регион, по простата причина, че де що дарител има, той налива в София, от което страдат домовете забити например в Горски Сеновец, което не е честно, ама никак.
За това апелирам - елате и посетете базара, всички тук видяхме колко много коства на една шепа хора, да осигуртя толкова много сувенири, всички виждаме какви неща се изработват - в никой магазин не ще се закупят такива уникати ( еле па на залятия ни с китайски боклуци пазар). Нека хората видят, как майките са силата, която ще помогне на най важното на тази земя - дечицата. Защото макар и ничии, те са същите като нашите деца, имат същата нужда от обич, подкрепа, внимание и не на последно място нормално физическо и материално съществуване.
И докато на 24 декември вечерта, всички ние ще се съберем около уютните си и красиво подредени маси и децата ни ще получат своята доза обич и топлина, някъде в България 8 000 деца няма дори да разберат, че това е един свят празник, олицетворяващ добрината, обичта и подкрепата - все признаци, отличаващи ни от животинския свят и даващи ни смисъл да живеем, да се борим и да съществуваме.
Още веднъж искам да изкажа огромната си благодарност към всички тук, искам да ви кажа,че в това време, вкоето живеем и отглеждаме деца, за мен наистинахората, с които ме среща ДБМ ме карат да вярвам в човещината, в доброто и в смисъла, на това да дадеш капчица обич, за някой, за когото тя е цяло море....
Искам също така да ви призова, да се присъедините към нас, момичетата от всички градове, при посещенията ни при децата, защото тях ги има и след Коледния ни базар и онова, което най - много помага на тези деца е именно срещите им с нас, най - важното дело, с което ДБМ се занимава.
Извинявам се за неприлично огромния постинг и още веднъж ви благодаря.
Успешен ден на всички

# 889
ЧУТ ЧУТ,така хубаво си го казала,че няма за какво да се извиняваш ,за постинга.Аз за първа година се включих във вашата инициатива и то на шега,като уших 2 гоблена,които пратих за Видин.Но сега съм горда,че се включих.Не ви правя комплименти,но трябва да има повече хора като вас.На всичките си приятелки съм казала за базара в Мола и смятам някои от тях лично да ги заведа.
Трябва да се научим да помагаме,даже и с малкото което имаме или можем да направим.Толкова много неща харесах,които сте направили,че ако мога бих си купила повечето,но със сигурност с празни ръце няма да остана.Чакам и аз самата базара.
Желая успех на всички и вече знам,че с каквото мога с удоволствие бих помогнала.  bouquet

# 890
  • Варна
Чут ЧутHug

# 891
Не съм ви изчела още но бързам да пусна това

Специални благодарности на Мактуб  bouquet  bouquet  bouquet
обаче не знам как точно да си ги сложите в подписа newsm78,може би ако натиснете цитат на мойто мнение и да си го копирате newsm78

# 892
 Чут Чут ,разплака ме,толкова са силни думите ти!на повече места трябва да ги напишеш и с по-големи букви,защото освен да клюкарстваме и да си обменяме готварски рецепти,този форум е и  тази благородна кауза!

# 893
Гудзи, готово Hug, в подписа ми е вече.
Показвам Ви и последната калъфчица. Дано ви хареса:
http://mimesg.multiply.com/photos/album/31#46

# 894
  • Севлиево
И аз много се трогнах от написаното от Чут Чут  Heart Eyes
Веднага го слагам това в подписа.  Hug

# 895
Да похваля и разходя нов подпис.  Sunglasses
А, за да не съм съвсем офф, нещо дребничко от мен (снимките са активни линкове):
**

Надявам се да стават.

# 896
Ама много готини подписи си имате Mr. Green
Дивианка, Hugстрахотни са крушките и аз скоро ще почвам моите,че съм събрала един камион ooooh!
Цурето66,взех колетчето Hug,изчисти си кутията с личните Peace
mimes,ти си знаеш  bouquet
п.п.Ако някой ми праща нещо да ми пише кога и какво,защото тия от пощата мразят да ми пращат известия.

# 897
момичета,аз също съм насъбрала крушки,обаче това декупажа не ми върви и това е ,все мацам-цапам,ама не ги докарвам като вашите.... Cry
моля някой спец да ми изпрати пълни и подробни инструкции за действие с крушки,салфетки съм насъбрала много и желание имам...  bouquet

# 898
  • София
Момичета, до кога приемате неща за базара в София и на кой да ги изпратя?

# 899
  • София
Здравейте,
Мога да дойда за продавач единия ден, имам и кола за транспотра.
Ще чакам да ми кажете кога и къде  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт