КОЛЕДНА ПРИКАЗКА - Благотворителни базари на ДБМ 2008г.

• 84 516
  • 1 188
  •   1
Отговори
# 870
да Кари точно
аз искам няколко неща пак да помоля
Желаещи за помагачи на базара
Една мама ми предложи стойка за картички и май съм и затрила ЛС-то - някакви спомени някой да има, да помага на моята отвеяност моляяя.
Ако не е много нахално, да помоля продуктите ви, които можете, не е задължително но би ни улеснило, да опаковате във целуфани, макар че ние ще се натресем на Верка и ще опаковаме всичко там
Превоз - трябва ни желаещ, който да ни услужи с превоза си на 13-ти сутринта и на 14-ти вечерта. За сега имам обещанието на брат ми за бус, но тъй като всичко се случва, искаме да се застраховаме newsm78
туй то за сега
моите торбички са готови, майка ми е направила коледни ботуши, много се е въодушевила. Оказа се, че собствената ми майка, 4 години не знае, че съм доброволец в ДБМ, вярно, не беше в България, но милион пъти съм и казвала че ходя при децата, как им помагаме и тн newsm78

# 871
  • в зоната на здрача
Ето и моя малък принос за базара,за София са.

# 872
  • In the jungle out there..
...
Желаещи за помагачи на базара...

Аз съм доброволец продавач, носач, опаковач (съботно-неделно) и каквото друго поискате Hug Превоз нямам Rolling Eyes

# 873
...
Желаещи за помагачи на базара...

Аз съм доброволец продавач, носач, опаковач (съботно-неделно) и каквото друго поискате Hug Превоз нямам Rolling Eyes
ние теб сме си те зачислили по принцип към базарите, щото си ни на кадем Heart Eyes
ще пиша на ЛС организацията - къде, в колко, кога и тн Heart Eyes

# 874
  • последна надежда
аз също мога да помогна, макар и още да не се познаваме лично  Peace

имамам и едно въпросче относно опаковането на картичките: Трябва ли да сложа и пощенски плик и тогава в целофан?
Сега правя и мини картички....
http://www.iveeeta.snimka.bg/album.php?album_id=308605&pid=9092125
http://www.iveeeta.snimka.bg/album.php?album_id=308605&pid=9092126
мога да направя доволно голямо количество от тях, в различни цветове, НО незнам дали ще могат да се продадът  newsm78. Мислех си за 0,50лв за картичка....

# 875
Криси, аз се записах и в другата тема, но и тук да се чекна за продавач  Hug на транспорт също мога да откликна само имай предвид, че колата ми е малка  Confused, но пък 10 малки коли и бам един микробус  Mr. Green

# 876
Здравейте!
Аз нахълтвам, но ме извинете за което!
аз съм от съседния форум за гоблените и така разбрах за базара и ще го посетя (мисля коледните подаръци които ще купя да са от там), но мога и да шофирам имам и кола макар и малка така че ако е необходимо пишете ми на ЛС и ще се отзова да помагам.
Искрено се възхищавам на всички ангажирани с благотворителната кауза!  Peace

# 877
  • Варна
Момичета, получих ЛС от съфорумка, която иска да си купи от картичките ми, а парите да отидат пак по предназначение (мога да се разбера с нея да ми ги прати на мен, а аз да ги пратя на организаторите на базара в Русе или където и да е).
Въпросът ми е каква цена мога да искам (нямам никаква представа) - по колко продавахте картичките миналата година и евентуално на колко биха се продавали моите  newsm78?! (има ги на линка в подписа ми).

# 878
  • Sofia - TelAviv
Sunnily* , записана си,  тя Крис е назад с информацията около 2 страници  Mr. Green

tsvete79, благодаря ти , ще те имаме предвид   bouquet

Цитат
Обобщение на Темите
Публикувано на: сряда, 26 ноември 2008, 14:41Публикувана от: chockolina 
Вмъкни Цитат
Момичета, получих ЛС от съфорумка, която иска да си купи от картичките ми, а парите да отидат пак по предназначение (мога да се разбера с нея да ми ги прати на мен, а аз да ги пратя на организаторите на базара в Русе или където и да е).
Въпросът ми е каква цена мога да искам (нямам никаква представа) - по колко продавахте картичките миналата година и евентуално на колко биха се продавали моите  ?! (има ги на линка в подписа ми).

Ние не можем да ти дадем съвет какво да направиш с тези неща които си направила, всеки трябва да си реши сам. Ако искаш да сториш това за което си писала се свържи със съответния координатор за базара за който искаш да направиш нещо. ( по-нагоре ги написах). А за каква цена също трябва да си прецениш сама, ние затова искаме от всички, които изработват нещата приблизителни цени на това което дават за целите на базара. Ти сама трябва да прецениш, колко материали и колко време си вложила,поне ние така ги определяме цените. Нещо може да изглежда доста елементарно и с малко материали, но в същия момент да е много сложно за израбтване, което му вдига цената. Ръчно изработените картички бяха от 1 до към 7 лв. миналата година.

Ако  имаш още въпроси задавай тук   bouquet

# 879
  • Пловдив
В Пловдив имаме  потвърждение за базара и вече обявяваме  официално:
Благотворителният  коледен базар в гр. Пловдив, ще се състои на 20 и 21 декември в Шопинг - мол Екселсиор от 10 до 18ч.

# 880
chockolina по 2 и по 3 лв продавахме картички като твоите във София Peace
информацията е назад от мен с 2 страници Crossing Arms
Sunnily* а избацай едно торбе ма жена, а моля те, какво ще е базара без нито едно твое произведение ма жена, виж миналата година във твоята торбичка колко много парички събрахме Wink

# 881
chockolina , по принцип идеята на базарите е нещата направени за тях да стигнат до самите базари  Crazy Иначе доста народ напира да изкупи красотите от рано рано, НО идеята е да привлечем хората и извън форума за каузата благотворителност като им се покажем един вид, иначе всяка съфорумка може да бъде полезна и без да е на базара непременно като куповач.......................Ох не знам дали се обясних ясно  Mr. Green но в кратце моя съвет е нещата да си стигнат до съответния базар и тогава който иска да направи жест като го посети и закупи каквото му сърце поиска  Hug

Разбира се решението е твое  каквото и да е Hug

КРисич, и на мен ми липсва ужасно творческата ми работа  Confused така ме сърбят ръцете и душата ам пустата му служебна бюрокрация не ми влиза в положението ама хич  Crossing Arms иначе мога да взема на детето торбата от миналата година и ще събирабе там бе  Wink

Последна редакция: ср, 26 ное 2008, 16:35 от Sunnily*

# 882
  • Севлиево
Sunnily* съгласна съм с теб, но тези които нямат възможност да посетят базарите, а много искат да си закупят нещо. newsm78 Аз например си харесах доста неща, но...
И в крайна сметка също една от целите на базарите е И да се съберат парички, така че не виждам кой знае какъв проблем да има. Извинете ме, ако има нещо  Hug Heart Eyes
Между другото отдавна си мисля дали не може да се направи нещо по този въпрос. newsm78

# 883

Не, няма проблем разбира се, даже след базара винаги все остава по нещо и се обявява във форума за доразпродаване, винаги може да се купи. Но се влагат сили хора и енергия да се организират базарите, ангажират се места с уговорки на основа лични контакти.....и в един момент се изтъпанчваме с "остатъчни творчески предложения"  Mr. Greenили пък преборили сме се за 2 дни пък красотите ни свършват на първия ден още - къде отива доверието в нас и за следващата година как ще се погледне на желанието ни за базар. Просто някой хора са предприели това на основа показаното от майсторките и разчитат на казаната дума тук..............но пак повтарям всеки решава с какво и как точно ще помогне.

# 884
  • Варна
Sunnily*, права си и донякъде съм съгласна с теб, но наистина има хора, които не могат да посетят базарите. Ето, например във Варна дори няма организиран такъв. Доста се зачудих как да реагирам, като получих ЛС, но в крайна сметка реших, че е по-добре да отговоря утвърдително, за да няма разочарован човек, който по някакъв начин е искал да се включи в каузата. След провеждането на базара вече ще е късно за закупуване на картички, все пак идеята е те да се пратят преди Коледа итака ще има доста хора, които просто ще си купят от друго място, а непродадената част ще остане за следващата година (може би Thinking).
За да се компенсирам пред организаторките, съм си взела отпуска следващите 3 дни и смятам да направя колкото се може повече. Peace

За цената, 2,50 лв. как ви се струва?

Общи условия

Активация на акаунт