КОЛЕДНА ПРИКАЗКА - Благотворителни базари на ДБМ 2008г.

• 84 635
  • 1 188
  •   1
Отговори
# 435
Джаста супер свещници, би ли могла да кажеш от къде или как си набавяш компонентите им?
Вашите дати кога са? Аз декември вече ще съм добила приятно закръглена форма и ако има сняг мога да се търкулна до Русе, голям мерак имам  Joy Joy

Мадлена,чакаме те от миналата коледа,нали знаеш  Heart Eyes Joy

# 436
Бабуля моля те имай милост ... аz не съм профи плетач, но съм вzела да плета вълнени чорапки детски zа баzара ... купила съм хубава шарена  прежда 75 % вълна ... е няма да са някакви невероятни чорапи, но аz ги намирам мног осладки ... и поне се надявах ако не ги продадете децата да могат да ги носят ... сина ми поне носи такива и не се оплаква  Hug като станат ще ги снимам , планирала съм до края на ноември да направя няколко чифта с раzлични шарени прежди ... и не се упражнявам сега, просто така си мога и то нее идеално  Sad

# 437
Не особено продуктивно от моя страна, но поставих началото на плетивата за базара с това гномче http://media.snimka.bg/1183/008621209-big.jpg , което още си няма очички /търся си подходящите/.
Мислите ли, че ще търсят такъв тип куклички? Според мен става и за украса, и за игра /синът ми е решил, че е момиче, заради туниката Mr. Green и много го хареса/.

Да си кажа, че по принцип плета за базара в София.
Искам да пратя нещо, ако успея и за базара във Велико Търново, че този град ми е втори роден, но имам питане към мамите от там - дали и какво евентуално би се купило от плетива на 1 кука? Ето тук можете да видите скромно творчество за предишния коледен базар, което мисля се е продало /момичетата от Софийските базари биха могли да кажат по-сигурно, ако помнят newsm78/
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=4992656 - шапка и шал - цвете
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=4992670 - джуджешки шапки
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=5624535 - това са палячовците от Великденския пазар /мисля да правя от тях и за този базар/

# 438
Здравейте,момичета.
Някой от вас ме познават от темата за гоблените,с други за първи път ще се запознаем.Повода да ви пиша е ,че без да се замислям се включих и аз с ушиването на два гоблена за благотворителния базар.Първия е готов,а втория му остава малко за да го завърша.Чак сега реших да погледна във вашата тема и то благодарение на Здравчето.Имам навика ,когато се включа в нещо да не задавам въпроси,докато не се справя,та затова до момента не съм се появявала на хоризонта.Прекрасни неща сте направили,заредихте ме с много позитивна енергия.Благородно ви се възхищавам.Да покажа и моя скромен принос до момента.
http://media.snimka.bg/1146/008547778.jpg

# 439
Колебаех се преди да пиша, но все пак се чувствам длъжна да го направя. Моля да ме извините ако ви се сторя зла или и аз не знам. ..
Прекрасно е това което правите.
Прекрасно е желанието да бъдем съпричастни, но...
Има едно НО.
Трябва да се правят продаваеми неща.
В това начинание целта не е да се упражняваме по "ръчен труд" а да направим нещо за децата.
Не визирам никого конкретно, но все пак нека бъдем по-самокритични.
Въпросът не е да натрупаме неща в кашони, а да направим неща които се продават.
Извинете ме моля ви. Не искам да обидя никой, но все пак нека не се упражняваме!
Пак моля да ме извините.
Дано да ме разберете правилно.
съгласна съм напълно с теб  Peace затова искам да попитам, има ли възможност някой ветеран от подготовката на неща за базарите да даде ориентировъчно информация за това, кои са нещата, които се продават най-много  Peace
аз за втори път ще участвам с мои неща в базара. за великденския базар правих плетени кошнички и рисувани яйца - ето такива http://www.mkamenska.snimka.bg/album.php?album_id=232139 , които се подадоха без остатък  Peace за коледния базар в момента правя малки пачуърк подложки за чаши и по-големи, които могат да се сложат за украса върху покривка  Peace може да ги видите оттук http://www.mkamenska.snimka.bg/album.php?album_id=292022 до края на албума
дали такива неща са продаваеми?

# 440
ОТ КЪДЕ ДА ЗАПОЧНА Rolling Eyes
jabata_dil критиката на Бабуля е градивна, не е казала, че някой прави грозни неща. ако нещо не ни харесва за базарите, поне аз смятам да си кажа и да няма обиден Hug, продължавай да плетеш Wink
Lily тези палячовцииииииии Heart Eyes
maika mu na titi можеш ли да ги правиш като компелкти - по 4 примерно Rolling Eyes, да са в една гама, нещо такова. Много са хубави, но така по 1, знам ли, само предлагам Hug
а не стават ли с по една платнена закачалцица за кухня - за хващане на топло и тн, аз у дома такива полсвам а не ръкохватки и са ми много удобни Hug

# 441
Ето още една снимка от мен.
http://media.snimka.bg/1146/008547778-big.jpg

# 442
Чут Чут, по-големите подложки стават за горещи съдове, тъй като им слагам вата  Peace а тези по-малките си права, че мога да ги комплектовам по 4 бр. и да са от един и същи вид  Grinning
добра идея ми даде, че мога да ги направя и във вид на ръкохватки със закачалчица  Peace
продължавам да творя  Crazy

# 443
Чут Чут, по-големите подложки стават за горещи съдове, тъй като им слагам вата  Peace а тези по-малките си права, че мога да ги комплектовам по 4 бр. и да са от един и същи вид  Grinning
добра идея ми даде, че мога да ги направя и във вид на ръкохватки със закачалчица  Peace
продължавам да творя  Crazy

или от плоските въzглавнички zа градиснки и кухненски столове , правоъгълни или кръгли  Wink  Hug

# 444
...Lily тези палячовцииииииии Heart Eyes
...

Ще има пак  Hug

# 445
Момичета,моето мнение е,че има различни хора с различни вкусове.
Аз лично това,което не харесвам от моите неща първо се продава newsm78Според мен за всеки влак си има пътници PeaceИма неща,които ми харесват повече и такива,които по-малко,но аз не съм критерий CrazyСкоро ще има и тема за базара в клюкарника и си мисля,че там момичетата са  от купуващите и може би повече ще си проличи към кое има по-голям интерес ThinkingА всичко е много относително,защото в София плетените неща доста вървят,докато в Горна изобщо,там пък вървят много дребните нещица,така че си зависи и за къде са нещата,които правите Hug
Искам да благодаря на всички момичета от темата за гоблените,не знам как шиете толкова бързо,просто имате златни ръчичики  bouquetИ специално за Здравчето,която се занимава с всичко свързано с гоблените вместо мен Heart Eyes Hug

# 446
аз смятам, ако искате, да направим следното
всеки да ми прати линк с нещата си на ЛС и за къде са
като пуснем тем а в клю-то, хората първо ще знаят, от къде да купуват и къде какво ще има, второ ще си кажат мнението
заемам се със събирането и организацията на линковете, само ще помоля да е в следния ред ЛС-то
ник, линк, град, за където ще са сувенирите
а за гоблените, няма да говоря, тези жени как ги цъцкат толкова бързо, от де имат нерви, нямам идея, но гоблените ви са прекрасни Hug

# 447
  • Бургас
Критиката е хубаво неща но също така колкото хора толкова и вкусове, нямам кой знае какъв опит - само един базар до сега сме правили в Бургас, но в интерес на истината имаше неща които за мен граничиха с върха на кича- еми те се купиха първи, и може би най кичозното от всички сигурно е в нас, защото сина ми като си го хареса като се затръшка - ми няма отървия купих го и сега му бърша праха, така че за всеки влак си има пътници.
Снощи имахме в Бургас организационна среща и решихме единодушно, че нещата които останат от нашия Базар, и ако момичетата от Велико Търново искат ще им ги пратим, че те с два базара незнам как успяват Crazy

# 448
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Искаме   как няма да искаме Безкрайно благодарни и задължени ще сме ви

# 449
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Момичета,когато преди 4 години започнахме базарите,нещата бяха много хубави, интересни, и малко несигурни - като при всяко начало  bouquet Днес, след толкова години, смело мога да кажа,че нещата са много професионални, направени с много желание и съпричастност  bouquet  bouquet Моля ви, вярвайте си,така,както ние ви вярваме - правите невероятни неща, с цената на много труд и време,за което много и от сърце ви Благодаря  bouquet  bouquet

Гудзито, когато и двете семейства оздравеем, мисля да си замъкна до вас десетките бурканчета и да ги почваме,как мислиш,ще ме издържиш ли и тази година Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт