Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои идеи за дизайн на баня, споделени във форума?
Какви са различните мнения за различни елементи на банята, като душ кабини, мивки и плочки?
Кои са някои от предложените места за закупуване на обзавеждане за баня?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои идеи за дизайн на баня, споделени във форума?
Форумът предлага разнообразие от идеи за дизайн на баня, включително предложения за плочки, душ кабини, мивки и огледала. Потребителите споделят снимки на своите бани и предлагат съвети относно избора на плочки, мебели и аксесоари. Те също така обсъждат различни възможности за обзавеждане и декорация.
-
Какви са различните мнения за различни елементи на банята, като душ кабини, мивки и плочки?
-
Кои са някои от предложените места за закупуване на обзавеждане за баня?
-
Какви са мненията на потребителите за различни фирми и магазини, предлагащи обзавеждане за баня?
-
Какви са различните мнения за тоалетни чинии и душ-кабини?
Преди с долара оправдаваха всички увеличения, сега ново двайсе... 
пратих ти мейла на лични. Мерси много!
Чуден мъж
. Та идеята да се сложи душ кабина със стандартни размери, т.е. мин. 80 х 80 см тотално отпадна - просто не се побира. Втората идея беше да се иззида корито и да се сложат паравани с размери по избор. Да ама "великите" майстори просто налепиха плочките на пода без наклон преди да разбера какво правят, т.е. ако все пак иззидам корито ще трябва след всяко използване на душа да "изгребвам" водата.... Е, най-накрая намерих душ корито с размер 75 х 75 см и тъкмо да реша, че съм въпроса е приключен и изникна нов проблем. Не мога да намеря душ кабина с такъв размер (става дума за полукръг)... Та въпроса ми е: Да сте виждали такива душ кабини някъде?
. Всъщност вече бях в една такава фирма - НЕО, но там могат да направят само квадратни душ кабини по зададен размер.... Още утре ще проверя в Емир как са нещата.