хоби:гадаене-хаиде да се пробваме...

• 43 097
  • 653
  •   1
Отговори
# 255
  • Шумен
искам и аз, искам и аз  Laughing
25.01.1975 Whistling

няколко дена ме нямаше в нет'а Sad
аз записана ли съм, мила фатима, ако можеш и на мен да ми гледаш  Blush

# 256
  • Варна
Фатима, извинявай мила, но след интера гост мисля че е мой ред  Flutter

# 257
  привет,девоичета Grinning Hug

vihrogonche,rossikv,gitadam  Grinning Hug bowuu

vilism -записана си мила,след val stef си Grinning Hug

vihrogonche-разбира се ,мила.ще ги видя и тях Grinning Hug
писах ти и на лични Grinning Hug Peace

gitadam-ще направя и на марианка Peace
очакваи го някъде след мъжа и сина на vihrogonche

rafaela Grinning Hug
миличка,наистина е така,но те писах заедно със сина ти Grinning
ако бързаш много,няма проблем,но вече съм почнала анализите на mondkuss и mirca71
след това си ти,ако искаш,ако можеш да изчакаш,ще ги направя заедно с този на сина ти Grinning Peace

сега,момичета се оттеглям да поработя върху анализите Thinking Grinning

вие,ако искате,пишете,нещичко интересно,което се сещате в момента newsm78 Grinning Hug

# 258
  • София
Фатима, искрено благодаря за анализа ти. Изключително точен е! Направо съм поразена!!! Описала си ме адски точно, написала си точно нещата, които обичам - пътуване, театър и много точно също така си описала нещата, които изисквам от съпруга си! Мерси още веднъж!
Нещо смешно и свежо от мен:

РОМАНТИЧНА МАТЕМАТИКА

Умен мъж + умна жена = идилия
Умен мъж + тъпа жена = афера
Тъп мъж + умна жена = брак
Тъп мъж + тъпа жена = бременност

ОФИС АРИТМЕТИКА

Умен шеф + умен служител = печалба
Умен шеф + тъп служител = продуктивност
Тъп шеф + умен служител = повишение
Тъп шеф + тъп служител = просрочване

ПАЗАРНА МАТЕМАТИКА

Един мъж ще плати 2лв за 1 нещо, от което се нуждае.
Една жена ще плати 1лв за 2 неща, от които не се нуждае.

ОБЩИ УРАВНЕНИЯ И СТАТИСТИКА

Жената се тревожи за бъдещето си докато си намери съпруг.
Мъжа не се тревожи за бъдещето си, докато не си намери съпруга.

Успял мъж е този, който печели повече пари, отколкото жена му може да похарчи.
Успяла жена е тази, която може да си намери такъв мъж.

ЩАСТИЕ

За да си щастлива с мъж, трябва много да го разбираш и малко да го обичаш.
За да си щастлив с жена, трябва много да я обичаш и да не се опитваш да я разбeрeш.

ДЪЛГОЛЕТИЕ

Женените мъже живеят по-дълго от ергените, но много повече женени мъже са готови да умрат.

СКЛОННОСТ КЪМ ПРОМЯНА

Една жена се жени за мъж, очаквайки, че ще се промени, но той не се променя.
Един мъж се жени за жена, очаквайки, че няма да се промени, но тя се променя.

ТЕХНИКА НА СПОРА

Жената има последната дума в спора.
Всяко нещо, което мъжа каже след това е началото на нов спор.

КАК ДА НАКАРАМЕ ХОРАТА ДА СПРАТ ДА НИ ПИТАТ КОГА ЩЕ СЕ ОЖЕНИМ

Старите лели идваха при мен на сватби и ме сръгваха в ребрата с думите "Ти си следващия". Спряха да го правят, когато започнах да правя същото на погребения.

ИЗПРАТЕТЕ ТОВА НА УМНА ЖЕНА, КОЯТО ИСКА ДА СЕ ПОСМЕЕ ИЛИ НА УМЕН МЪЖ, КОЙТО МОЖЕ ДА ГО ПОНЕСЕ

# 259
  • Варна
Фатима   bouquet предвид че ми е дошъл реда  Blush предпочитам моя сега, а на сина ми когато дойде неговия ред, всъщност той след кого е? да се ориентирам

Последна редакция: пн, 13 окт 2008, 14:49 от rafaela

# 260
  • До моста на реката
Фатима,може ли и на мен да погадаеш? 06.02.1974г. Благодаря!!!

# 261
Минавам само да кажа здравей и да ви пожелая успешна седмица. Моята започна вихрено. Много работа едва ми стигна времето да погледна последната страница от темата. Видях, че реда ми наближава и с нетърпение очаквам моя анализ. За огледалата и аз прочетох доста поверия, които са меко казано страшнички и понеже чак ме плашат няма да ги публикувам. При повечко свободно време ще пусна още поверия за българските цветя.

# 262
Здравей Фатима, дано този път успея да се запиша и аз  Simple Smile 13.09.1972 г - мъжки пол  Simple Smile благодаря предварително bowuu

# 263
здрасти фатима, ще ми бъде интересно да гадаеш и на мен. Може ли? 03.01.1978.

# 264
  привет,девоичета и момчета-шош,първия ни официално обявило се момче newsm10 Grinning Hug

на няколко пъти се канех,но сега маи му е времето да обява официално на всички нетърпеливки Grinning Hug Peace

имаите предвид това,че имам и много анализи на лични.там отговарям и на някои по-дискретни въпроси Sunglasses Peace
те също са в списъка ми,макар че не ги обявявам открито тук.
допреди малко писах такъв анализ на лични,които си беше наред в списъка ми Grinning Hug Peace

така,че ще ви помоля пак да се заредите с малко повечко търпение Grinning Peace
бъдете сигурни в едно:никоя няма да бъде прескачана и пренебрегната Grinning Hug Peace

ако допускам,някоя грешка в подреждането,то е от прекалена работа,а никога умишлено Mr. Green Grinning #Crazy

рафаелче,добре,мила Grinning Hug
ти ще си след mondkuss и mirca71-тях вече съм ги почнала и няма как да ги оставя наполовина Rolling Eyes Grinning Peace

синът ти е след дъщерята на 4akyra-вени

и моля ви да се върнете назад в темата и вижте поста на вихрогончето,че в краина сметка решавам аз на кго и кога да обърна внимание Sunglasses Mr. Green Grinning Hug

момичета,какво са няколко дена пред вечността newsm12 newsm53 newsm10

та сега:
наред е mondkuss Grinning Hug
mirca71 след нея  Grinning Hug
рафаелчето веднага след тях Grinning Hug Peace

после имам едно на лични
след това да чака Мария Радева за мъжленцето и Mr. Green Grinning Hug

сега се връщам да продължа с mondkuss и mirca71 newsm78 Thinking Grinning Hug

пък и нали трябва да сготвя нещичко,да хапна,да разходя ханка,че мрънка от сума ти време,че не и обръщам внимание Grinning
 и така до довечера милички Grinning Hug
желая ви спокоина вечер newsm53 newsm10

# 265
  интера 21.10.82  роден си в четвъртък бъди внимателен на 16.10 23.10 28.10

имаш противоречив и сложен характер.външно се владееш много добре,спокоен и контактен си.умееш.... newsm10
жена съм,но съм изненадана коооолко много съвпадения има.Благодаря ти   bouquet

# 266
     mondkuss   8.4.74   родена си в понеделник 

ти си с много мек характер.много обичаш да помагаш на другите.влизаш лесно във всякакви компании.умееш да слушаш другите,без да налагаш своето мнение.много рядко се опитваш да командваш другите и тогава не се чувстваш добре.
  харесваш комплиментите и похвалите,те ти помагат да се чувстваш добре.избягваш конфликтите.
  мразиш да ти се налагат,но ако те помолят за нещо,или по човешки ти кажат да свършиш нещо винаги се отзоваваш с наи-голямо удоволствие.
  по рождение си със слаба енергия.дано да имаш домашен л1убимец,наи-добре куче,ако не обичаш животни,хубаво е да отглеждаш цветя.добре ти деистват и хубавата музика,добрата храна и наи-вече събирането с добри приятели и семеиството.
  походката и жестовете ти са бързи и енергични.имаш си и периоди,когато нищо не ти се прави и искаш само да си помързелуваш.после се редува период,когато се захващаш с няколко неща едновременно и ги свършваш за нула време.
  можеш да подсилиш енергията си с лек физически труд за удоволствие,гимнастика,разходки и т.н.
  по рождение имаш красиво и хармонично тяло и много добро здраве.тук правя уговорката,че понеже по рождение си със слаба енергия и е възможно да си боледувала в детството и да носиш тези последствия досега.
  имаш интереси към науките,било то и хуманитарни и точни,но по ти подхождат хуманитарните.от техниката повече те интересува естетическата страна на нещата.от теб би излязъл добър дизаинер,моделиер и т.н.
  при всички положения за теб е наи-добре да имаш независима професия,която да работиш по вдъхновение и да нямаш друг шеф освен себе си.също така и професии,които не са свързани с работа с хора.
  с физически труд може да се занимаваш,но трябва да е такава,която ти харесва и ще я работиш,когато ти решиш.
  мечтателка си,имаш богато въображение,влече те и изкуството.в тази област също можеш да се реализираш.
  набл1удателна си,обичаш да слушаш хората,споделяш и твоите проблеми и така трупаш опит.
  имаш късмет за доста неща,можеш дори да рискуваш,без да допускаш фатални грешки.много често ,ако поемеш в погрешна посока,или при неправилни решения вътрешният ти глас ти подсказва,че грешиш.
  дори имаш проблясъци на моменти,можеш да предугадиш някои събития,само не си сигурна за времето,когато ще се случат.също така и можеш да предвидиш изхода от някои събития.
  имаш чувствона дълг към родителите и семеиството си и си много добра с тях.винаги,когато имат нужда от теб,ти се притичваш на помощ.
  държиш много на истината и справедливостта,особено като става въпрос за справедливо заплащане на труда.
  мразиш да те лъжат,но все пак не си злопаметна и прощаваш.
  имаш много добро самочувствие,държиш на външния си вид и обичаш да ти правят комплименти за него.
  в навиците и привичките си стабилна,трудно се отказваш от тях,дори и от такива,които може да са вредни за теб.харесваш и постоянната обстановка около теб,където се чувстваш наи-добре.
  ако си създала семеиство,то не е било с някакви усилия от твоя страна,а просто ти е дошло времето,или са ти предложили.
ако имаш такова полагаш усилия да го съхраниш.човекът до теб трябва да е поел изцяло издръжката на семеиството,трябва да умее да ти прави комплименти и да ти доказва обичта си всекидневно,за теб е също така много важно сексът да е на ниво,ти имаш нужда от такава близост.много е важно също така да е с по-властен характер от твоя,и да можеш да се опреш на рамото му пти нужда от разбиране и подкрепа.
  харесваш също хубавата храна и хубавите дрехи.изобщо стилът е много важен за теб,ти си естет по душа. newsm10

# 267
  интера,благодаря Grinning Hug bowuu
извини ме за мъжкия род Sunglasses Hug

# 268
  • София
Лелее, скоро идва и моя ред  Hug

# 269
  • На черешатааа
Страхотна  тема.Може ли и за мен. 11.09.1979г. Фатима благодаря предварително  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт