хоби:гадаене-хаиде да се пробваме...

• 43 122
  • 653
  •   1
Отговори
# 270
Фатима, мерси мила! Кажи как става номера Simple Smile Има някои много леки разминавания, но и направо страхотни попадения! Ще ти пиша утре на лични

# 271
mondkuss Grinning Hug bowuu

gold laydi-записана си Grinning Hug

няма номер,мила Sunglasses Grinning

# 272
чакам с нетърпение,да ми пишеш Grinning Hug

спокоина нощ,момичета smile3524

# 273
Здравейте Stop как сте,влизам само за малко да ви прочета ,да ви кажа от днес почнах да правя този ритуал с огледалото,Фатима да не взема пак да стана голяма красавица smile3534 майтапя се, после ще докладвам за ефекта......аиде 4ао до утре...... smile3507,лека нощ на всички.

# 274
  Може ли аз,моля!!!18.07.1978
 Преди време една приятелка ми беше казала,че съм в някаква дупка,ама после ще е по-добре.И....стана.Така и повярвах и все се надявам за още малко,но тя каза,че не може повече Sad
Ако има значение,родена съм в 5 без 10 сутринта.Мнооог благодаря,fatima!!!

# 275
dulce Grinning Hug newsm10
спомни си клеопатра,мила.тя не е била красавица според историците,но пък какъв неотразим чар и увереност в женското си обаяние,и никои мъж не е могъл да и устои Grinning

juleto18 Grinning Hug
записах те

вижте какво ПРОЧЕТОХ ЗА ВАС ,момичета

какво е бракът в различни аспекти:
в религиозен-след брака има един светец повече и една мома по-малко.
в наказателен-единствения пожизнен договор,които може да бъде отменен за лошо поведение.
във философски-жената не получава това,което е очаквала,а мъжът получава това,което не е очаквал.
в правов-основната причина за разводите.
във военен-единствената воина,в която враговете спят един до друг.
                                                                                                                       из в. телеграф

# 276
     mirca71  5.2.71   родена си в петък   бъди внимателна на 25.10 и 26.10

ти имаш малко сложен характер.в теб се борят две краиности.повечето време си спокоен и приятен за общуване човек.можеш да намериш общ език с всички.можеш и да отстъпиш в спор,но само ако не са засегнати твоите интереси.много си отговорна и услужлива към познати и семяиството си.лесно се запознаваш с непознати и нямаш проблем да влизаш във всякакви компании.
  но под тази мекота и ведър характер носиш желязна воля и нетърпимост към всякакви опити да ти се налагат.избухванията ти обикновено са предизвикани от някои,които просто е преминал границите на твоето търпение.
  колкото и понякога да се опитваш да подчиняваш на някого,усещаш,че това не е за теб и после съжаляваш,че си се поддала.позата ,,на колене,, не е за теб.
  имаш много добра енергия и дар слово.можеш да си поставяш всякакви цели и имаш енергия да ги осъществиш.безделието не е за теб.поемаш много ангажименти.можеш да работиш и монотонна работа с твърд график,ако се налага.
  ако имаш домашни л1убимци,цветя и т.н. ,то те са или за някого от семеиството ,или просто от естетична гледна точка.като източници на енергия не са ти нужни.
  от науките ти са интересни хуманитарните,обществените,правото,медицината ит.н.изкуството също те вълнува.имаш качества за преподавател,адвокат,лекар и т.н.изобщо всяка работа свързана с хора е подходяща за теб.зависи какво ти си избрала в краина сметка.математиката ти е отлична,така,че и икономиката,финансовата сфера също са много подходящи за теб.
  имаш и донякъде качества на лидер,но не ти достига властност.когато си добра,ти се качват на главата и много често ще ти се налага да стягаш дисциплината.
  харесва ти да вършиш и физическа работа,но само ако ти сама поискаш и имаш настроение за това.ако някои се опита да ти наложи някаква работа против волята ти,ставаш раздразнителна и може изобщо да откажеш да я свършиш.
  по рождение здравето ти не чак толкова добро,колкото би ти се искало.сигурно си изкарала всички детски болести и в момента да имаш някакви здравословни проблеми.трябва да полагаш повече грижи за него и да се пазиш.препоръчвам ти повече релаксиращи практики,или просто намали темпото и намери време да почиваш повече и да си отспиваш.
  итересуваш се от окултното и мистичното.имаш и моменти на ,,ясно съзнание,, и си далновидна.може и да го осъзнаваш,а ако не ,значи не му е дошло времето.
  имаш и късмет в доста неща,но ти не се осланяш на него.ти сама обичаш да планираш и предвиждаш нещата в живота ти.моя съвет:не мисли толкова за бъдещето,така изтърваш настоящето.
  нещо важно за теб:ти подсъзнателно държиш себе си в напрегнато състояние,бързаш със задачите,гониш срокове.защото логиката ти работи по-добра в това състояние.ти си наи-добра в критични ситуации и при ограничени срокове.
  още нещо важно за теб:засега ти си първата,при която го срещам.ти носиш на пиене.ако обичаш да си пииваш,никога не губиш контрол над ума си.
  имаш много добро самочувствие и похвалите и комплиментите не са ти нужни за да се чувстваш добре,те са естествени за теб.
  една от основните ценности в живота ти са парите и осигуряване на семеиството.в това отношение си много отговорна.знаеш цената на парите и всичко,което могат да ти осигурят.
  нямаш навици и привички,които да са оцелели дълго във времето,без да ги променяш често.всичко е според настроението ти за момента.и в дома си обичаш промените и обновленията.не се заседяваш много на едно място.скучния и еднобразния живот не е за теб.обичаш пътуванията,разбира се,ако прецениш,че можеш да отделиш време за това.до известна степен си револ1уционер по душа.
  за семеиството:то също ти е едно от главните ценности в живота.ти си човек за семеиство.няма такъв вариант да живееш сама.проблемът при теб е ,че имаш много големи изисквания към членовете на семеиството ти.но ти имаш същите изисквания и към себе си.
  имаш силна целеустременост,щом си поставиш за цел нещо,няма нещо,което да те спре да го постигнеш.
  човекът до теб трябва да е с по-мек и отстъпчив характер,да имате сходно мислене и разбирания за живота,същата отговорност за семеиството като теб.и още нещо много важно за теб:трябва да има л1убов и страст помежду ви .за теб сексът е много важен във връзката ви.не търпиш компромиси в това отношение.тои за теб е като вид изкуство,а не семеино задължение.
  обичаш също така качествената храна,стилното облекло и лукса.просто трябва да им отделяш повече време и да им се насладиш newsm10

# 277
  наред е rafaela Grinning Hug Peace
после имам един анализ на лични
да чака Мария Радева за мъжленцето и Grinning Mr. Green Hug Peace

желая ви спокоен и спорен вторник Grinning Hug newsm10

# 278
ееее! браво fatima!!! това се нарича online маркетинг!!! следващата стъпка е да направим услугата платена; предлагам се за маркетинг мениджър  Sunglasses
шегувам се; да не се засегнеш нещо;  Peace
ще ме запишеш ли в листа на чакащите, моля! става дума за сина ми 16.06.2006 /в 8:30ч сутринта/  Hug   bouquet

# 279
Благодаря много Фатима! Аз пак нямам много време, но прочетох на един дъх анализа и съм много впечатлена от точността на характеристиката ми. По-подробно ще пиша като ми остане малко повече време, че пак гоня срокове, а ми се иска днес в този слънчев ден да ми остане поне един час, в който да поседя в парка и да почета нещо на спокойствие, че много ми дойде напрежението тези дни. Още веднъж много, много благодаря! Страхотна си! Хубав и усмихнат ден на всички!

# 280
Май за Фатима няма почивка, как ще смогне жената, не знам направо.аз пак съм в редицата, ще чакам реда на моята приятелка.За което благодаря от нейно име естествено. Hug

# 281
Вече нямам търпение да разбера какво ми чертае съдбата. Hug

# 282
Здравейте! От мен продължението за поверията свързани с най-популярните български цветя.

“Българската цветна градина” – поверия за цветя, Румяна Панайотова

Здравец
И единствено здравецът може да съперничи на босилека по популярност. Здравецът също се вплита в обредните и любовни китки. Вярва се, че това силно ароматно и вечно зелено растение прави хората по-здрави и дълголетни. Затова здравецът се отглежда и в домашните градини, макар да расте в изобилие по гори и планини. Народна песен разказва как здравецът се провиква от гора зелена и пита Стойна мома защо не идват момите да го берат и да се кичат. И малко ревниво пита дали момите не са се “предали” на босилека. “Босиляк е веднаж в година – лете три месеци, а аз съм зиме и лете” – хвали се здравецът.

Невен
“Сади мома невен … не е невен като невен, но е невен шестореден, осмолистен” – така се описва обичайно в народните песни едрият оранжев цвят, който също се нарежда сред най-обичаните. А тъмнокафявият кръг в средата на невеновия цвят често служи за сравнение с красивите момини очи. Така се появява и образът “черноок невен”. Една сватбена песен сравнява с невен младата булка, когато пристига в дома на младоженеца: “Мила китка невенова, босилкова-направена, неносена, през бел Дунав пренесена, във градинка насадена”.

Седеф
В сватбата почетно място има и цветето седеф. Стръкчета седеф задължително се вплитат във венеца на невестата и се скътват в пазвата на булката. Вярва се, че това ще я пази от завистливи погледи-уроки и от магии. Стръкчето седеф ще пази и младоженеца “от завързване” в първата брачна нощ. Когато пък невестата роди, китят нея и детето със стръкче седеф – да ги пази от злосторните духове-лехуси и от зли хорски очи. Песен разказва как невеста изпуска своите пръстени със зелени камъни и където те паднат, поникват зелени стръкове седеф.
“Синьото е цвеке заспало” и “жълтото цвеке”, и “алевото цвеке” са заспали. И никой не може да ги събуди. Само пролетното слънце успява да ги разбуди със своята животворна сила. Вярва се, че цветя посадени на пролетния празник Благовец (Благовещение) - 25 март стават най-ароматни и красиви. След “ран бел босилек” пролетта изпъстрят и “божур – цвеке рано най-убаво” , “а край него – бела ружа”. И отново заради символиката на тези цветя, песента разказва за “диалог” помежду им: божурът – подобно на ерген - се омайва от аромата на бялата ружа, а тя пък му отвръща, че ако има неговото “руйно руменило”, би примамила около себе си всички цветя, но най-вече своя любим - божура.

# 283
   привет,девоичета Grinning Hug

Mama Donna-записах сина ти Grinning Hug

rafaela   1.9.72.  родена си в петък  бъди внимателна на 22.10 и 24.10

ти имаш силен и волеви характер.в спорове не обичаш да отстъпваш,но в усилието си да угодиш на някого,може и да отстъпиш,но вътрешно се бунтуваш и съжаляваш.имаш характер на лидер,но самокритичността ти пречи,а също и липсата на самоувереност.обичаш похвалите и да ти правят комплименти,но само ако са искрени.не понасяш подмазвачи и ласкатели.
  нещо важно за теб:не се самозалъгваи,че си способна да отстъпиш лидерството на някого.ти си родена със знака на лидер и не бива да допускаш да бъдеш унижавана-това е неприемливо за теб.
 още нещо важно за теб:ти имаш екстрасенсорна енергия,или казано иначе-енергия на екстрасенс.дали си го осъзнала е друг въпрос.в нормално състояние не се отличаваш кои знае колко от хората снормална енергия,с тази разлика,че си по-затворена в себе си,избягваш много да се оплакваш и да споделяш проблемите си.сигурно имаш периодични и чести главоболия,изтръпване и горещина по дланите на ръцете.
  в жестовете и походката ти има енергичност.стремиш се да си център на компанията и да помагаш на околните.
обикновено дарбата се откл1учва при критични ситуации и стечение на обстоятелства.ако не се е проявила досега,значи не му е дошло времето.обикновено тази излишна енергия я изразходваш при жестове на обич и ласки,другия вариант е чрез кофликти.това отдаване на енергия продължава около два дена и после пак си добре.
  още нещо важно за теб:теб никои не може да те урочаса,освен самата ти.мисли само добри неща за себе си и здравето си и не предизвикваи лошите неща и болестите.
  ти си човек на изкуството,особено живописта и жудожественото изработване на предмети.подходящи са за теб професии,където не се налага работата с хора.
  физическия труд не е за теб,здравето ти не е достатъчно добро за това.
  ти си мечтателка с богато въображение,държиш много на справедливостта,и особено на справедливо заплащане на труда.
  имаш късмет по рождение,можеш дори да рискуваш,без да допускаш фатални грешки.и обикновено допускаш грешки,когато не вярваш в себе си и интуицията си.
  за добротата и търпението:за теб важи правилото на синовния дълг.ако си имала щастливо детство и твоите родители са обичали и уважавали своите родители,и ти ще се държиш така с тях.и тук още нещо много важно за теб:имаш много рядка дарба,която ще се развие,само,ако е изпълнено условието за синовния дълг:
  имаш заложена в теб дарбата ясновидство.носиш знака на пророка.можеш да се вкл1учваш в стовното информационно поле и да черпиш информация от там.не знам дали си го осъзнала досега,или още ти предстои.
  почти всички твои прогнози се сбъдват,можеш да предвидиш изхода от събития,които предстоят,далновидна си.и много често заради това може да се чувстваш откъсната от реалността.
  от време на време можеш да имаш видения,които те трвожат и плашат и се опитваш да си ги обясниш.имаш също и такива сънища,които след време разбираш че са били пророчески.
  всичко зависи от теб как ще възприемаш тези дарби- и дали изобщо ще се проявят и как ще ги използваш.
  много си самокритична и държиш много и се съобразяваш с мнението на околните и близките ти хора.искаш непременно да си харесвана и одобрявана.
  за финансите очакваш мъжът да поеме отговорност за семеиството и ти си зависима от него в това отношение.
  имаш траино влечение към всичко окултно и мистично.може и да взимаш някакво участие в клуб с такива интереси.
  стабилна си в навиците и привичките си,и дори в такива,които знаеш,че са вредни за теб,но не желаеш да скъсаш с тях.за обстановката около теб също държиш на постоянните места на мебели и предмети.може и да имаш колекция от л1убими предмети.
  за семеиството;мяташ се между две краиности по отношение на семеиството.има моменти,когато мислиш,че няма нищо по-добре от това да си омъжена,после идва момент,да съжаляваш и да си мислиш,че ще ти е по-добре сама.
  за целите:поставяш си много високи цели,или си разпиляваш силите за няколко неща едновременно.моя съвет.постигаи нещата стъпка по стъпка и една по една.
  за човек до теб е подходящ мъж с по-властна натура,с чувство на отговорност за семеиството.на моменти неговата властност може и да те подтиска,защото и ти си властна,но затова пък ще имаш стабилна опора до себе си и здраво семеиство.за теб е по-важно във връзката ви духовното разбирателство.темпераментът ти е нормален и сексът не играе толкова голяма роля във връзката ви.
  основната ти цел в живота е да намериш стабилна опора в живота си,ако ти е дадено да разкриеш дарбите си-да ги използваш за свое добро и за доброто на хората newsm10

# 284
  • Варна
Фатима благодаря много  newsm51 изненада ме с някои неща, на лични ще ти пиша повече  Blush

Общи условия

Активация на акаунт