хоби:гадаене-хаиде да се пробваме...

• 43 152
  • 653
  •   1
Отговори
# 285
лека ви вечер,момичета Grinning Hug

днес имах непредвидени ангажименти и темичката трябваше мъничко да почака Grinning Peace

до утре девоичета Grinning newsm10

първи е мъжленцето на Мария Радева Grinning Hug
след него е гадинка Grinning Hug
да чака isa2 за неината половинка Grinning Hug

а знаете ли,че Мария Радева съвсем скоро ще става маичица newsm03 newsm10
нека всички да и пожелаем скоро да се похвали тук с бебчето  ylinfant newsm10

сега ви желая спокоина нощ и спокоина сряда Grinning

рафаелче,чакам с нетърпение да ми пишеш ,мила Grinning Hug

# 286
  • Sofia
фатима, писах ти на лични едно дооооста дъъъълго писъмцееее  Laughing

# 287
вихрогонче,прочетох го мила.и ти отговорих дори с две Grinning Hug
чакам отговор на лични Grinning Hug

# 288
  добър да е денят ви момичета Grinning Hug

на линия съм  Peace

желая ви успешен ден Grinning Hug newsm10

# 289
Фатима, с риск да съм нахална, може ли да потвърдиш че си получила това което ти писах на лични? Много се надявам да ми отговориш,естествено като ми дойде реда, защото явно имаш спосбности. Благодаря! Желая ти хубав ден  bouquet

# 290
  наред е rafaela Grinning Hug Peace
после имам един анализ на лични
да чака Мария Радева за мъжленцето и Grinning Mr. Green Hug Peace

желая ви спокоен и спорен вторник Grinning Hug newsm10
Моя ред далече ли е?

# 291
fatima, и аз не разбрах записана ли съм вече ?

# 292
  • Бургас
Здравейте всички!

Фатима, това, което си ни публикувала ми хареса - кратичко и ясно!  smile3521
Ще ви копирам и аз нещо забавно за настроение, което прочетох случайно. Не, че съм съгласна с написаното, но тук-там се улавям, че съм изпадала в подобна ситуация  newsm12  smile3503

Дали наистина разбираме противоположния пол?

Предложена е образователна лекция за езика на мъжа и жената.
Дешифрирана версия на думите на двата пола, за да можете по-лесно да проникнете в мислите на другия.

Езикът на жената: Какво наистина се крие зад нейните думи?
1. Да = Не
2. Не = Да
3. Може би = Не
4. Нуждаем се от… = Аз искам
5. Съжалявам = Ти ще съжаляваш!
6. Трябва да разговаряме = Загазил си!
7. Разбира се, направи го = По-добре въобще не си помисляй за това
8. Прави каквото искаш = Ще си платиш за това
9. Не се сърдя = Разбира се, че съм ти бясна!
10. Много си внимателен днес = Мислиш ли за нещо друго освен секс?

Езикът на мъжа: Той мисли каквото казва

1. Гладен съм = Гладен съм
2. Спи ми се = Спи ми се
3. Изморен съм = Изморен съм
4. Страхотна рокля = Страхотно деколте!
5. Обичам те = Нека да го направим тук и сега!
6. Скучно ми е = Искаш ли да правим секс?
7. Може ли да те поканя на танц? = Искам да спя с теб
8. Може ли да ти се обадя? = Искам да спя с теб
9. Искаш ли да отидем на кино? = Искам да спя с теб
10. Искам да те поканя на вечеря? = Искам да спя с теб
11. Тези обувки не си подхождат с тази рокля = Аз съм гей

Мъжете могат да разберат жените по-добре благодарение на научните открития относно желанията на жените.

Проучванията показват, че жените имат предпочитания към различен тип мъже в зависимост от периода, в който се намират. Например:

• Когато са в техния "деликатен период " мъжът около тях трябда да ги обгръща с внимание и нежност, да бъде много послушен и изпълнителен, защото в противен случай рискува да отнесе не само порой от думи, но и от хвърлени предмети.
• Обратно, когато жената е в "активния си период" тя предпочита типичните мъжкари, дори малко груби, т.нар. "лоши момчета".

из "Интимно"

dulce Grinning Hug newsm10
спомни си клеопатра,мила.тя не е била красавица според историците,но пък какъв неотразим чар и увереност в женското си обаяние,и никои мъж не е могъл да и устои Grinning

вижте какво ПРОЧЕТОХ ЗА ВАС ,момичета

какво е бракът в различни аспекти:
в религиозен-след брака има един светец повече и една мома по-малко.
в наказателен-единствения пожизнен договор,които може да бъде отменен за лошо поведение.
във философски-жената не получава това,което е очаквала,а мъжът получава това,което не е очаквал.
в правов-основната причина за разводите.
във военен-единствената воина,в която враговете спят един до друг.
                                                                                                                       из в. телеграф

# 293
  здравеите девоичета Grinning Hug

ilinayor, Hugкакто винаги си на ниво Grinning страхотно попадение с начина на мислене на мъжете и жените newsm10 smile3501

nefertari-писах ти на лични Grinning Hug
denigali-ти си след ani 4ka
buttinsky-извини ме,записана си след шош гост,просто съм пропуснала да го отбележа Grinning Peace

# 294
Здравейте! От мен малко информация за пълнолунието.

От най-древни времена хората са забелязали влиянието, което Луната оказва върху живота на Земята и са съгласували своето поведение и дейност с нейните фази. Счита се за особено благоприятно всяко ново начинания да започва при растяща Луна, най-добре скоро след новолунието, а неговото завършване е най-добре да стане в дните на намаляваща Луна, малко преди новолунието. В астрологията Луната се свързва с проявите на женският принцип – Ин, Природата, народът на една страна, майката, жената, чувствата, инстинктите, промените, водата, течностите, моретата и океаните, растежа, подсъзнанието, душата.

14 Октомври 23:02, Пълнолуние, Луната намалява  

Пълнолунието продължава два дни преди и два дни след точната фаза. Луната е осветена изцяло от слънчевите лъчи. Светлината е надделяла над тъмнината, активността над пасивността. Земята се намира между Луната и Слънцето, като при това Луната е максимално отдалечена от Слънцето. Това прави Лунния принцип изключително активен и всички области, които са под негово влияние се насищат енергия и се активизират. Емоциите са в своя максимум, подсъзнанието също се възбужда (безсъние, Лунатизъм, ярки сънища, бълнуване), повишава се сексуалността, отприщва се въображението и полета на фантазията, пробуждат се страховете. Затова за хората с нестабилна психика и емоции този период е неблагоприятен. Всички физиологични процеси, протичащи в организма се намират в своя максимум. Трябва да се избягват операциите, защото ще бъдат съпроводени с обилно кървене. В природата тази фаза съответства на разгара на лятото. След пълнолунието Луната започва да намалява, т.е сменя посоката на развитие, което се наблюдава и с всички подвластни на нея процеси. Тялото започва да се чисти и да изхвърля ненужните вещества. Периодът е отличен за започване на диети, почистване на къщата, отказване от вредни навици, засаждане на кореноплодни растения.

от http://www.beinsadouno.com/astro/moon_phases.php

# 295
  мъжът на Мария Радева   26.4.80  роден в събота

има сложен и противоречив характер.обича да спори по всякакви въпроси независимо от темата.може да дава многосложни отговори,които де разбират по няколко различни начина.колеблив е при взимане на решения,обмисля ги дълго и ако може държи и да се посъветва с някои,които за него е авторитет.много цени и уважава авторитетните хора,и гледа да си създава такива приятелства.
  има много добра положителна енергия,много е общителен и приятен за общуване.в компании лесно се откроява и има много приятели.има дар слово и е добър разказвач .обича да споделя и проблемите си и да търси други мнения.
  има интереси към техниката,прилягат му повече професии с използването на техника.но е по-добре да не се пробва много да ги ремонтира.това не му се удава кои знае колко добре.по възможност да се държи по-далече от ремонтирането на домашната техника.
  иначе има златни ръце за всичко друго,обича да маистори разни неща в къщи.
  обича физическата работа,работи я с удоволствие,но когато тои реши,не обича да му се налагат.
много земен човек,не обича кои знае колко да чете,предпочита спорта и телевизията,събирането с приятели,и занимаването с нещо за свое удоволствие.правя уточнението,че ако има създадени навици от детството за четене,може и сега да ги е запазил.
  много е добър,добряк по душа,много държи на семеиството и родителите си,винаги помага при нужда.не обича да го лъжат,но е деликатен,и няма да обвини открито лъжеца в очите.по принцип избягва и откритите конфликти,освен дето обича да спори.
  здравето му е добро,тои умее да се грижи за здравето си,дори понякога прекалено занимава близките си с неговите проблеми.
  самочувствието му е много добро.обича и похвалите и насърченията.работлив е,но не е работохолик,семеиството му е на по-преден план от кариерата.
  тои е човек за семеиство.пред него никога не е стоял въпроса да се жени или не.чувства се добре като женен мъж.
  има нормална целеустременост.не обича да припира,първо преценява възможностите си и после си поставя достижими цели.много ценно качество-може малко и да помечтае,но си поставя реални цели.
  по енергия е подходящ и за хуманитарни професии,но при условие ако е имал навици за четене от малък и родителите му са го насърчавали да се образова.
  има нормален темперамент,но не е склонен към изневери,може и да изчаква ,ако се наложи да седи малко време ,,на сухо,,

мога да кажа,че Мария е случила ма мъж,които много държи на семеиството си,добряк,работлив,с чувство на дълг,с добра енергия,приятен за общуване с малки изкл1учения.
  съветите мо към Мария:остави го да си мисли,че тои взима решенията,макар,че ти си по-решителната.
  ти си по-амбициозна от него,не го натискаи и в тая посока,тои не е чак толкова като теб.
  постараи се ти да си авторитетния човек за него и да слуша и да се съветва с теб,а не с приятели или някои друг.

при всички положения виждам пред вас един дълъг щастлив съвместен живот  newsm10

# 296
mirca71 newsm10

определено и ти си от моята кръвна група Grinning Hug
продължаваи в същия дух,винаги когато пожелаеш,и имаш време си добре дошла Grinning Hug Peace

луната наистина има огромно значение и влияние върху човека и изобщо върху Земята като цяло.
повечето хора дори и не знаят и не се интересуват от това,но незнанието не ги спасява от влиянието на Луната върху тях. Thinking Grinning newsm10

# 297
пп.
харесва ми и това,че харесваш БЕИНСА ДУНО,
нямам съмнения,че знаеш кои е Peace

# 298
„Кой е най-красивият момент през 24-те часа на денонощието? Най-красивият момент е нагряването и залязването на слънцето. Втори красив момент е изгряването и залязването на Венера. Трети красив момент е изгряването и залязването на Сириус. Това са трите най-важни момента в живота на човека. Слънцето представлява божественият живот, който постоянно изгрява в човешката душа. Венера представлява божествената любов, която търси път да проникне в човешкото сърце. Сириус символизира божията мъдрост..."
Учителя Беинса Дуно
 Това е първото, което прочетох от него - предговор към книгата на Николай Дойнов - НАУКИТЕ НА ПЪРВАТА ЧОВЕШКА РАСА. Това ми беше достатъчно, за да предизвика интерес  и когато имам свободно време непременно ще прочета повече.

# 299
  тои ми е един от главните ДУХОВНИ УЧИТЕЛИ  newsm10 smile3529 newsm10

Общи условия

Активация на акаунт