хоби:гадаене-хаиде да се пробваме...

• 43 163
  • 653
  •   1
Отговори
# 300
Фатима, ако не е тайна как точно гледаш(надявам се думата да е подходяща)?Нумерологични изчисления ли правиш или просто имаш спосбност да се свързвам с Акашовите записи? Питам те защото явно имаш дарба, толкова момичета са доволни.Аз по принцип се интересувам от такива неща и би ми било интересно да обясниш как си развила дарбата си. Ако искаш можеш да ми пишеш и на лични. Laughing

# 301
мила nefertari Grinning Hug
  прочети внимателно темата Thinking Peace
в началото,някъде по средата и тък таме на няколко места отговарям на въпросите,които те интересуват Grinning Peace
а иначе,е таина за тези,които не разбират Grinning Hug Peace newsm10

# 302
Абе, аз попрочетох, ама ми се искаше да разкриеш нещичко Laughing.  Доколкото разбирам е нещо синтезирано от всички окултни науки.Просто ми е странно само по датата на раждане.Няма ли да внесе допълнителна информация името примерно.Аз също съм изчела много езотерична литература и примерно с нумерология долу-горе се справям.Поне като съм си правила за мен изчисления, както и за близки.Напоследък обаче не съм се занимавала.
Извинявай, ако съм те притеснила  Grinning Просто съм си любопитка Hug

# 303
  добра да е вечерта ви девоичета Grinning Hug

Гадинка   14.7.87   родена си във вторник   бъди внимателна на 25.10

имаш сложен характер.всичко зависи от това в какво семеиство си израсла и каква е средата в която живееш и се движиш.обикновено намираш общ език с всички,в спорове може и да отстъпиш.поначало не обичаш откритите конфликти и ако можеш ги избягваш.ако се наложи отстояваш своята гледна точка.по-добре се чувстваш в кожата си и на място,когато си сред познати и приятни за теб хора.имаш нужда от похвали и насърчения,за да покажеш наи-доброто от себе си.
  за теб решаващо значение за изграждане на характера ти имат родителите ти.ако си расла като щастливо и обичано дете,такъв ще бъде и животът ти.иначе всичко ще постигаш с повече усилия и повече изпитания.
  в жестовете и походката си бърза и енергична.по природа си със слаба енергия.добре ще ти подеистват куче по възможност по-едра порода,цветя ,дихателни гимнастики,иога.алкохолът за теб е забранен-избягваи го.имаш периоди,в които нищо не ти се прави,просто си почини и после ще си пак работоспособна.добре ти деиства и компанията на приятели и близки,хубавата музика и танците.
  имаш интереси към науките,но точните не са за теб,може само може би такива,където се използва техника за извършване на определена работа.от хуманитарните ти подхождат такива,където не се налага да се работи с хора.подхождат ти професиите на дизаинер,моделиер и архитект и т.н.
  здравето ти дадено от природата се смята за добро,но е много важно дали си боледувала много в детството си.ако да ,вероятно и сега имаш някакви здравословни проблеми.
  работата свързана с физически труд не те привлича.ако я вършиш,то е само по необходимост,по задължение,и когато ти се налага.мразиш някои друг да ти нарежда какво да правиш, и как да го правиш.но когато ти сама решиш да свършиш нещо,го правиш с удоволствие,а също така,когато някои ,когото обичаш те помоли за това.
  към семеиството ,близките и хората,които обичаш и уважаваш си много добричка.винаги си готова да помогнеш при нужда.не обичаш да те използват и лъжат.много държиш на справедливостта и истината.не си злопаметна.
  имаш висока самооценка за себе си.
  за финансите:когато се налага,може да работиш всякаква работа за собствената и на семеиството ти издръжка.но с това рискуваш мечтите ти да останат само мечти.ако имаш възможност за добър финансов гръб,независимо дали е семеиството или съпругът,ако имаш такъв в тази млада възраст-гледаи да се образоваш и да имаш по-добро бъдеще.
  духовно извисен човек си.моралните ценности имат стоиност за теб.държиш също на духовното разбирателство с човека до теб.
  по отношение на стабилността:ти си много непостоянна в това отношение.имаш периоди,в които си създаваш някакви навици и привички,после ги променяш без някаква видима външна причина,после пак се връщаш на старите.трудно се свърташ на едно място.обичаш пътуванията,новите места,обичаш да ходиш на гости,в музеи и т.н. изкуството също те влече,и можеш и там да се реализираш,ако поемеш в тази посока.
  за семеиството:и тук се мяташ в двете краиности-да си омъжена на всяка цена,или изобщо да не се омъжваш.ако все пак на тази млада възраст имаш семеиство ще полагаш усилия да го съхраниш.
  за човек до теб ти подхожда такъв,с които имаш духовно разбирателство,да има добра положителна енергия и дар слово.са умее да ти прави комплименти,да поеме отговорността за семеиството,а пък ако е добър с финансите още по-добре.в интимен план също е важно,разбира се да си подхождате.
  в секса постоянно търсиш разнообразието,новите усещания.не прекаляваи в тая насока.следващата крачка на разнообразието е неудовлетвореността.
  за целите:поставяш си прекалено високи цели и разпиляваш силите си за няколко цели едновременно.гледаи да постигаш целите си една по една.
  ти си много мабл1удателна.обичаш да общуваш с хора,които са постигнали нещо в живота,да се учиш от техния опит,да правиш правилните закл1учения и после да ги прилагаш когато ти се налага.много си далновидна,можеш да предвидиш нещата.можеш да планираш бъдещето си.всичко всъщност в твоя бъдещ живот зависи от това,какво искаш да постигнеш в него.но наи-важното е да направиш така,че да си доволна от себе си и да бъдеш щастлив човек newsm10

# 304
Може ли и аз да намажа? Party
17.06.1985
Ако ти остане време де. Wink

# 305
  добра да е вечерта ви девоичета Grinning Hug

nefertari,Heltah  нямате отбелязан пол на аватара си,потвърдете,че сте момичета newsm78 Sunglasses Grinning Hug

наред е мъжът на isa2 Mr. Green Grinning Hug
Black Mamba  след него Grinning Hug
после имам две на лични
да чака Hubba Bubba Grinning Hug

Една баба показва на внучката си една малка мравчица,която е паднала в една локва вода,изважда я от там,слага я внимателно на земята,и казва на внучката си:
  -като видиш някоя мравка да се дави,помогни и,не я оставяи да загине.когато ни доиде редът да напуснем този свят,тя ще ни пренесе върху гърба си в рая.
  -но как ще може,та тя е толкова мъничка.-чуди се внучката.
  -миличка,не е важно теглото,а добрината.ти сега като и спасиш живота,тя после ще ти помогне да спасиш душата си...

лека ви нощ,момичета Grinning smile3524
до утре Hug Peace

# 306
Много благодаря!  bouquetС такава точност описваш съпруга ми,че все едно го познаваш Peace.Не зная как гадаеш,но всичко е много вярно  bouquetБлагодаря ти! [smilie=smile3525.gif.Да аз скоро ще ставам мама за втори път  ylinfant,вече съм нетърпелива,пожелавам си да стане час по-скоро newsm17,но Божа работа!А пък другото ми детенце днес стана на 2 годинки newsm59 да ми е жива,здрава и послушна.Отпразнувахме го подобаващо.Черпя ви всики за нейно здраве newsm38 Popcorn cookЖелая ви много здраве!  bouquetА като ти остане време,те моля,ако може и на рожденичката да й кажеш нещичко 15.10.2006г.Благодаря! smile3525

# 307
  • София
мария радева, Честит Рожден Ден на детенцето Ви! nbirthday Пожелавам му много здраве, късмет и радосни мигове!

# 308
  мила,много ме трогна и развълнува smile3525 newsm51
целуни я от мен  love001 Hug
нека цялото ти семеиство бъде винаги щастливо newsm10
пращам поздрави и на родителите ви,че са отгледали и възпитали такива деца smile3525
бъдете сигурни ,че и вашите деца ще бъдат и добри деца и добри родители и добри хора newsm10
напиши на лични първото и име ,как и викате на галено,и тя как си се нарича сама,като я питате за името Grinning Hug

# 309
  сега,кото пишех това,се сетих,че имаме и още една бъдеща маичица,тя си знае коя е Sunglasses Grinning  love001 newsm51 smile3525
тя също е прекрасен човек и жена newsm10
а също има и една прекрасна сестра Grinning Hug
и на тях им желая от сърце много щастие,и да се похвалят тука с прекрасно бебенце,и племенничето да си има другарче за игра  love001 newsm10

# 310
Фатима,искам да ти кажа, че за 13 и 14 отново позна.

# 311
  добро утро, девоичета Grinning Hug
желая ви един спокоен и успешен четвъртък Grinning newsm10

813   Grinning Hug bowuu
благодаря,мила
следващия ти такъв ден с повишено внимание е 24.10

на линия съм Grinning smile3529 smile3530 newsm10

# 312
Хубав ден и от мен Laughing
Да потвърдя-момиче съм Laughing

# 313
Фатима, хубава история за мравката. Трябва да си помогаме не само взаимно,но и на всичко около нас.
Честито на майките за хубавите новини. Hug Hug

# 314
И аз потвърждавам, че съм момиченце и благодаря предварително за отделеното време. Wink

Общи условия

Активация на акаунт