хоби:гадаене-хаиде да се пробваме...

• 43 139
  • 653
  •   1
Отговори
# 315
  мъжът на isa2   15.4.77   роден е в петък   да бъде по-внимателен на 17.10 и 26.10

тои е с мек характер,лесно влиза във всякакви компании,привлича вниманието.много обича да прави услуги и очаква същото в замяна.умее да слуша другите.не обича да се налага,също така държи и на него никои да не се налага.затова и се стрми към независими професии,където тои да си е шеф.
  енергията му е слаба,хубаво е да има куче,хубавата храна също има значение за него.добре ще му подеистват спортове с умерени натоварвания,и от време на време някоя физическа работа,макар,че тои не я обича кои знае колко.
  умее да разпределя енергията си.когато е нужно и се гонят срокове тои се мобилизира.а щом нещо не е толкова спешно не си дава толкова зор.много обича похвалите.наи добрия начин да се накара да свърши нещо,е да правят комплименти за способностите му и когато очаква нещо в замяна на свършеното.
  за заложбите:тои е роден изобретател,инженер,конструктор,архитект.също така може да стане отличен психолог,следовател и т.н.обича точните науки,математиката,физиката.може да стане отличен програмист.
  у дома може да се справи с ремонта на всякаква техника,достатъчно е дане го мързи и да прояви желание.а иначе не обича кои знае колко домашната работа.ако му е интересна,и за да услужи ,тогава е по-склонен да свърши нещо.
  по рождение му е дадено отлично здраве и силно,хармонично и красиво тяло.може и да има интерес към някакъв вид спорт,без силовите спортове,за тях няма достатъчна енергия.
 много е умен и с отлична логика.може отлично да планира и да взима решения,вкл. и за семеиството.много рядко допуска грешки,и то само когато нещата не зависят само от него.умее да поема отговорност за семеиството и за издръжката му.
  много трудно може да бъде излъган за каквото и да е било.задаваики въпроси,и съпоставяики отговорите,намира несъответствията и хваща лъжите.
  не обича физическия труд и ако му се налага да работи такава работа за издръжка на семеиството,рискува здравето и самоуважението си.съвсем друго е ако върши нещо за удоволствие,понеже има нужда от умерени физически натоварвания.
  има много силна интуиция и отлична логика.обича да се обгражда с умни и успели хора.природните закони са му пределно ясни и е много съобразителен.много е набл1удатален и далновиден.обикновено повечето му планове и предчувствия се сбъдват.
  паметта му не е толкова силна,колкото би искал и нищо чудно,ако си води записки и записва плановете и намеренията си.обича да е информиран и постоянно се интересува от новите неща.
  има много добра самооценка и отлично самочувствие.
  умее да печели пари,това му е една от основните ценности в живота.поема изцяло издръжката на семеиството,разбира се ,че обича да му се признава това и държи на благодарността в това отношение.
  в навиците и привичките си е непостоянен.обича да ги променя,също така това важи и за обстановката.обича разнообразието,пътуването,новите места.тои е рвол1уционер по душа.
  за семеиството,щом вече е женен,поема отговорността за семеиството,но сигурно сте взели решението за брак импулсивно.защото тои иначе е имал колебания между това да се ожени непременно,или изобщо да не се жени.
  в секса е за разнообразието,скучните семеини задължения не са за него.

моите съвети към isa2:

спокоино можеш да му се осланяш относно плановете за бъдещето на семеиството ви.трябва да наблегнеш на постоянните похвали и комплименти,тогава тои ще изпълнява всичките ти желания.избягваи да му нареждаш какво да прави,намираи начин да го помолиш непринудено,и тои ще хвърчи по задачите,показваи му непрекъснато колко го обичаш,и тои ще ти отвръща със същото.
  избягваи да го лъжеш,ако го направиш,трябва да е много умно,защото в това отношение тои е като детектив-много лесно хваща лъжите.понеже е добричък,и не злопаметен може и да прости,но рискуваш да игубиш доверието му.
  и двамата сте много далновидни и гледаите да не се затрупвате с дребни битови проблеми.съдбата има други по-хубави планове за вас.
  ти си по-стабилната в навиците си и понякога може да те дразнят неговите постоянно променящи се привички.не обръщаи чак толкова внимание на това,тои по природа си е такъв.и ако се опитваш да го променяш,няма да постигнеш кои знае какъв успех,и не заслужава да рискуваш разбирателството между вас за такива дреболии.
  в интимния живот сте с еднакъв темперамент и си подхождате напълно.за вас няма такова нещо като скучно семеино задължение.и двамата обичате разнообразието.затова,винаги трябва да си във форма в това отношение и винаги да го изненадваш с нещо ново.било то дреха ,поза,място и т.н.

вие и двамата сте переспективни млади хора с отлично бъдеще  newsm10

# 316
nefertari Grinning Hug
ти си след Mama Donna
Heltah Grinning Hug
ти си след нея.ще те помоля да ми обясниш какво значи ника ти newsm78 Laughing

ani 4ka Grinning Hug
сега хората толкова ги е повлякло ежедневието и оцеляването,и добротата я възприемат като отживелица и глупост.
та трябва някои периодично да се сеща,че в краина сметка животът не е само пари и кариера.
   и много се радвам,когато някои цени добрината.
а неблагодарните получават същата монета,с която са платили newsm48 smile3521

# 317
  • София
fatima, много, много благодаря за топлите ти думи!!!  Hug Hug Hug  newsm51 smile3525 Наистина много ме трогна!!! Ще се похваля и аз Март месец, живот и здраве!!!  Praynig Мерси много още веднъж за милите ти думи и пожелания.
Историята с мравката и на мен много ми хареса!  bouquet Напълно си права, че напоследък ценностите ни доста се промениха и че ежедневието ни смачква и сдъвква и в резултат все повече хора трупат злоба и отицателни емоции и обръщат гръб на най-важните ценности в живота - добротата, честността, семейството, приятелството.... Мерси, че ни напомняш за истински стойностните неща!  Hug Hug Hug
мария радева, да е жива и здрава каката и много да ви радва! Леко и безпроблемно раждане!

# 318
  • София
fatima, и ако не е прекалено нагло, може ли да те помоля да видиш и за моя мъж - той е роден на 06.02.1979. Знам, че ще почакам доста, защото май бая хора те нападаме, но аз ще си чакам спокойно да ми дойде реда.... така де, за никъде не бързаме, тъй че когато смогнеш, тогава. Даже ако искаш пускай хора преди него... Още веднъж специални благодарности за труда ти и да знаеш, че много го ценим!   bouquet

# 319
Привет момичета Hug
Аз да напомня за моето присъствие.Фатима беше казала,че си ме записала(18.11.1979)
Тези дни съм пред дилема и очаквам да взема важни решения.Ще съм ти благодарна,ако всееш яснота в мислите ми Heart Eyes
Поздрави  bouquet

# 320
Фатима страхотна си,едно голямо БЛАГОДАРЯ smile3525  love001

# 321
  rossikv  Grinning Hug
записах и половинката ти Mr. Green Grinning Hug
 много ти благодаря за топлите думи,те стоплят сърцето ми newsm51

mery 79-преди теб има около дваисетина момичета,но няма проблем,щом ти е важно Peace
понеже обявих вече Black Mamba,и почнах анализа и,веднага след нея си ти Peace Hug

моля за мъничко търпение и извинение Hubba Bubba Grinning Hug Peace

isa2- Grinning Hug bowuu

и така:
наред е Black Mamba Grinning Hug
mery79-следващата Hug
после Hubba Bubba Grinning Hug Peace

# 322
  • София
Фатима, много ти благодаря и аз. Доста точни са ти описанията и определено си ме разгадала  Mr. Green Мерси още веднъж и успех

# 323
  Гадинке Grinning Hug bowuu

специално се обръщам към mery79:

нека да почнеш с решенията още отсега мила Sunglasses Peace
  хаиде първо да смениш картинката на аватара си,и ще зная,че си готова за промени и важни решения Grinning Sunglasses Hug Peace
надявам се правилно да ме разбереш,с чувство за хумор,и без да се засягаш Peace newsm10

# 324

Heltah Grinning Hug
ти си след нея.ще те помоля да ми обясниш какво значи ника ти
Той е от любима моя група - Хелта Скелта:)

# 325
специално за isa2------ Peace

токущо преглеждах записките си и виждам,че съм пропуснала да напиша нещо характерно за половинката ти Mr. Green Grinning

тои не обича алкохола и не носи на пиене. Confounded newsm53 newsm10

# 326
Здравейте и от мен! Като стана въпрос за забравените ценности ми се прииска да публикувам част от предговора на една моя любима книга "Мост над вечността" на Ричард Бах. Искам на всички да пожелая да вярват в чудеса.

"Има моменти, когато ни се струва, че и един-единствен дракон, че дори и един храбър рицар не е останал на света. Никоя принцеса не броди сред тайнствените гори, за да омагьоса сърни и пеперуди със своята усмивка.
Има такива мигове, когато ни се струва, че сме захвърлени отвъд пределите на приказното и никакви вълшебства и приключения не могат вече да се случат с нас. Съдбата - това е път, който се простира отвъд хоризонта. Светлите призрачни видения са потънали далеч в миналото и изчезнали завинаги.
И какво щастие е за човека да разбере, че това съвсем не е така. Принцесите, рицарите, вълшебствата и драконите, тайнствата и приключенията... Те всички не само съществуват тук й сега, но те са всичко, което някога е съществувало на земята!

И все пак учителите на истината все още ни посещават в нашите сънища, за да ни уверят, че никога не ще изгубим своята броня срещу драконите; че в нас протича свещен огън, който ще ни позволи да променим този свят според своето желание. Интуицията вярно ни нашепва: ние не сме прах, ние сме магически същества!"

Фатима, наистина много благодаря за анализа и за милите думи. Ще ти изпратя писмо на лични когато го довърша, за да споделя нещата които много ме впечатлиха в това, което си написала, а и някои други неща. Дано не ти досаждам.

Хубав ден на всички!

# 327
  • Бургас
Вижте какво прочетох:

Петък 13    

Различните хора възприемат по различен начин петък 13:
В Първата група хора са фаталистите.

За тях 13-ти е страшно и опасно явление от което се предпазват с най-разнообразни мистични и предпазни средства. На тази дата мнозина са така парализирани от страх, че дори не стават от леглото. Тази група хора предприемат действия, които да ги предпазват от дебнещи ги опасности.

Втората група хора са оптимистите.

Те са на другата крайност. 13 е щастливо число, а ако е в комбинация с петък, си е направо подарък от Съдбата. Подобно разбиране намира подкрепата и на "нумеролози" и астролози, които твърдят, че 13 е добро число. Хората - оптимисти, нарочно увеличават активността си на петък 13 , защото вярват, че всичко което свършат днес ще им носи късмет.

Третата група са безразличните към съчетанието петък 13 - то число.

В тази група хора е възприето мнението, че нито числото 13, нито комбинацията му с денят петък или който и да е друг ден от седмицата, носи фатални или щастливи вибрации. Ден като всички останали.

Въпреки това страхът от числото 13 е силен и днес.
На този ден много хора по света не ходят на работа, а увеселителни заведения, кина, ресторанти остават полупразни.

Някои летища пропускат 13-ата писта, 13- ти гейт е заменен с 12А, някои самолети няма 13-ти ред с места .

Немалко хотели и небостъргачи са без 13-и етаж или 13-а стая.

Във Формула 1 няма болид с номер 13. Улиците във Флоренция нямат номер 13.

Имената на някои от най-известните серийни убийци съдържат по 13 букви: Jack the Ripper, John Wayne Gacy, Charles Manson.

Според нумеролозите числото 13 „страда“ заради неговата позиция след 12. Има 12 месеца в година, 12 зодиакални знаци, 12 богове на Олимп, 12 племена на Израел, 12 апостоли на Исус.

На тайната вечеря присъстват общо 13 души — Исус и 12-те апостоли. И до днес у много народи съществува поверието 13 души да не сядат заедно на маса. Предателят Юда идва последен, тринайсети. Други припомнят, че Исус е разпънат именно в петък.

За последователите на темплиерите петък 13 е смятан за лош и нещастен ден. На 13 октомври 1307 година по нареждане на френския крал Филип IV и папа Климент V са арестувани Жак дьо Моле, Великият Магистър на Ордена на тамплиерите и хиляди рицари от ордена. Подложени на ужасни изтезания стотици били изгорени на клада, други били екзекутирани.

Петък 13-и се среща най-малко веднъж годишно и най-много — три пъти.

Но, фатален или не, петък е последният работен ден от седмицата и си остава един от най-очакваните дни.

Така е по целия свят.

# 328
Фатима

# 329
Моят ред кога е? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт