хоби:гадаене-хаиде да се пробваме...

• 43 152
  • 653
  •   1
Отговори
# 450
Ето още нещо любопитно :
Трепетниците са гадателски книги с многовековна традиция, които са отразявали взаимовръзката на човешкото подсъзнание с Вселената и чисто физичните реакции на орга
низма.

Ако потрепери...
-върхът на главата - успешно пътуване
-челото - лошо известие
-дясната страна на челото- ще направиш добро за някого -лявата страна на челото - всичко предприето към момента ще завърши добре
-дясната вежда - първо неуспех и после успех
-лявата вежда - нещо добро, но предстоят дребни неприятности -дясното око- предизвестие за предстояща сполука
-лявото око - неуспех, но ако е цялата страна - радост
-клепачите - закрила и помощ от влиятелни хора
-"писне" ухо - умира връстник
-"горят" ушите- клюкарстват за човека
-"пищи" дясно ухо- добра вест
-"пищи" ляво ухо - лоша вест
-дясната буза - успех и печалби
-лявата буза - успех и скръб
-нос- повишение в длъжност или успех в работата
-"сърби" носът- ядове
-устна - радост
-двете устни - нови запознанства
-горната устна - весело прекарване
-долната устна - вест от далеко /чужбина/
-дясната страна на езика - печал
-лявата страна на езика - приятно пътуване
-"ухапване" на езика - ядове
-брадичката - полезни съвети ще се получат
-дясната страна на брадичката - добро здраве
-лявата страна на брадичката - смърт, печал
-врат - голяма печалба
-дясното рамо - добро здраве
-лявото рамо - обида от приятел
-гърдите - печалба и после загуба
-горната част на гърдите - любовна среща
-дясната част на гръдния кош- разочарование заради пътуване -лявата част на гръдния кош- помощ и благодеяние от чужди хора
-дясна плешка - радост
-лява плешка - печал
-ребрата от дясна страна - радост
-ребрата от лява страна - болест
-дясната ръка - проблеми и работа
-горната част на дясната ръка - добри новини
-лявата ръка - почести и слава
-дясната мишница - похвали
-лявата мишница- утеха
-десния лакът- радост, победа
-левия лакът- работа, почести
-вената на лявата ръка - раздяла с приятел
-палец на дясна ръка - осъществяване на мечти и надежди -палец на лява ръка - подъл удар
-показалец на дясна ръка - клевети
-показалец на лява ръка - скарване и сдобряване
-среден пръст на дясна ръка - даване на подарък
-среден пръст на лява ръка - предстоящ дълъг път
-безименен пръст на дясна ръка - лоша вест
-безименен пръст на лява ръка - далечно известие
-малък пръст на дясна ръка - предателство, измяна
-малък пръст на лява ръка - късмет, пари
-длан на дясна ръка - ще се дават пари
-длан на лява ръка - ще се получават пари
-пъпът- голяма радост и печалби
-дясната страна на стомаха - проблеми в работата
-лявата страна на стомаха - успехи в работата
-дясно бедро- беда или материална придобивка
-лявото бедро- радост, пътешествие
-дясното коляно - забогатяване
-ляво коляно - пътешествие
-десен прасец- печалба
-ляв прасец- радост
-пръст на десен крак- радост
-пръст на ляв крак - печалба

# 451
Изобщо предлагам на тези, които имат време да се развлекат със този-цъък-сайт Hug

# 452
  мирче,буки-официално ви каня за мои асистентки Grinning Hug smile3521 newsm10

# 453
 а мамчето за маркетинг  мениджър-тя сама си беше предложила услугите Grinning Hug smile3521 newsm10

# 454
хахах, фатима, не се заблуждавай от ентусиазма ми, иначе не съм много веща в занаята. Навремето такива карти хвърлях на съквартирантките си, че направо ги хвърлях в тъча, и колкото повече си фантазирах , толкова по-убедени бяха, че схемата ми работи  Joy

# 455
  • Варна
Фатима  Hug гледам вече имаш асистентки, мениджър  Hug хайде аз да съм най-редовния клиент  Crazy Hug Wink
Момичета ама вие се надпреварвате с хубавите снимки  Crazy да ви кажа само че май са малко големички, да не ни погнат модераторите....
Сега имам малко работа, но после ще потърся едно нещо и ще ви го пусна  Hug а някой разгледа ли сайта с книгите който пуснах  newsm78 има страхотни книги вътре и то си ги четете безплатно  Naughty

# 456
Един богат човек вървял по пътя си и видял един стар човек да дава ризата си на млад но беден младеж - стареца продължил по пътя си но богаташа го настигнал любопитен и го попитал:
- Старче сега си гол до кръста в този студ - защо даде ризата си на оня нещастник
Стареца се обърнал и отговорил:
- Помагам на себе си приятелю - съдбата може и теб да сложи на пътя и аз и на теб да дам риза.

Намерих това и реших да го копна тук.

# 457
  • на плажа
 Фатима, поздравления за темата и усилията   bouquet!
И аз чинно ще си чакам реда - 12.09.1979г.

# 458
    dzori  30.10.1973 родена си във вторник

характерът ти е в златната среда.зависи от това,какво детство си имала,и коя част от характера ти се е формирала и е надделяла тогава.много зависи от това,как подхождат към теб.ако е с добро,ти си много приятен за общуване човек,умееш да намериш общ език с всички.много обичаш да правиш услуги,и винаги си готова да помогнеш в нужда.държиш много да ти отвръщат със същото.много си добра с приятелите си и никога не забравяш стореното добро.
  но ако подходят с лошо,или се опитват да те командват и да ти се налагат,и когато са засегнати интересите ти-ставаш тиранин и можеш направо да прегазиш този,които се е осмелил на това.
  имаш дефицит на енергия.на периоди си-известно бреме си много енергична,хвърчиш по задачите и ги свършваш за нула време.после,когато инстинктивно усетиш,че може и да не си даваш зор,гледаш да си съхраниш енергията.
 имаш здраве по рождение,но не толкова силно и крепко,така че се налага да полагаш грижи за него.
  имаш интерес към науките.повече ти подхождат професии,където не се налага да се работи с хора.а наи-добре можеш да се изявиш,където се работи с информация,статистика,литература,преводи,банковата сфера.подходяща си също за дизаинер,моделиер.
  не обичаш физическия труд,макар че се налага да го работиш.за предпочитане е да се занимаваш с това,когато имаш настроение за това,и когато сама пожелаеш.ако ти го нареждат и изкомандват,а още повече да те контролират,нито работата ще бъде свършена,а човекът,които се е осмелил на това ще го отнесе много лошо.
  в работата,която работиш,си много талантлива.имаш призвание и късметът ти помага да не се отклоняваш от него.ако не се усещаш добре в това,което вършиш,приеми го като знак,че това не е за теб.
  имаш чувство на дълг,добрина и търпение към родители и семеиство,достатъчно е да те уважават и да не са засегнати интересите ти.
  самооценката ти е добра,но на моменти прекалено се съобразяваш с хорското мнение.
  във финансово отношение си отговорна за семеиството.знаеш,че трябва да се работи за издръжката на семеиството.но държиш и мъжът да поеме по-голямата отговорност за това.иначе,за какво са ни мъжете.не би търпяла някои мухльо.
  за семеиството:не си бързала,кои знае колко,знаела си,че все някога ще се омъжиш и си чакала удобния момент или голямата л1убов.държиш много на духовното разбирателство и на еднаквите интереси с мъжа.трябва да е и с по-мек характер от твоя,а сексът е естествена последица от разбирателството и обичта.
  в навиците и привичките си много стабилна и трудно ги променяш,дори и такива,които знаеш,че са вредни за теб.държиш много и на у1утната обстановка,сигурно си имаш и колекция от предмети на изкуството и неща от този род.домошарка си и не обичаш много да пътуваш.много добра домакиня си и имаш вкус към красивите неща.
  за целите,които си поставяш:трябва да си по-упорита и да не се съобразяваш много с хорското мнение.
  ти си една много приятна за общуване и приятелство жена,лоялна си към приятелите си и се стремиш към духовно израстване.моралните норми не са кухи фрази за теб и на теб може да се разчита newsm10

# 459
  буки,ства въпрос да ми дириш от нета,неща по темата,с което ти се справяш отлично, Grinning Hug
мирчето е по философските неща и нещата за душата Grinning Hug newsm10
а и всички пеизажи са добре дошли,и всяка,която прояви желание да заповяда Grinning Hug newsm10
рафаелче,мерси за виртуалната библиотека,имахме нужда и от нея Grinning Hug newsm10
ира,записах те,мила Grinning Hug
ти си след маиката на бубето.

# 460
ани Grinning Hug
благодаря и на теб,мила.добре си дошла и ти Grinning Hug newsm10

# 461
  буки,ства въпрос да ми дириш от нета,неща по темата,с което ти се справяш отлично, Grinning Hug
няма проблем за това, само ако започна да се повтарям, шъ ма извинявате  Laughing

# 462
момичета, момичета ....
колко малко му трябва на човек да се разтовари; бях много ядосана преди малко, защото имам проблеми със съседите, които правят ремонт и се наложи полиция да викам  Close вярвайте ми плакала съм от яд цял час ...
ама като ви прочетох последните постинги ми стана смешно и ми просветна Laughing значи аз съм назначена вече  Blush супер !!!

# 463
имам една статия за гледането на ръка, ама не си спомням от къде съм я свалила  newsm78; много е готина и снимка има на линиите; някой да даде предложение как да я постна

# 464
Ох, мен много ме е яд, че има едни страхотни тестове за самопознание в един сайт, но са на немски или английски, и ако ги постна тук много хора няма да могат да се възползват... Tired, там има и гледане на ръка, и определяне на цвета на аурата ,все такива ми ти работки....

Общи условия

Активация на акаунт