хоби:гадаене-хаиде да се пробваме...

• 43 136
  • 653
  •   1
Отговори
# 435
  • Варна
Сесе не си единствената скарана с шева  Flutter

Последна редакция: пн, 20 окт 2008, 21:15 от rafaela

# 436
  вихрогонче

пак така в библията пише,че децата плащат за греховете на родителите си.
а за съденето:важи и за теб:

не ме съди,за да не бъдеш съдена.

и тук не е мястото ,за такива въпроси.

не чакам и отговор тук.не се мъчи да ми се обясняваш пак.

# 437
   сега наред е dzori Grinning Hug
след нея val stef Grinning Hug
да чака vilism Grinning Hug

# 438
  а ако се чудите за какво съм бясна на вихрогонче:
мисли,че може да ми дава акъл,как да реагирам,какво да пиша и как да изразявам мъката за загубата на сина си.
погледнете в ,,родители преживели загуба,,темата:
,,лекарите сбъркаха лечението на сина ми,синът ми се самоуби,,на името фанимая-това съм аз.

писала съм и да не ме занимава повече със себе си,защото прекали.вече има две издънки,тях ги преглътнах,но това вече не мога.

много съм разстроена в момента,така,че от утре продължавам.
за тази вечер прикл1учих.

# 439
Ето малко вицове от мен, да се посмеете и за свежо настроение през деня.

Две секретарки си говорят:
- Как е шефа ти?
- Ами как... Подари ми кожено палто, пръстен, гривна, огърлица... Поиска ръката ми.
- Мръсник! Вече е решил да икономисва.

Разговарят двама приятели.Единия казва на другия:
-Знаеш ли,че един бик подгони тъща ти?
Замисля се първия и отговаря:
-А-а-а той я е подгонил,той да му мисли.

Семейство пътува с влак. Малкото момченце гледа през прозореца.
- Мамо, мамо - виж конче!
- Мамо, мамо - виж стадо овчици!
- Мамо, мамо - виж горичка!
- Тате, тате - виж блондинка...

Млад мъж се прибира у дома, гледа жена си(блондинка), че подсмърча тъжно.
- Чувствам се много зле - казва му тя - Гладих ти костюма и направих голяма дупка на панталона.
- Не се притеснявай - утешава я мъжът - Забрави ли, че имам два чифта панталони за този костюм.
- Не, слава Богу! - казва тя, бършейки сълзите си - Благодарение на тях успях да ги закърпя.

Дано блондинките да не са обидени. Hug

# 440
   добър да е денят ви,девоичета Grinning Hug

на линия съм Grinning smile3529 smile3530 newsm53 newsm10

# 441
много се разстроих и аз от прочетеното за сина ти fatima  Cry Не знам какво да кажа........

# 442
буки,здравеи,
можеш само да ми поднесеш съболезнованията си,мила Hug
в другите ми теми е мястото за това.
в профила ми на фанимая виж,има и други теми.
а тази тема е само за хубави и ведри неща  Grinning Hug

# 443
Фатима, права си, мила  Hug
Вижте каква статийка намерих за цветовете:
Червено. Ако предпочитате този цвят вие сте обаятелна, но и повърхностна, импулсивна, а понякога дори самонадеяна и агресивна. Упорито защитавате своето мнение, дори и да не сте права. Спрямо най- близките си обаче, сте грижлива, нежна и сърдечна.

Оранжево. Жизненост и любопитство са характерните ви черти. Имате остър ум и откривателски способности. Амбициозна и дори твърдоглава сте при реализиране на своите планове и мечти.

Жълто. Вие сте весела, активна и общителна. Склонна сте към аналитични размисли. Този цвят най-често избират учени, философи и изобретатели.

Розово. Сантиментална, нежна и романтична. Способна на много трайни чувства. Склонна към идеализиране на действителността. Чувствителна към красотата и твърде непрактична в реалния живот.

Зелено. Лоялна, уравновесена, но и пасивна и лишена от жизненост. Обичате самотата и дори сте малко фаталистка. Зеленият цвят е неопределен, той не изразява нито радост, нито мъка.

Синьо. Вие сте наблюдателна, съобразителна, но и пасивна. Мечтаете за много неща, но няма да направите нищо, за да ги имате. С много сложна душевност сте и понякога това нарушава равновесието ви.

Виолетово. Оригинална, самостоятелна и независима. Понякога твърде критична към околните. Като темперамент близка до хората на изкуството и като тях склонна към депресии.

Кафяво. Имате много важни качества като добра воля и трайни чувства. Доверчива, мила, спокойна и вярна сте. Нямате само достатъчно амбиция и инициативност.

Сиво. Уважавате реда и спокойствието до педантичност. Предпазлива сте, трудно се доверявате. Не завиждате на никого, но и никого не съжалявате. Убедена сте, че всеки сам гради съдбата си.

Черно. Вие се отличавате с чувствителност, прикритост и страст.Обичате да философствате и експериментирате. Умеете да се разбирате с хората, защото сте добър дипломат.

Бяло. Вие сте искрена и пряма. Но едновременно с това и безкомпромисна спрямо себе си и другите.

Източник: www.teentopic.net

# 444
  • Шумен
мила Фатима, много си силна....темата е за хубавите моменти, но болката по баща ми...пари ми,боли ме, много ми липсва...но и ми дава сили да се смея,да съм усмихната заради него.няма думи да опишат мъката,голямата мъка

с нетърпение чакам моя ред, писала си че скоро е моят ред   bouquet

# 445
Добро утро. Бъдете позитивно настроени през целия ден.

# 446
 Hug Аз май онзи ден разправях на майка какво си ми написала.  Flutter Дали може и на нея 29.05.1964г?!  bouquet

# 447
Бременна жена отишла на астролог, за да получи хороскопа на бъдещото си дете.
- Под какъв знак беше заченато детето? - попитал астрологът.
- Под една табелка "Пушенето забранено".

Joy hahaha

# 448
  буки,вили,гити,хели- Grinning Hug smile3525 newsm51

буки,отлично попадение със цветовете Peace
всъщност човека може да се разбере по всичко,по жестове,походка,начин на изразяване,хранене и т.н.,дори и по начина по които спи.ако можеш да намериш и такива неща,ще бъде страхотно,разбира се ,когато имаш време и желание за това Grinning smile3525

хели,прекрасни снимки,мила,също и другите пеизажи преди това са възхитителни  newsm10 smile3525 newsm51
продължаваите в същия дух момичета,много сте мили Hug Hug Peace

# 449
  буби- записах и маика ти Grinning Hug
тя ще е след hey ya

Общи условия

Активация на акаунт