Студ и шарени листа на Търново и региона напомниха за есента

• 23 314
  • 295
  •   1
Отговори
# 180
  • някъде там

Момичета, някоя от вас да си е правила татуировка??? Ако да- къде и дали е доволна .... Държа най-много на хигиената на салона където ги правят, че ходих в На тъмно и малко се поуплаших  Shocked
Мисля да подаря на половинката татус за 1-та годишнина от сватбата, че ни беше идея преди 2-3 годинки и така си остана.... Mr. Green

хайде хубав ден и приятни разходкииииии
съвсем скоро си правих тату някъде около април месец, в едно студио под Стратилат не съм сигурна за името, но телефона на татуиста е 0885 10 40 36, аз съм доволна от направеното  Peace

# 181
За татусите мога да ви препоръчам едно момче което се завърна от Испания и сега си отвори ателие тук срещу битовия комбинат.Много е добър в ръцете и има страшни модели.Ако искате повече инфо кажете.

# 182
Благодаря момичета за съветите за татусите. Hug
Значи аз се чудя между този под стратилат (renyto Peace ) или този от Испания  ( tedi_vt_86  Peace ). И двамата много ми ги хвалят..... И сега почва чуденката.....Ама този първия май много трудно можеш да го хванеш - аз ходих там и ми казаха че още е на морето .... А другия пък си прави ремонт на ателието и с него не можах да се срещна. Но все пак до 17. ноември има време...Накрая ще метна едно ези-тура и който се падне Simple Smile

Еххх, че гаден ден е днес...Пожелавам ви повече слънце , макар и мислено   bouquet

# 183
здрасти Деси!

и аз очаквах повече коментари и обсъждане по случая с нахапаното дете, но уви. Детето се възстановява, разбрах че са му издействали(платили) ВИП стая ,но все още е много изплашено. чудих се какви мероприятия можем да организираме по случая. ако има някой идея няма да е лошо да я сподели.
успешен ден на всички
това,което аз направих беше да разлепя ето тази наредба в парк Дружба,където оцеля няколко дни
З А Б Р А Н Е Н О  ЗА  К У Ч Е Т А

НАРЕДБА за придобиване, притежаване и отглеждане на домашни животни
Чл. 4. Правила за отглеждане и развъждане на животни домашни любимци.
(1) Всеки собственик е длъжен:
1. да осигури поведение на домашния любимец, безопасно за живота и здравето на гражданите;
Чл. 5.
 (1) При присъствие на животно домашен любимец на обществено място собственикът е длъжен:
1. Да не оставя животното домашен любимец без надзор и да осигурява постоянен и непосредствен контрол върху поведението му.
4. Да носи със себе си регистрационните документи - ветеринарномедицински паспорт за бозайниците, а за кучетата и идентификационен медальон.
5. Да почисти мястото след дефекация на животното домашен любимец.
(2) Забранено е разхождането на животни:
1. На територията на детски градини и училища.
2. На територията на здравни заведения.
3. На територията на детски площадки.
4. На територията на градските паркове и градини за времето от 9,00 до 18,00 часа.
(3) Собственикът на куче е длъжен:
1. Да води кучето винаги и навсякъде само на повод и с намордник, ако е агресивно.
Чл. 14.  (1) Контролни органи по смисъла на Наредбата са кметовете на райони и населени места, упълномощените от тях длъжностни лица
Моля, сезирайте контролните органи при всяко забелязано нарушение на посочената Нaредба

# 184
Днес аз съм феята вестителка Nadejda:)))е родила своята дъщеря днес в 9:16 ч. Тежи 2750гр.и е дълга 49 см.Малката принцеса се казва Преслава.Нека много да я радва

# 185
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Да й е жива и здрава малката Преслава на Nadejda:)))!

А някой има ли идея дали  Tsv е поела към родиалния дом. Треминът й е бил за 14.10., но тя май се включи тези дни. Леко раждане й пожелавам!

Давайте идеи за заглавия на теми, че скоро ще трябва пак да се пусне нова.

# 186
Да й жива и здрава дъщеричката на Надежда! Hug

# 187
  • tardis
Някой знае ли повече за обгазяването на Пишмана и Чолаковци от фабриката на "Кроношпан"? Продължават ли да тровят въздуха (имам някои косвени наблюдения, че продължават, но засега не живея за постоянно там и не съм сигурна), някой прави ли нещо по въпроса?
Ако има подписки или други инициативи в тази насока, бих искала да се включа.

# 188
Честита рожбичка на Надежда  newsm51 newsm51 newsm51 Да и е жива и здрава и много да слушка  love001

# 189
 newsm51 честито на надежда,нека малката принцеса расте живичка и здравичка  newsm51
а колкото до кучетата,аз също имам ротвайлер,който не живее при мен в апартамента а в къщата на приятеля ми,там животното си е пуснато и единствено ще навреди на този който влезе неканен в къщата,когато излизаме на разходки,задължително сме с каишка,която не се сваля (въпреки че кучето не е злобно,но все пак е куче) всички знаем че има хора които много ги е страх като видят по-голямо куче,много е тъжно това с момченцето,все пак е доста малко,ами ако го беше ухапало улично куче,общината ли щеше да поеме глобата,тогава кой щеше да бъде виновен,мен лично не ме плашат домашните кучета,защото си имат куп васкини,а ме плашат уличните помияри,които са гладни и злобни и могат да ме изядат за секунди.и когато видите куче от което ви е страх,не мятайте с ръце и не бягайте,запазете самообладание и минете спокойно покрай него. Peace изпитан метод ми е  Laughing

# 190
Честита дъщеря на Надежда! Да и е жива и здрава!

# 191
Честита ти радост, Наденце. Много да те радва и да те слуша. Желая ви и на двете много здраве, щастие и любов.

А Сиска къде се загуби?  newsm78 Не е писала скоро. Дано е добре и тя и бебчето.  Peace

# 192
   bouquet Чесито момиченце на Надежда! Да се слушкат и обичкат много, много   bouquet

Да се похваля КУПИХ си количката за породени на деца на Phil&Teds, на зима ще сме много "фешън" с двете дребчовци - електриковозелена е .  Mr. Green  http://www.philandteds.com/sport_index.htm

Да, наистина Сиска не е писала отдавна  newsm78

# 193
  • България, Велико Търново
Честита рожба на Надежда  smile3525 Да расте здраво и щастливо дете  smile3504

Egisihora честита количка  newsm53 аз отдавна въздишам по нея, страхотна е  newsm10

Дидка, ние вече се преместихме окончателно в Дебелец, така че ще помагам с каквото мога. За коледния базар смятам че ще мога да се справя по-добре с продажбата, отколкото с правенето на сувенири. Въображението ми много куца, пък и с този дивчо Вики и време не остава  ooooh! Имам и кола на разположение, така че все ще съм в помощ някъде  Grinning

# 194
Честито бебенце на Надежда!   ylinfant newsm51
Горкото нахапано детенце ... Мен също ме е хапало домашно куче, което беше пуснато и се разхождаше заедно със собственика си. Бездомните кучета са по-страхливи и хапят много по-рядко, само когато са на глутници. Пуснатите домашни любимци са много по-опасни  Peace

Общи условия

Активация на акаунт