Появи се НОЕМВРИйският бонбон, малък царствен Симеон!!!

• 13 627
  • 318
  •   1
Отговори
# 105
  • София, Дианабад
Соня – Vдвойна стая, една нощувка /за сега
горис - двойна стая, една нощувка /за сега
Gadamer - двойна стая, две нощувки
    Клюкарката-двойна стая,една нощувка
Дари М - двойна стая , две нощувки

Утре   - петък 3.10.2008 г., в 19.30 ч. среща!!! Пицария Мания 2, на бул Дондуков. http://www.pizza-mania.net/page.php?n=12867&SiteID=409&view_id=12867 Резервацията е за 10 човека, името - Радичкова.
Предупредиха, че има 10 % сервиз.

# 106
jenny_b - двойна стая , две нощувки (без претенции за мястото)

# 107
  • София
Аз утре ще дойда на срещата стига да не ми мине котка път пу-пу. Доколкото се ориентирах е след "Васил Левски" нали така?

# 108
Леле, само се записвам, пък кога ще сколасам да ви чета, че темата е тръгнала до свършване...

# 109
Дени4ка - двойна стая, две нощувки - не държим на басейна и спа процедури...важното е да сме повечко хора и да направим един хубав 2-и РД

Сега разглеждам пак хотелите и ми прави впечатление, че "Старосел" е с т.нар. "външни коридори"...това май не е много удачно за края на ноември, особено за децата?!? Thinking

Последна редакция: чт, 02 окт 2008, 20:04 от Дени4ka

# 110

Дени4ка - двойна стая, две нощувки
Kari - двойна стая, една\ засега \ нощувка, ще съм вероятно на работа тогава и незнам кви ще са ми дежурствата newsm78

# 111
  мацки утре ще съм цъфнала на срещата ама да не съм само АЗ там,Мони хайде утре да се уговорим ,че  незнам каде е тази пицарийка!

# 112
Kari - двойна стая, една\ засега \ нощувка, ще съм вероятно на работа тогава и незнам кви ще са ми дежурствата
Весето - тройна стая, една нощувка.
Ще се опитам довечера да дойда на срещичката, но да видим...в къщи е лазарет - и тримката са ми болнички. Sick

# 113
  • Отвъд алеята зад шкафа
Мисля, че ще се класирам за срещата на 90 %

# 114
Kari - двойна стая, една\ засега \ нощувка, ще съм вероятно на работа тогава и незнам кви ще са ми дежурствата
Весето - тройна стая, една нощувка.
Dr.Jend - двойна стая, две нощувки

И ние не държим на екстри, важното е купона да става...  Grinning

Утре ще ходим в Хисар на оглед. Ще огледам специално Аугуста, заради детския басейн с пързалката. Ще видя в какво точно се изразяват разликите между обновена 112 лв и необновена стая - 88лв. Ще проверя дали се допускат в басейна външни гости, колко струва и т.н. Предполагам ще добия и реална представа за натовареността на базата в почивните дни. Освен Аугуста кой хотел държите да проверя, да не взема да пропусна някой.

Можем да прескочим и до Старосел, ако желаете. Вярно там с тези външни коридори ще е малкоооооо бъррррррррррррр cold

Поздрави!  Grinning

# 115
Много искам да се включим тази година в общото праднинство. Но трябвада изчакам другата седмица да се върне нашия тати. До кога е срокът за "обаждане" и преброяване?

# 116
Привет! Hug

На Старозагорските бани няма да може да се съберем, защото и двете съботи има сватби и съответно има и резервирани стаи...пък и не мисля, че някой от нас ще иска да се смесва със сватбарите Naughty

Освен Аугуста кой хотел държите да проверя, да не взема да пропусна някой.

Можем да прескочим и до Старосел, ако желаете. Вярно там с тези външни коридори ще е малкоооооо бъррррррррррррр cold

Мое мнение е, че може да се проверят и хотел Галери, както и хотел Астрея...в смисъл - брой стаи и разбира се цени...
Колкото до Старосел, аз лично вече нямам желание да сме там, заради коридорите...

Не искам да обиждам никой, но ви моля да не забравяте, че цената на нощувката е от голямо значение...все пак като се сметнат нощувка, куверт за ресторанта, гориво и се събират близо 300лв, а не всеки от нас може да отдели толкова след РД на детенце и преди Коледните и Новогодишните празници..
Отново - НЕ ИСКАМ ДА ОБИДЯ НИКОЙ С ГОРЕНАПИСАНОТО!

Хубав ден и целувки от нас! Heart Eyes

П.С. Тедката в сряда тръгва на ясла, та сега сме в трескава подготовка Mr. Green

# 117
  • София
Момичета здравейте, здравей и ти Dr.Jend! Simple Smile
T@LI благодаря!(засрами ме)
Признавам си, че ви чета от време на време, тъй като и аз си имам едно ноемврийче и за да си сверя часовника, както се казва.
Та да се представя: казвам се Поли и имам син Никола, който е роден на 28.11.06.Вече се трудя от май месец, а Николчо го гледа майка ми.За сега мисля да му спестя болестите от яслата, не че не боледува, но за сега така съм решила.Иначе догодина мисля направо 1-ва група, ако се класираме естествено,но това е божа работа Simple SmileПознавам се с kreo(Креми), живеем в един квартал.
Ами, това е накратко.Надявам се да ме приемете във вашата компания, а пък аз обещавам да не Ви чета само!   bouquet

# 118
Добре дошла, Polyn!
И аз те засичам от доста време и се чудех кога ще се престрашиш Hug
Ех, жалко за Стара Загора Sad
И аз подкрепям, Дени. Да не гледаме толкова екстрите, колкото да е достъпно за всички нас, че то наистина като се направи накрая калкулацията, си е сума. И най-важното е да се съберем повече и да отпразнуваме рожд.ден.
D-r Jend, мерси предварително,че се ангажираш и че ще проучиш възможностите, дано открием хубаво място за този хубав повод.
 Hug

# 119
                welcomeПоли!!!
      Дени и аз се присъединявам към думите ти за цените-вярно,че забравяме ,че няма да плащаме само нощувки ами си има и доста допълнителни разходи.Така че е важно да се срещнем колкото се може повече хора.Аз лично не се блазня от глезотИйките,не защото ще ми е зле ооооо хич даже ,ама като си знам гарджето хич няма да ме остави да се докопам до някоя спа процедурка.Единствено басейн ще ме спаси ама пък както все сме в клуб "СОПОЛ"-(Карил ,много ми хареса това)незнам дали ще се престраша да го цамбуркам.
    Dr.Jend-както винаги с добър план и добра подготовка smile3501
       Много ме е яд обаче ще се размина със срещата довечера Cry
           ЦУНКИ

Общи условия

Активация на акаунт