Появи се НОЕМВРИйският бонбон, малък царствен Симеон!!!

• 13 625
  • 318
  •   1
Отговори
# 90
  • София - Дианабад
А сега да ви се похваля и почерпя: завърших и СДК-то по английски. Благодаря ви за подкрепата, вие сте страхотни  Hug

В неделя изкарах 5 на устния и много се замислих дали да не се явя на повишителен, тъй като се чувствам подготвена. Но реших, че не си заслужава - все пак е важно знанието, а не вписаната оценка.  А и по-добре да си прекарвам времето с децата, отколкото в безсмислени повишителни.

За РД - от хотелите в Хисаря отделих хотел Виктория /но не знам колко е броят на стаите/ http://pochivka.bg/o-1041-%D1%85%D0%BE%D1%82%D0%B5%D0%BB_%D0%B2% … D1%80%D0%B8%D1%8F, хотел Старосел http://pochivka.bg/o-2719-%D1%85%D0%BE%D1%82%D0%B5%D0%BB_%D1%81% … D1%81%D0%B5%D0%BB, хотел Аугуста http://www.retur.eu/bg/hotel.php?hotel=220;
от тези във Велико Търново отделих Хотелски комплекс "Винпалас", Арбанаси http://www.winpalace.net/informacia.html

Кажете и вие за предложенията си.
Чакам и снимки  Peace

Целувки!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 91
  • Отвъд алеята зад шкафа
На мен ми хареса хотел Хисар, хотел Старосел, Аугуста също става, и Винпалас в Арбанаси ми харесва (това е от предложените дотук хотели).

Не ми харесва хотел Виктория в Хисар, както и Гергана нещо не ми хваща окото.

Намерих и тези - http://pochivka.bg/o-1214-%D1%85%D0%BE%D1%82%D0%B5%D0%BB_%D0%B3% … D0%B5%D1%80%D0%B8 - също ми харесва, и това - http://pochivka.bg/o-1908-%D1%85%D0%BE%D1%82%D0%B5%D0%BB_%D0%B0% … 1%80#prices_tableх , и това - http://pochivka.bg/o-2781-%D1%85%D0%BE%D1%82%D0%B5%D0%BB_%D1%85% … D1%82%D0%B5%D0%BB

# 92
  • София
Дени, честит празник на вашата двойка! Много топлина и любов вкъщи ви пожелавам!

Честито рожден ден и на малката голяма Ани! Да е много здрава и да радва всички вкъщи!

И на мен ми се иска да участваме тази година в общия рожден ден - миналата не успяхме. Но тъй като не съм сигурна, ще кажа накрая, като изберете мястото. Иначе видях предложенията и има много добри - Старосел ми се видя хубав, а и Винпалас в Арбанаси. Датите за ноември като че са по-добри, че иначе Никулден ще обърка сметките. Относно плащането - като ходихме в Чепеларе всеки си плати сам и нямаше проблеми.

По въпроса за спането нощем - и ние не спим, будят се маймуните, вода пият... Няма да се спи повече в този живот, то се е видяло  Laughing

Иве, ох... много стресово преживяване. Добре, че няма проблеми. Ще си се шашкаме, това е положението.

И ние вкъщи сме сополиви... всички... а трябваше да тръгнат на ясла тази седмица. Пак го отлагаме...

Поздрави  Hug

# 93
Здравейте мадамки.
За общия РД нас май пак няма да ни има, защото мъжа ми нема навиване Tired Явно пак ще мина с гледане на снимки и цъкане Sad
Миленче, къде мислите да купувате къща? Аз в началото бях много резервирана относно Село / то Волуяк го водят квартал на София ама като ми кукуригат петли и ми мучат крави си е село Mr. Green/, но сега се чудя как съм живяла 24 г в блок ooooh! Е разходите са повече и има доста за ремонтиране още но си е друго си да пиеш питието на двора лятото Peace А и за Дани е супер тука. Купихме му пързалка, люлка, има пясъчник с пънчета за сядане. Може да се занимава 1 ч в хранене на кокошките и козите на комшиите. Тук за много кратко време ни опозна цялото село и като се разхождаме по улицата всеки ти дава от градината по нещо  Mr. Green нема нужда да пазарувам Laughing.
Та отплеснах се...
goris честито на тебе. Ти си върха Peace А и 5-та си е супер оценка не съжалявай Hug
Ето и някои от снимките другите незнам защо не са се качили Thinking:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=237706&pid=8016684

# 94
АЗ СЪМ за хотел АУГУСТА щото има басейн Flutter и други екстри  Peace Цената също ми се струва приемлива
цената е обща за посоченото помещение на вечер

вид места       силен летен    слаб летен     силен зимен     слаб зимен     друг
                   (юли, август)  (юни, септември)  (декември - февруари)      (март, ноември)   
стандартна стая 1              67 лв 67 лв 67 лв 67 лв 67 лв
стандартна стая 2              88 лв 88 лв 88 лв 88 лв 88 лв
стандартна стая 3              102 лв 102 лв 102 лв 102 лв 102 лв
лукс стая 1                           88 лв 88 лв 88 лв 88 лв 88 лв
лукс стая 2                          112 лв 112 лв 112 лв 112 лв 112 лв
студио 3                              151 лв 151 лв 151 лв 151 лв 151 лв
апартамент 2                      166 лв 166 лв 166 лв 166 лв 166 лв
апартамент 4                      228 лв 228 лв 228 лв 228 лв 228 лв

# 95
И аз да изкажа мнение за хотелите: допадат ми Старосел, Аугуста в Хисар, както и Винпалас в Арбанаси Peace

Дженд, щом ще ходиш на място да проверяваш, аз предлагам да видиш каква оферта ще предложат от всеки един хотел за група  ноемврийчета, барабар с родителското тяло Crazy  ...може и хотел Хисар да провериш...мисля че ако кажеш 20 стаи, няма да сбъркаш...а вече допълнително ще се доуточнява точната бройка...
Утре като се разбере дали ще стане работата на Старозагорските бани, ще решим къде да е купона...тези, които идваха миналата година, видяха плюсовете и минусите на този хотел...само да кажа, че НЯМА спа процедури, а басейна е открит и не върши работа по това време на годината...

# 96
  • Отвъд алеята зад шкафа
По принцип в СЗ си беше много хубаво, но аз нямам нищо против сега да отидем някъде с басейнче и дкакузита - макузита. Май досега всички сме на едно мнение за предложените хотели - Хисар, Аугуста, Старосел. Пак казвам, че като цяло ми е все едно къде, важното е да се съберем.

# 97

Здравейте,

Аз мисля, че преди всичко трябва да решим, дали искаме хотел с вътрешен басейн или не. Истински детски басейн май предлага само Аугуста. Това ще го проверя с очите си на място. Отстъпки обикновено се дават за дните от неделя до сряда включително.

Моята Мими няма да ползва басейн (щот' я срам, че много се е ошишкала), аз пък ще си цапкам с кеф. При вас как е - не знам. Дали да подходим към по-малък хотел с цени около 60 лв стаята (че и по-надолу), който бихме заели почти целия и ще се чувстваме, като у дома си... Или пък в по-голям хотел, с повече екстри, но и по-сериозно натоварен. Уикендите винаги има доста хора и лееееееко лудница.

От друга страна и да сме в малък хотел, който иска басейн - плаща вход и си отива. Хисар е малко градче, всички сме с коли, ако някой реши може да си направи резервация, където иска, има и частни домове със съвсем прилични цени.

Предполагам и за нас ще има отстъпка, но каква ще бъде точно - не знам. Трябва да знам колко точно човека сме и какво ще решим да ангажираме, сиреч да е ясен целия пакет. А и зала за мъниците,  едва ли някой ще ни даде безплатно, като миналата година. Още веднъж - евала на хората там и на Деничка за избора и съдействието.

Банда, решавайте! Ние ще се съобразим с мнозинството.

# 98
На мен честно казано в Стара Загора много ми допадна, наистина се отнесоха много добре към повода за който се събрахме. И помещение за децата ни осигуриха и чистеха постоянно, че те нали още пълзяха и въобще отношението беше много добро, все пак 30 бебешоци, не са малко Laughing. Но нека видим какво ще кажат от там. Иначе до колкото си спомням и в спа-хотела отсреща също имаше закрит басейн, а е на една крачка.
И както е всеобщото мнение ВАЖНО Е ДА СЕ СЪБЕРЕМ Hug

# 99
  • Отвъд алеята зад шкафа
Ами на първо време трябва да се реши колко сме като бройка. Като дата стана ясно, че е по-добре варианта за края на ноември, тъй като на Никулден ще има именници. Като място всички са навити за Хисаря и СЗ.

# 100
  • София, Дианабад
Привет  Grinning

И аз ще се присъединя към останалите мнения, че в СЗ беше много приятно, но ако решите може и да разнообразим мястото.. стига да ни приемат с толкова дечурлига Grinning
От Хисаря ми харесаха Хисар, Аугуста, Старосел и хотелчето в Арбанаси също. Хубаво е да има басейн и глезотийки, пък дано ни остане време за тях. Но в крайна сметка, важното е да се съберем отново за РД-тата на дечицата!

Софийнки, среща ще имаме ли днес или утре?

# 101
Ох, да си кажа и аз – много, много ми хареса х-л Старосел! Както казва Дженд – винаги, който иска може да отиде с колата до басейна. Има доста в групата, който май не напират за басейн. Аз затова казах за по-ниските цени, защото мисля че ако сме в х-л с по-ниски цени ще дойдат много повече хора, а от това по-хубаво няма! Миналата година в СЗ беше страхотно! Но претоварихме Дени.
ragtime, страшен сладур си имате у дома!
Карил, как мина яслата?
ох, ще спирам да коментирам, защото нямам латиница и пиша с кирилицата - баааавно, бааавно! Полудях докато напиша това до тук 
За да видим горе долу колко сме, предлагам да се допълва списъка:
Соня – двойна стая, една нощувка /за сега/

polyn ЗАПОВЯДАЙ ПРИ НАС

Последна редакция: чт, 02 окт 2008, 15:42 от T@LI

# 102
  • София - Дианабад
Соня – двойна стая, една нощувка /за сега
горис - двойна стая, една нощувка /за сега/

# 103
  • Отвъд алеята зад шкафа
горис - двойна стая, една нощувка /за сега
Gadamer - двойна стая, две нощувки

# 104
горис - двойна стая, една нощувка /за сега
Gadamer - двойна стая, две нощувки
    Клюкарката-двойна стая,една нощувка

Хриси-много шоколадов твоя хубавец.Ох като чета колко си ви е спокойно там  и още повече се нахъсвам за идеята.Та търсиме нещо около Сф и ако има нещо подходящо около декар  около вас ,пиши ми на ЛИчНИ-Може да станем комшиии  bouquet
          Стара Загора-беше страхотно  newsm10

Общи условия

Активация на акаунт