, иначе дали в Хисаря или Търново, специално на нас от Бургас ни идва почти еднакво. За минаването на проход, то където и да сме все на някой ще му се наложи, пък ако сме в Търново може и Хаин Буаз да са отворили до тогава, макар, че много ме съмнява. Относно комплекса изглежда много добре. За външните коридори и аз си мисля, че не е много удобно, от гледна точка на това, че с деца, влизай излизай и всеки път събличай, обличай, но ако мнозинството реши, ще се съобразим, освен това си мисля, че те все пак хората са го предвидили и си е отоплено добре. (ох,това последното изречение, станааа, едно разсъждение
-нямам никакви претенции кадето са всички там сме и ние!!!
ето че и ние отново сме на клона
/ засега ,ако сме в Хисаря/ без да ангажирам групата с това 
И MagieA е от Русе
Честно казано, още след срещата в Априлци, питах мъжо няма ли някакви идеи за интересни места около Русе, където може да се организира една срещичка
Малко егоистично от моя страна, но много ми хареса общонационалната среща, пък с нашето стресиращо пътуване ще е много трудно пак да се класираме
В околностите май няма къде да се осъществи, но пък може и баш в Русе да е
Ще видите Дунава, Румъния отблизо и тълпи румънци също 

Не ми остава много време за нета и чата напоследък, но все още съм 2 в 1.Като се обебя, вие първи ще научите

.
- 60/70/100 лева съответно за двойна стая, тройна стая и апартамент. Цената е за стаята, а не на човек, т.е. нощувката в двойна стая излиза 30 лева на човек. Ще искат капаро от около 200 лева. Управителката каза, че държат много топло в комплекса, стаите били изолирани и че специално за топлината и топлата вода да нямаме притеснение. Отчетох се, вие пишете дали ви устройва офертата и какво е мнението ви.
Препоръчани теми