Появи се НОЕМВРИйският бонбон, малък царствен Симеон!!!

• 13 631
  • 318
  •   1
Отговори
# 135
Момичета, питах днес във Фенерите, имат места и ще има отстъпка в цената - нормално двойната стая е 74 лв със закуска, но евентуално цената ще е под 60 лева на стая. Ще звънна днес към 11 часа и ще ни кажат точната цена. Как ви се струва - www.fenerite.bg ? Отзивите отвсякъде за този комплекс са много добри.

Петя, Марти не повръща, но не иска да си стои в столчето и през цялото време мрънка, иска да ходи при баща си да шофира, или обикаля колата, или реве и изпада в истерии.  А мен много ме е страх да не е завързан но извънградско пътуване.

# 136
На мен и Фенерите ми харесват, НО...винаги има едно но...трябва да се вземе предвид, че това село Кметовци си е направо в Балкана...края на ноември може и сняг да има и малко ме притеснява предвижването до там, защото минаването през Шипка през зимата си е истински Сървайвър...виждам че хотела е с "външни" коридори, което лично мен ме притеснява, предвид това, че тогава няма да е много топло...сега някои от вас може и да ме "благославят" на ум, но аз не искам в никакъв случай да си помислите, че имам претенции или нещо такова...просто обръщам внимание...ако мнозинството реши, ще дойдем и там...няма да се цепим от колектива, я Wink

Чакаме и Дженд с инфо след днешния воаяж из Хисаря Crazy

Добре дошли на Поли и Ники сред нас!  bouquet

# 137
Соня – Vдвойна стая, една нощувка /за сега
горис - двойна стая, една нощувка /за сега
Gadamer - двойна стая, две нощувки
Клюкарката-двойна стая,една нощувка
Дари М - двойна стая , две нощувки
jenny_b - двойна стая , две нощувки (без претенции за мястото)
Дени4ка - двойна стая, две нощувки
Kari - двойна стая, една\ засега \ нощувка, ще съм вероятно на работа тогава и незнам кви ще са ми дежурствата
Весето - тройна стая, една нощувка.
Dr.Jend - двойна стая, две нощувки
Мина - двойна стая, две нощувки
iviche - двойна стая, две нощувки /засега
крео - двойна стая, една нощувка - засега
Злати-двойна стая -две нощувки

# 138
  • Отвъд алеята зад шкафа
За Фенерите - доколкото знам не трябва да се минава проход, за да се стигне - може по магистралата до Ябланица и оттам по пътя за Велико Търново. От Варна пак така - по пътя за Велико Търново. За външните коридори - може да се пита дали целия комплекс е така. Аз лично съм спала в комплекс с външни коридори посред зима и беше моного топло, изобщо нямаше проблем.

# 139
Клюкарката-двойна стая,една нощувка
Kari - двойна стая, една\ засега \ нощувка, ще съм вероятно на работа тогава и незнам кви ще са ми дежурствата
Peti_n- двойна стая, две нощувки- засега
аз за мястото съм пас, по принцип най ми се искаше СЗ  Sad, иначе дали в Хисаря или Търново, специално на нас от Бургас ни идва почти еднакво. За минаването на проход, то където и да сме все на някой ще му се наложи, пък ако сме в Търново може и Хаин Буаз да са отворили до тогава, макар, че много ме съмнява. Относно комплекса изглежда много добре. За външните коридори и аз си мисля, че не е много удобно, от гледна точка на това, че с деца, влизай излизай и всеки път събличай, обличай, но ако мнозинството реши, ще се съобразим, освен това си мисля, че те все пак хората са го предвидили  и си е отоплено добре. (ох,това последното изречение, станааа, едно разсъждение Laughing)
Софко- Бофко, аз съм луд фен на твоите постове   bouquet

# 140
Ей, добре че стана дума за РД на ноемврийчетата, че да се появя  Embarassed

Мацки, за мен също е по-добре да ми е по-близо, защото и Лина повръща доста, ако е будна, макар че дали са 100, 200 или 400 км...май все тая..

А някой обсъди ли възможността срещата да е в Русе, или много далеч идва за София? Така ще уважим единствената русенска мама  Mr. Green

# 141
   Ееее,Роничка,най-после да се появиш-дай малко снимки на Линка!!!
   Момичета ей сега мъжът ми ми каза ,че ще сме за две нощувкиииии newsm44-нямам никакви претенции кадето са всички там сме и ние!!!
     Софкооооо -страхотна си мамчеееееее!!Соня – Vдвойна стая, една нощувка /за сега
Клюкарката-двойна стая,две нощувки
!!

# 142
sheherazada- двойна стая,две нощувки

Какво да ви кажа Grinning ето че и ние отново сме на клона Peace / засега ,ако сме в Хисаря/ без да ангажирам групата с това Peace
 Ако решите на друго място, няма проблем Hug

# 143

А някой обсъди ли възможността срещата да е в Русе, или много далеч идва за София? Така ще уважим единствената русенска мама  Mr. Green

Ихаа, много бих се радвала на този вариант  Grinning И MagieA е от Русе  Simple Smile Честно казано, още след срещата в Априлци, питах мъжо няма ли някакви идеи за интересни места около Русе, където може да се организира една срещичка  Simple Smile Малко егоистично от моя страна, но много ми хареса общонационалната среща, пък с нашето стресиращо пътуване ще е много трудно пак да се класираме  Confused Та, мисълта ми е: ако за по-нататък искате, поемам организацията  Grinning В околностите май няма къде да се осъществи, но пък може и баш в Русе да е  Grinning Ще видите Дунава, Румъния отблизо и тълпи румънци също  Mr. Green

# 144
Добро утро, мацки!  Hug

Черпя ви по едно неделно кафенце

Благодаря на загрижените за мен момичета, много ми стана мило, че ме мислите  Hug Не ми остава много време за нета и чата напоследък, но все още съм 2 в 1.Като се обебя, вие първи ще научите  Mr. Green

За срещата...ние я пропускаме по обясними причини, но няма как.Много ще ми липсвате и тайничко ви завиждам, че ще се съберете, но после ще се наслаждавам на снимковия материал.

Да се оплача малко...събудила съм се в 4.30 и няма заспиване, станах и гледах "ВЛАСТЕЛИНЪТ НА ПРЪСТЕНИТЕ" в ранни зори, пих кафе и какво ли не...абе такова чудо с Теа нЕмаше.Не мога място да си намеря, все се задушавам, не мога да се обърна, зверски ме боли срамната кост...абе бременна му работа.После ще ви пусна снимка да ме видите какъв тумбак имам.

Софко, колежке, много си свежа бе.Я какви лястовички правиш, аз сигурно ще се изсипя на земята от земното претегляне в тази поза  Mr. Green

Времето днес е гадно, но ви желая слънчево настроение   bouquet

# 145
ето ни и нас тогава:

ronja - двойна стая, 2 нощувки

На Фенерите е готино, или преди години беше. Пътят дотам е малко криволичещ, но нейсе... Crazy

Петя, Русенски Лом не е ли готино? Аз не съм била в Русе досега...Междудругото, планираме да ходим до Букурещ тези месеци, така че ако имаме време да поразгледаме Русе, ще се обадя  Hug

Момичета, много  ми лиспвате, но не мога да насмогна.. а и честно казано пак съм в някаква дупка...от доста време...Явно трябва да тръгвам на работа, че зле става..

Бременелките, дайте снимки на тумбите еййййййййй!

Добре дошла на новата мама!!!

# 146
хей привет и от мен

днес може да ми честитите първия сняг-мале колко рано заваля -каква ли зима ни чака-така че имайте едно наум като решавате къде ще празнуваме-една година ни се наложи един с лопата да рине за да можем да стигнем до боженци -беше за 8 .12

целувки на всички

# 147
ronja - двойна стая, 2 нощувки
Angeliha - двойна стая, една нощувка /засега

Да се запиша преди да кажа здравейте  Simple Smile

Здравейте и от мен! Толкова отдавна не съм писала, че може и да ни забравихте Grinning

Иначе ви чета редовно. Доста дечица бяха болни напоследък, дано се оправят вече и да няма повече болести Praynig.
Да не забравя да честитя и втория рожден ден на малката голяма Ани. Наде, да ви е жива и здрава!

Ей на тъкмо се наканих след толова време и Мими се събуди, после ще си допиша...

# 148
Преди малко се обаждах във Фенерите. По принцип не правили отстъпки за уикенда, но все пак ни направиха  Simple Smile - 60/70/100 лева съответно за двойна стая, тройна стая и апартамент. Цената е за стаята, а не на човек, т.е. нощувката в двойна стая излиза 30 лева на човек. Ще искат капаро от около 200 лева. Управителката каза, че държат много топло в комплекса, стаите били изолирани и че специално за топлината и топлата вода да нямаме притеснение. Отчетох се, вие пишете дали ви устройва офертата и какво е мнението ви.

# 149
Съгласна съм с офертата и за Фенерите, стига да е проходимо, да е добър пътя. Някой който е ходил да каже. ЦЕните са прекрасни.

ПП Сега се върнах на линка с инфо за хотела..Ама не ми харесва това, че има външни коридори. Не защото е студено...а защото ДАни въобще не може да седи затворен в една стая, това значи непрекъснато да излиза на вън. newsm78

Последна редакция: нд, 05 окт 2008, 18:44 от Кari

Общи условия

Активация на акаунт