Появи се НОЕМВРИйският бонбон, малък царствен Симеон!!!

• 13 634
  • 318
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте,

Играх си да пиша и всичко ми изтри тъпия сървър...  Cry Айде пак, с последни сили...

Прибрахме се днес преди няколко часа след хубава почивка... Обиколихме няколко хотела, различни категории

=====================================================================

*Една звезда*

Хижа "Воден камък" (бивша "Петимата партизани")

- цена 12 лв на легло

* Прекрасна борова гора на 4 км от Хисар по съвсем приличен път.
* По три или две легла в тясна стая с миниатюрна и мизерна баня. Легла, каквито
отдавна не бях виждал... "Русенски" суфлира ми Мими... Демек две табли, на тях закачена рамка с пружина и отгоре дюшек. Навя ми спомен от студентските общежития...
* Ресторант има...
* Хижа, която не е стопанисвана по най-добрия на чин
* Става за адаптиране на Сървайвъри към цивилизацията
* Аз мога с моите деца и там да спя, но не смея да Ви го препоръчам.

**Две звезди**

Хотел "Далия" 0337/ 6 55 35; 0897/ 95 95 94

- сингъл 25
- двойна 45
- тройна 55
- апартамент 60 (само той е с АС)

* Отоплението е с ел. печки
* Всяка двойна стая има един матрак на колелца под едното легло.
* Тройната стая е спалня плюс нормално легло.
* Апартаментът е спалня с кожено канапе, ама разтягане нъц...
* Чистичко... Миниатюрна баня
* Има ресторант, който ще ни побере.

====================================================================

***Три звезди***

Хотел "Гайтани"

- двойна  65
- студио  95

* В двойната има разтегателно кресло за още едно човече.
* В Студиото има разтегателна гарнитура за още 2 човечета.
* Оферират ни 5 лева надолу от цените, които са в сайта, ако наемем целия хотел.
* Цената включва закуска и джакузи, което побира 10 човека.
* Всички други се плащат отделно.
* Много красиво, много приятно, много стилно.
* Страхотен ресторант, но малко тесен май за бесуващи ноемврийчета.
* Най-много ми легна на сърцето...

Хотел "Галери"

- двойна (отделни легла)    65
- двойна (спалня)           75
- тройна                    90

* Включена закуска
* Джакузито ни го предлагат за 5 лв. Иначе е 20 лв в пакет със сауна и парна баня
* Красиво, спретнато, приятно.
* Много хубав ресторант.
* Лоби бар, който не функционира, могат да ни предоставят за дивеене на ноемврийчета. Много слънчев, много приятен.

Хотел "Албена"

- двойна       70
- апартамент   110

* Големи единични легла (нещо като персон и половина, ама не съвсем)
* В апартамента има диван-разтегателен, който става за още двама
* Голям слънчев ресторант с тераса и гледка към външния басейн.
* Цената включва джакузи (побира 8-10 човека).

Хотел "Гергана"

- двойна      72
- апартамент  121

* Мизерни бани.
* Работи с НОИ (к'во да говорим повече).
* Най-несимпатичния ми от всички тризвездни, които посетих.

****Четири звезди****

Хотел "Аугуста Спа"

- цените в сайта

*Цената на басейна е 8 лв за възрастен и 4 лв за дете до 12 години. За ноемврийчета е ФРИ, щото нямат още ТРИ. Външни хора спокойно могат да го посещават, работи от 9 до 21 часа.
* Ще има отстъпки (колко ще са те никой не знае), но трябва да изпратя официално запитване. Ще ми направят предложение след взимане на решение от колектива... Тежка работа, ей!
* Страхотен вътрешен басейн! Много слънчево, топло, приятно! Водна пързалка с прилична дължина за вътрешен басейн... Казах ли, че е страхотен басейна?
* Разликата между реновирана и нереновирана част е огромна. Мебелите в старата част имат голяма антикварна стойност. Иначе е чистичко, няма проблем.
* В новата част всичко е новичко, хубавичко, ама мноооого тесничко. Май си струва да спестим някой лев сред антиквариата и после да инвестираме в спа глезотийки.
* Огромни вътрешни пространства, много място за дивеене.
* Голям ресторант. Можем да запазим едната зала за нас (зала "Пловдив", води се за непушачи), тъкмо ще бъдем отделно от руснаци, румънци и т.н.
* Хотелът бе доста натоварен и трудно ми намериха стаи, които да ми покажат.
* Гид ми беше много красиво и мило момиче от отдел "Маркетинг" - Таня (леле и името съм и запомнил, даже...). Добре, че Мими и Аля бяха с мен, че-е-е-е-е...  Twisted Evil
* А, казах ли ви какъв вътрешен басейн има?

Хотел "Астреа"

- двойна       118   
- апартамент   185

* Ще има отстъпки, при официално запитване към Управителя, който не беше на работа.
* Цената включва:
- закуска;
- джакузи (събира 10-ина човека), май беше най-голямото от всички;
- сауна;
- фитнес;
- парна баня;
- паркинг
- безжичен интернет, за да могат мамите да са нон-стоп онлйн в bg-mamma.com, докато татковците си гледаме ноемврийчетата...

* Много лъскав, много готин
* Страхотен ресторант

Снимах разни неща, ама нямам сили, а и нерви...

Рапорт даден!    Grinning

# 151
НОВИНА НА ДЕНЯ

ДЖЕНД СЪБИРА КОКОШИЯ ОТБОР
ПОнеделник. Днес стожера на ноемврийската чета, изпълнителния директор на фонд - "И ние сме хора", даде рапорт пред членките, акционерки във фонда. След дълго и продължително проучване на пазара в Южна България, с адекватното съдействие на член-кореспондентака Аля, в сянката на секретарката от Овалния кабинет - МИМИ Дженд отчете следното като водещо в избор на хотел достоен за членките на фонда, а именно:

1. ИМа хотели  ...........дъ чойс из йоррррСс ......
2. ВСякакви
3. Би било да е добре плочките да не падат, да има парно и вода
4. МИсълта навежда към ТРИ, ЧЕТИРИ звездните бисери в хисарската корона ...
5 БИ било добре да има джакузи - за повече от 10 човека Mr. Greenи 5 лв с отстъпката\това не пречи да се спазарим|
....6. както и басейн ...голяяяяяяяяяям Flutter
7. НЕта и СПА процедурите добро решение и интересна глезотия за мамите, докато малките се забавлявааат
8. ЗА любители на Сървайвър има хижа Mr. Green

Основното е членките и членовете да са заредени с потенция за добър купон, да си носят бански ядене и пиене ще има ..както и добри емоции

репортер Кари Брадшоу
дето не се страхува да пит\п\а

Последна редакция: пн, 06 окт 2008, 12:30 от Кari

# 152
  • София
Докторе, Кари(л) разсмяхте ме!!! Благодаря за ведрото настроение Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 153
http://www.bogena.bg/bg/sport.php АБЕ ТУК МАЙ не е ЛОШО??

# 154

Кари Оскаретова, ще ме умориш от смях, момиче...  Joy

Ама вие сте големи скици... В неделя бяхме в Боженци! Mr. Green Приказно място, сякаш времето е спряло! Горещо го препоръчвам на всички!!! Валеше много неприятен дъжд и от колата, директно в къщата/ресторанта. Иначе минахме и покрай "Фенерите", и край "Божена". Викахме си, че тук ще е супер за купон, ама като сте решили да киснете дърти кости в лечебна минерална водица...  Mr. Green

В Боженци задължително хапнете в "Страноприемницата". Едно зайче по ловджийкси, едни кавармички, мали-и-и-и-и-и... Стига, че днес съм само на круши...  Rolling Eyes

Вчера в дъжда имаше доста катастрофи, и при спискането от Шипка, и по транзитния път покрай Габрово за Боженци. Един тир се беше завъртял, та се връщахме обратно... Това лично на нас няма да ни попречи да си направим един купон с приятели в Боженци, началото на ноември. Тъкмо ще ви кажа как е било.

Хисар, Боженци, Търново... за нас няма значение.

# 155
 Joyей, усмихнахте ми деня.

аз съм на тръсттиките, каквото и да решите.  reverance

# 156
  • Отвъд алеята зад шкафа
Аз го гледах този хотел Божена като търсех за НГ място и много го бях харесала, така че и за там съм навита. От предложенията на Дженд всичко ми харесва, което започва от 3 звезди нагоре. Обаче трябва да гледаме и броят на стаите, защото някои хотели няма да ни съберат. Вече гледам, че доста хора сме се събрали.

# 157
Е, пролича си, че малката хала на Карил е на заточение в градината  1crib ! Мама му па се развихри с перото  smile3523

Дженд  newsm57 всички  Animal Chicken Animal Chicken Animal Chicken kyllmg kyllmg kyllmg в кокошарника сме възхитени от безпогрешния ти рапорт ! Много мерсиме!
Аз нямам претенции къде ще бъде събитието, но е време да вземем окончателно решение... май
На мен ''Фенерите'' много ми харесва - има огромен двор, то така или инак ще сме доста време на вън май. Външните коридори не ме притесняват, за сега  Mr. Green Мина а не може ли да им пратим списък по мейл и те да кажат всяко семейство колко процента от цялата цена да им прати. Идеята ми е не да вземе един да събира по 5 лв две седмици с пощенските и после пък този един да праща капарото. Колкото можем повечко да бъде - да се самооправяме  Whistling
Хотел ''Далия'', който е 2 звезди, ми се видя сравнително на хубава цена, мисля че ако отседнем в него ще дойдат повечко хора, пък отделно можем да идем на басейнче... Не че няма да ми е кеф да отседнем в четирите звезди, но може би ще бъдем доста по малко народ ако сме там.
Хотел "Гайтани" също има моето ''да''
Хотел "Галери" е в категория ''мое - да''
Хайде да решаваме кой и да приключваме с избора на хотел и да предприемаме по-нататъшни действия
Мацки кажете как ви се адаптират децата в градините. И Верчето да не се скатава а да даде рапорт!
Крео, при вас как е? Започва ли да свиква?

# 158
  • София
Сонче, какво скатаване бе душа. Моето "ангелче" е решило да ми изпие соса - ама буквално. Вече съм на ръба на нервна криза. Имам чувството, че ми го връща затова, че го пратих на ясла. Иначе първите два дни не се светна съвсем какво става, но ела да видиш в петък. Рев, не иска да ходи. От събота е със сополи, но май ги хвана от неговото гардже, а не от яслите. Днес си го оставих в къщи и до този момент още не е спал - в момента реве от леглото. Командва ме, не слуша, постояно реве и мрънка, на всяка моя дума отговора е НЕ.......
А иначе като ме питаше, защо не съм съгласна с ходенето до обяд на ясли: като свикне Алекс цяла седмица, че е там до обяд и после си го взимам не мисля, че по-лесно ще свикне после със спането в градината.
Аз засега съм пас за събирането. Ако оцелея пак ще се включа!!!

# 159
Привет, банда! Hug

Дженд, е ти направо ни скри шапката...аз ако знаех, миналата година въобще нямаше да се натискам да организирам общия РД...но петела си е петел (това в кръга на шегата, разбира се) Mr. Green ...шапка ти свалям да знаеш omm
Карил, чак сега като прочетох поста ти разбрах колко много ми е липсвала тази Карил  love001

Сега за общия РД - колкото повече мисля, толкова повече идеята да е на Фенерите не ми допада...в предните си постове писах защо...мястото е идеално, но да е през друг сезон...честно да ви призная не ми се минава през Шипка по това време на годината...през топлите месеци ми се изправят косите, когато ни се налага да минаваме оттам, а за зимата не ми се и мисли...
Ако искате ще пусна нова анкета с избор на хотел...било то в Хисаря или Фенерите?!? Но на истина трябва да решаваме бързо, защото времето накъсява...

Сонче, аз ще докладвам по - късно за адаптацията...Тедката в сряда ще му е за сефте Wink

# 160
  • София
Крео, при вас как е? Започва ли да свиква? [/b]
[/quote]

Ами свиква. Днес пак не ходи. Има сополи. Сутринта вдигна 37, 2 и съответно пак в къщи. После нямаше Т, но го заведохме на доктор. Леко зачервено едното уше, иначе екстра. Ако утре е по-добре отива на ясла. Лекуваме се хомеопатично.
Жалкото е обаче, че много трудно се адаптира и много плаче. Вече се замислям дали да не наема жена да го гледа пък напролет да го пусна или поне да го взема по-рано. Ако някой има препоръчани гледачки да свирка Wink
Петък като го взехме беше като невменяем. Само плаче  и гледа да не се отделяме от него. Дори не искаше да излиза навън да се разхожда. Cry Камо ли да влезе в колата #Crazy

Сори, че не давам мнения за хотелите, но не сме спали от няколко дена, за да дебнем малкия, пък и покрай новата работа време не ми остава.
Каквото и да решите за РД ние сме там. Дай боже да сме здрави. Praynig

# 161
  • Отвъд алеята зад шкафа
Никой не казва нищо и за хотел Божена. Аз предлагам да се пусне анкета с 3 хотела и да се решава. Датата  е ясна - края на ноември.

# 162
  • София
Соня – Vдвойна стая, една нощувка /за сега
горис - двойна стая, една нощувка /за сега
Gadamer - двойна стая, две нощувки
Клюкарката-двойна стая,две нощувки
Дари М - двойна стая , две нощувки
jenny_b - двойна стая , две нощувки (без претенции за мястото)
Дени4ка - двойна стая, две нощувки
Kari - двойна стая, една\ засега \ нощувка, ще съм вероятно на работа тогава и незнам кви ще са ми дежурствата
Весето - тройна стая, една нощувка.
Dr.Jend - двойна стая, две нощувки
Мина - двойна стая, две нощувки
iviche - двойна стая, две нощувки /засега
крео - двойна стая, една нощувка - засега
Злати-двойна стая -две нощувки
Peti_n- двойна стая, две нощувки- засега
sheherazada- двойна стая,две нощувки
ronja - двойна стая, 2 нощувки
Angeliha - двойна стая, една нощувка /засега
Bubalina - двойна стая, една нощувка (ако става въпрос за Хисаря)

Сега ще чета и за хотелите. Дженд, просто ни взе акъла на всички с това разследване на хотелите, а за Карил просто немам думи. Пак е във фаза явно  Mr. Green

Сега ги погледнах и да си кажа:
 хотел "Гайтани" ми харесва, но виждам, че разполага само с 13 двойни стаи, а ние отиваме вече към 20 семейства.
хотелите "Галери" и "Албена" лично на мен ми изглеждат добри  Peace/ b]

Последна редакция: вт, 07 окт 2008, 10:37 от bubalina

# 163
Пуснах нова анкетка само с хотелите...всяко име е и връзка към интернет страницата на хотела, за да си ги припомните, ако ви е каша в главата от многото хотели...поне при мен стана така...
Моят фаворит е хотел Галери Peace ...най-много ме грабна и ще се получи супер, ако успеем да го резервираме изцяло за нас...

Сега сте вие на ход, както казва Дженд Wink

# 164
Здравейте, добре че е Мина, да ме побутва да се включа за общия рожден ден...
Ние сме "за" , аз ще съм вече в майчински, така че можем две нощувки да останем.
За място - за шофьора Боженци е по-близо от Хисаря.
За зимните пътища, една част от семействата ще има да минават проход (дали Шипка или някой друг).
Като гледам големите хотели, ми се струва, че ще се чувстваме по-компактни като група, ако сме в по-малък хотел, или в хотел, в който няма много други гости. х-л Гайтани е с 13 двойни стаи и 3 студиа.. май няма да ни побере.. А х-л Галери не пише колко стаи има... и колко ще искат да резервираме целия...
Да обобщя ВЕНИ, двойна стая, две нощувки

Общи условия

Активация на акаунт