Появи се НОЕМВРИйският бонбон, малък царствен Симеон!!!

• 13 636
  • 318
  •   1
Отговори
# 165
Izvinete me za latinicata  Praynig
Obadih se v ''Galeri'', kazaha che razpolagat obshto s 31 pomeshteniq, 5 ot koito sa apartamenti. Ne moja da utochni na momenta kolko sa dvoinite stai. Kaza che shte ni ''smestqt'' bez problemi i mislq che mnoooogo mu se priiska oshte sega da si napravim zaqwka Mr. Green koeto spored men govori, che mojem da dogovorim i nqkakvi otstapki /eventoalno ako ni se iska Wink /
I az kato Veni mislq, che v po-malak hotel shte se chuvstvame dalech po priqtno  Peace
Verche, malkiq si otmashtava  Sunglasses
Kreo, mnogo tajna mi se struva situaciata i pri vas  Sad  Shte razpitam kvartalnite gledachki mogat li da predlojat nqkoq poznata.
Denichka, dano vie da ste ot lesno adaptirashtite se  Hug
Stga vi tolkoz che i bez tova sigurno me preskachate i ne me chetete s tez bukvi!  Crazy

# 166

А някой обсъди ли възможността срещата да е в Русе, или много далеч идва за София? Така ще уважим единствената русенска мама  Mr. Green

Ихаа, много бих се радвала на този вариант  Grinning И MagieA е от Русе  Simple Smile Честно казано, още след срещата в Априлци, питах мъжо няма ли някакви идеи за интересни места около Русе, където може да се организира една срещичка  Simple Smile Малко егоистично от моя страна, но много ми хареса общонационалната среща, пък с нашето стресиращо пътуване ще е много трудно пак да се класираме  Confused Та, мисълта ми е: ако за по-нататък искате, поемам организацията  Grinning В околностите май няма къде да се осъществи, но пък може и баш в Русе да е  Grinning Ще видите Дунава, Румъния отблизо и тълпи румънци също  Mr. Green

О, блатодаря, че сесети за мен Simple Smile понеже не съм от най-редовните ... и не ме смятат.

Аз съвсем искрено се надявам да успеем да дойдем, но все още не мога да кажа със сигурност. Да сме живи и здрави до тогава.

А по въпроса за организиране в Русе, аз имам идея, но е реализуема лятото, може даси спретнем една среща на 2години и половина Simple Smile Мотел Рай е много добро място за деца, но е предимно на открито. Мога лично да се заема с организацията, но пак казвам, нека е по топло време Simple Smile

# 167
Имам въпрос, който не е за пренебрегване!

Разбирам, че не за всички е удобно в Хисаря (въпреки че и аз гласувах точно за там).
Искате ли да обсъдим повече вариантите Боженци или Фенерите (или друго.. )
Пак казвам, да помислим вариант в който да бъдем на еднакво разстояние, удобно за всички.

Понеже 2 пъти бяхме в Южна БГ, да изравним някак си резултата Simple Smile

# 168
Аз съм в голяма дилема за хотела, след като прочетох различни отзиви за предложените хотели. За Фенерите са добри общо взето мненията, особено за кухнята. УСловията за спане не знам в зимния сезон какви са, защото в една тема четох комемнтар за хотела но за пролетно-летния сезон. Една съфорумка сподели че стаите не са нещо кой знае какво. За Галери ..много пък малки били..АЗ СЪМ ПАС ...Хареса ми хотел Божена, даже сама го предложих, има мнения че кухнята била гола вода, и ..хигиената, че басена бил със студена вода..и пр. НО пък има и добри отзиви на други семейства. СЪВСЕМ СЕ оплетох ИНАЧЕ СЪМ ЗА да сме по на СЕвер

КАКВО ЩЕ КАЖЕТЕ ЗА ТУК http://www.etar-rest.com/za_nas.html

http://www.ruralbulgaria.com/Hotels_accommodation_bg/RA8BG_Stran … el_v_Gabrovo.html

Последна редакция: вт, 07 окт 2008, 19:09 от Кari

# 169
  • София
Това последното наистина ми харесва. Етъра е едно от любимите ми места, а пък и децата ще има къде да се забавляват.
 Честно казано не държа на никакви СПА процедури. Важното е да се съберем и да се видим.
Ако решите да е това аз съм ЗА
Тези дни ще надничам пак, а ако ми остане време и ще поогледам за нещо друго.

Сори за телеграфния стил Wink

# 170
това е жестоко...ама само 20 стаи, някой ще спи на палатка в двора... Crazyт а т к о в ц и т е http://www.casavolley.com/index.php ИМА ДЕТСКИ КЪТ И АНИМАТОР

# 171
  • София
Здравейте на всички  Simple Smile Да почерпя, че нашите маймунки станаха на 2 годинки... Пораснаха ни децата, много е различно вече  Simple Smile Да ви е сладко!

# 172
Eсма, ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ РОЖДЕННИЧКИТЕ МНОГО ДА ВИ РАДВАТ!!! ЖЕЛАЯ ИМ БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО И МНОГО КЪСМЕТ!

# 173
Лелееееее, голяма излагация...срам, срам... Embarassed Embarassed Embarassed

Улисани в обсъждането за общия РД никой не се сети, че двете кукли имат днес ден-ден Sad

esmа, приеми нашите извинения! Hug

Да са живи и здрави двете принцески Стаси и Юле...Да са мамина отмяна и гордостта на тати...Да растат щастливи и безгрижни!

# 174
  • София
Дени, няма проблем  Hug то и аз не съм от най-редовно поздравяващите  Embarassed та не се сърдя за такива неща... пък и организацията на общия рожден ден не търпи отлагане  Wink "няма време" както казва един телевизионен герой. На който не е заспал още - наздраве!

# 175
Есма, честита ви радост и от мен! Да растат все така красиви и усмихнати малките девойки!

bouquet   bouquet   bouquet

# 176
Есма,

Честит Рожден Ден на малките принцеси!!!

Да растат красиви и умни и много да слушат!

За Стаси
и за Юли

# 177
  • на странно място ......
Адашке, да са ти живи и здрави мадамите, много радост да ви носят и много щастие да преживеят!!

# 178
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЮЛЕТО И СТАСИ !!!! bdbaloni ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ, ВСЕ ТАКА УСМИХНАТИ И МНОГО, МНОГО ЩАСТЛИВИ !!! hbday newsm51

# 179
bdbaloni ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКИТЕ СЛАДУРАНИ СТАСИ И ЮЛИ !!!:bdballoon:
baloni ДА РАСТАТ ЗДРАВИ И УМНИ ДА НОСЯТ САМО РАДОСТ НА МАМА И ТАТИ!!! baloni

Общи условия

Активация на акаунт