Появи се НОЕМВРИйският бонбон, малък царствен Симеон!!!

• 13 604
  • 318
  •   1
Отговори
# 15
Запис и от нас  Party

Пожелавам на всички деца бързо да се климатизират и да оздравяват. Може би така ще е докато си изградят имунитет  Rolling Eyes
Габи също беше със хрема и кашлица, тъй като тук също доста захладня и аз й правей чай с лим.сок и много мед, да й е сладичко. изпиваше една бутилка чай за два часа. Освен това от БГ майка ми изпрати едно кремче - Пулмекс бейби, страхотно загравящо средтство. Когато кашля й мажа гърдичките и гръбчето, а ако е хремава - мажа челцето. Носа й се отпушва много бързо.
Иначе не ми дава да й давам никакви лекарствени средства та било то и със страхотен вкус  Naughty

Дени, благодарим за есенната темичка  Heart Eyes

# 16
  • София
Дени едно голямо БЛАГОДАРЯ  за винаги чудесните темички Hug
Като чета имам чувството, че всички са болни Sad Бързо оздравяване на малките и дано бебе Мими се размине без АБ Praynig
Слави  що така бе моме - само да видиш някъде оправен мъж и веднага го гласиш за адашката LaughingАма внимавай и Дани и Митко са на опашката преди Тедката Laughing
Хайде оттук нататък по-малко болести, че започват рождените дни. Сега погледнах - ами то не останало до първият на Анито на Надето!

# 17
# 18
  • sofia
О, ние, че не ходим на детска и Теди от три дни точи сополи, а Борис кашля.
А пък в нас не е студено, нито пък сме излизали кой знае колко. 

# 19
както каза Iviche, да се запиша, че да се разпиша (много ми хареса и го плагиатствам на добра воля Laughing)
Дени,   bouquet за темичката.
На всички болнички да оздравяват бързо бързо, че идва "уж" хубавото време, но....ще видим. Иначе при нас поне днес не вали, има слънце, но си е студено.
Приятна неделя и се насладете на остатъка от поч.ден! Hug

# 20
Ех,като гледам пак колко болни дечица има и сърцето ми се къса Sad
Желая на всички малки и красиви ноемврийчета бързо оздравяване Praynig
Мале,няма отървяне от тез вируси,и като чета повечето болнички са ясленичета Sadи от сега ми се е свило сърцето че и ние като тръгнем утре веднага ще ни тръсне някоя болест Sadдано да греша Praynig
Изабела,аз също доста често използвам това мехлемче и наистина ни помага Peaceдаже сега последния път много бързо я загря,изпоти се,преоблякох я и на другия ден като че ли беше много по свежа и по бодра.Радвам се че ни навестяваш и не ни забравяш HugЦелувки на теб и Габка от нас Hug
Мони,ами искам най-доброто за моята мацка бе душко Heart EyesХем да е красив,хем работлив GrinningНо и тримцата юнаци са толкова красиви че незнам на кой ще се спрем,но там сигурно няма да я имам аз думата,хихи Grinning
Отдавна не съм пускала снимки на мойто гардже,предоставям ви няколко да я видите нашта малка сватбарка,все искаше на хорото  да виси,а пък за букета да не говорим,не си го даваше на никой Laughing
http://picasaweb.google.com/simonaslavi/Summer2008DuniRoyalResor … 50751526680743570
Хубава и спокойна неделя ви желая Hug

# 21
Здравейте на всички и от нас с Поли Hug.Аз се поизгубих,но първо имах проблем с компютъра,а пък тази седмица оправях на Поли изследванията за яслата,и не ми остана време да пиша в нашата темичка.
Както винаги,Дени си се представила великолепно в оформлението и Peace
До сега четох старата темичка,много болни дечица в нашите редици  ooooh!.Дано бързичко да оздравяват всички Praynig.Тези разни вируси са ужасни,няма лято,няма зима -вируси навсякъде има ooooh!
Поли от 1.10 ще е на ясла.Надявам се,миличкото ми детенце да свикне бързичко,и да не боледува много.Напоследък е станала много раздразнителна,явно я мъчат последните 2 зъбчета.Само плаче като не е нейната и демонстративно ми се тръшка и вика"мой,мой" ако някой и вземе нещо нейно.Относно спането Поли си спи от близо 1 година самичка в нейната стая.За сега нямаме проблеми със спането,слагам я в чувалчето,защото се отвива иначе.
goris,страхотни снимки Peace.Възхищавам ти се на смелостта и търпениетно да отглеждаш две малки дечица и да учиш Peace

# 22
поздрав и от нас!
Дани миналата седмица беше на ясла. Не плаче, хапваше последните два дни. Доволна съм като за начало. НОооооо и ние сме в клуб "Сопол" Mr. Green Имаше и Т нощес. Правя промивки и аспирирам с помпата. ЩЕ минем на хомеопатия от утре, само да дойде хомеото у дома да го прегледа. Довечера ще му правя гореща вана, разтривка с ракиджос на гърди и стъпала. Топли чорапи.  bowuu

ДЖЕНД къде си приятелю да ни събереш кокошия отбор в Хисаря??

Стискам палци на болните дечица да се оправят бързо..Не го отдавайте само на яслите, вижте кво е гадно времето, баш сега вирусите се вихрят.

# 23
Дени, благодарско за темата  Hug

От днес и Моника е отново сополива, пък още даже не сме се добрали до яслата  ooooh! Трябваше на 23.09. да тръгне - първо имаше проблем с изследванията, сега пък това....Не че давам зор, де  Grinning

# 24
  • София
Айде и аз да разваля темата,
снощи Ники вдигна температура. Сополи няма. Гърло, гърди, уши всичко е ОК. Тъкмо оправихме дрисъка и сега това. Close
Направо ми омръзна.
А трябваше от утре да тръгне на ясла по цял ден, защото аз започвам нова работа.
Направо акъла ми не го побира как ще се справяме с тия болести. Добре, че засега тати ще го гледа 3 дни вкъщи, но............после пак на ясла.
Май новите ми работодатели няма да ми видят много очите. Дано ме търпят в това положение.

# 25
  • София
Май новите ми работодатели няма да ми видят много очите. Дано ме търпят в това положение.

Ох, аз тъкмо поради тази причина се колебая да търся ли нова работа, да не търся ли...

За сега клоня към връщане на старата, че там ще съм ОК, ако се налага да отсъствам... Пък и от нас мога да работя... а как ми се искаше нова работа и на мен!!!

Дали като станат на по 3 години ще е по-лесно с болестите?

Оздравявайте дечица и мами!!!

# 26
  • Отвъд алеята зад шкафа
Запис

# 27
ЧЕСТИТ ВТОРИ РОЖДЕН ДЕН НА НАЙ-БЪРЗОТО ДЕВОЙЧЕ ОТ НОЕМВРИЙСКИТЕ РЕДИЧКИ-АНИ НА НАДЯ ВЕЛИНОВА!
МИЛО ДЕТЕ,ЖЕЛАЕМ ТИ ДА СИ МНОГО ЗДРАВИЧКА,ДА СИ ВСЕ ТАКА УСМИХНАТО И ЛЪЧЕЗАРНО МОМИЧЕНЦЕ,ЗА ДА РАДВАШ СВОИТЕ РОДИТЕЛИ!ВЕСЕЛО ДЕТСВО И МНОГО ЩУРИ ИГРИ!ЦЕЛУВКИ ОТ НАС СЪС СИМОНЧЕТО!
НАДЕ,ВЕСЕЛ ПРАЗНИК НА ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО,МИЛИЧКА!
,А ТОВА Е ЗА МАМА!

# 28
Еххх, започнаха и рожденните дни на нашите сладки ноемврийчета, кога мина това време, хем ми е весело, хем ми е мъчно, вече не са бебета малките ни момчета и момичета ...

Честит рожден ден на порасналата Ани! Да е здрава, весела, игрива, само радост да носи на мама и тате!
Честит празник и на мама!

Алекс е приет в 79-то ОДЗ, в събота директорката ми се обади и ме изненада приятно, аз всъщност очаквах, че ще го приемат, но пък нямах представа че се обаждат и по телефона. Днес сутринта ходихме с тати да го запишем. Много ми допадна жената, поне на първо четене. Каза като сме готови с изследванията да заповядаме. Но пък малчо тази сутрин стана със сополи, и незнам ще успеем ли скоро да направим някакви изследвания  ooooh! Вече в чудо се видях, почти целия септември ни мина в болести и сега ако пак се започва...

iviche, Кaril, ВечеПетя, kreo и всички болни , бързо да се оправяте, съчувствам ви искрено. Напоследък и ние сме все така  Cry

kreo, дано нямаш проблем с работодателите. Аз затова избрах варианта с детегледачката, първо че Алекс беше доста малък като почнах работа, второ за да не отсъствам постоянно от новата работа. То не че не съм вземала болничен, но за 1 година почти, 3 болнични са нищо, като се има предвид че си с малко дете. Успех ти пожелавам, както и на другите майчета, които се връщат на работа.  Hug

Сега ще ви оставям, пожелавам повече слънце днес Heart Eyes

# 29
  • София
Хайде почна сеееее!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АНИ!  НЕКА БЪДЕ ЗДРАВА, МНОГО УСМИХНАТА И ЩАСТЛИВА, ОТМЯНА НА МАМА!!! САМО ВЕСЕЛИ ИГРИ!!!

Наде ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!!!   bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт