Появи се НОЕМВРИйският бонбон, малък царствен Симеон!!!

• 13 651
  • 318
  •   1
Отговори
# 30
  • Бургас
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКАТА ПОСНАЛА АНИ!НЕКА РАСТЕ ЕДНО ЗДРАВО, ЩАСТЛИВО, БУДНО И ЗАСМЯНО ДЕТЕ!

Наде, честит празник мила!   bouquet

# 31
  • Ботевград
Честит 2-ри рожден ден на малката и сладка АНИ!
Да расте весело здраво и жизнено дете!!!

Наде, да ви е живо и здраво детенцето, да продължава да ви радва и да не спирате да се обичкате и да бъдете едно много щастливо семейство.

# 32
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АНИ!!!С пожелания за здраве,щастливо детство и късмет в живота!

# 33
Честит рожден ден и от мен на Ани! Здраво и безгрижно детство!  bigdance2 Tada nbirthday

Дени, браво smile3501 отново страхотна тема

Аз да не казвам голяма дума за болестите, че "до вчера" се влачихме и ние със сополи и кашлица. От днес Георги е на ясла, ама ще видим колко време ще го опазят. Ама на пук на лелите и сестрите съм го пуснала с боди-потник и гащиризон - да му е топло на детето. Дано само да го закопчават. Иначе и в нашата ясла има климатик, ама не знам дали им топлят. Сутрин като го оставям изглежда топло, ама то от студа навън навсякъде ще ти е топло Simple Smile

Дано наистина като станат на по 3-4 да спрат тези болести и вируси, че направо се побърквам.

# 34
Честит 2-и рожден ден на "каката" в ноемврийските редици - Ани!
Нека бъде жива, здрава, весела, щастлива...Нека има детство изпълнено със смях и много усмивки!
От все сърце й пожелаваме в най-скоро време да стане кака на братче или сестриче!

Наде, весел празник на цялото ви семейство!

# 35
Честит рожден ден, малка, сладка АНИ!!!

Пожелавам много здраве, усмивки, безгрижно детство, късмет и любов!!!

Наде, весел празник 

Hug Почнаха ден-денитееееееееееееееееееееееееее ....
Аз в събота купих на Виктор подарък от Хиполенд, но той взе,че си го намери  Mr. Green Купих му много хубави релсички с влакче на ''Вадер''. Не е спрял да играе с него и се оказа много здраво. По нататък ще му взема и едни улици които могат да се монтират към кръстовището на сегашните ни релси  Wink
Момичета, една позната много бързо оправи сополите на дъщеричката си с едно 'хомеопатично' на Боарон - Алум цепа, разреждане 9 - дава се по три гранулки /разредени с водичка/ през около 4 часа. Не е скъпо - около 3-4 лв. е!
Мони, моя синковец също все още се пробужда нощем. До скоро спях на походното легло в неговата стая. Сега имам малко затишие - като се размрънка отивам до него залюлея го на леглото и пак си отивам в нашата стая. И като никога близо седмица вече спи до 8.00 ч сутрин!!! За нас е огромен рекорд!
Ако искате да пуснем анкета с за общия РД - предложения за град, та после да видим какви хотели има и да гласуваме пак и после да пратим един списък където сме си харесли и всеки да си плаща и да си следи дали са му пристигнали парите. Мисля, че миналата година прекалено много измъчихме Деничка. Само ще се оточним на финала за менютата.
Ето хотели във В.Търново    http://www.veliko-tarnovo.net/index.php?page=dir&dir_id=1&subdir_id=1
За Хисаря - д-р Дженд ще каже къде е хубаво!  Някъде със закрито басейнче...
Хубав ден!!!

Последна редакция: пн, 29 сеп 2008, 15:30 от T@LI

# 36
ЧЕСТИТ РД, Ани!!! Все така радвай мама и тати, бъди здрава и палава!!!

Наде - честит празник!!!  Hug

Хайде и Гергана в списъка със сополиви и прокашлящи деца - много сме, силни сме  Laughing. Кофти, обаче какво да се прави, вирусите са много досадна работа...

Крео - нищо не каза за резултатите??

# 37
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, АНИ! МНОГО ЗДРАВЕ И ЩАСТИЕ, УСМИВКИ И РАДОСТ ТИ ЖЕЛАЯ!
НАДЕ, ДА ВИ Е ЧЕСТИТА РОЖДЕНИЧКАТА!

Дали като станат на по 3 години ще е по-лесно с болестите?

Само мога да се надявам. Един от лекарите на дъщеря ми твърдеше, че всички деца боледуват в началото  в ясли и градини, докато не прекарат повечото вируси.
И ние сме в очакване на започване на яслата.

Желая бързо оздравяване на  болничките дечица!

# 38
Еххх, побиват ме приятни тръпки в очакване на вторите рождени дни на мъниците ни  Hug.

На миличката  Ани пожелавам  приказно детство,изпълнено с много весели игри. И най-важното да бъде здравичка.

Наде, весело изкарване и да пишеш после как е минало + снимки  Wink.

Мама Мони, при нас положението със събуждането нощем беше същото, каквото го описваш, но откакто махнахме биберона Ая спи добре. Може доста да се върти, но не се събужда.

Аз да ви питам - давате ли на дребните капки за здрави зъбки Zymafluor?

Ние с Ая се гледаме още двенките и така ще е до Нова година, когато ми изтича и старата отпуска. После  Rolling Eyes ще видим как ще я гласим поне до пролетта, че хич не ми се дава на домче малката баш  срещу зимата. Ая колкото повече расте и бърбори, толкова по-гореми стават и беличките и. Та май с радост ще тръгна на работа, че взе да ме стяга шапката вкъщи.

На всички болнички  Praynig бързо и безпроблемно оздравяване.

Доскорооо  Heart Eyes.

# 39
 newsm59 nbirthday newsm67  Gift  party023 newsm38 Tada  party002  ura dazzler1  bigdance2 newsm18  Party Time  costumed034 Tada за Ани и цялото семейство - Честит празник Simple Smile

# 40
Ех, страхотно започнаха празниците!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКАТА- НАЙ ГОЛЯМА АНИ!
ДА РАСТЕ ЗДРАВА, ЗАСМЯНА И ЩАСТЛИВА! ДА РАДВА МНОГО МАМА И ТАТИ И ТЕ ДА Я СЛУШАТ МНОГО!

Elimira, аз Зимафлуор не съм давала,въпреки,че педиатърката ни каза за него, но така си прецених.

# 41
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПЪРВАТА ОТ МАЛКИТЕ НИ РОЖДЕНИЦИ - АНИ!!! ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА, ДА РАСТЕ РАДОСТНА, ЗАСМЯНА И ДА БЪДЕ НА МАМА ОТМЯНА   Mr. Green

На мама Наде:

Мони, отностно буденето нощем - Алекс откакто му махнах нощната биба се буди по 2-3 пъти през нощта. Сега след първото будене си го взимаме при нас и така си откарва до сутринта  Mr. Green

Болничките бързо да оздравяват.

До сега писах и накрая Алекс ми изтри писанията  ooooh! Та с две думи кофти ми е, защото в сряда Алекс тръгва на ясли. На всичкото отгорецяла седмица ще е до 12ч. на обяд, което за мен не е правилна практика на градината.

# 42
  • София
Ей мацки усещате ли, че едно по едно повечето софиянчета ги приеха на ясла Laughing
А Тали подхвана една много хубава тема за подаръците - имате ли вече идеи какво ще подарявате за рождените дни? Ако някой вече е решил моля да сподели Praynig

# 43
http://www.aagiftsandbaskets.com/Images/BD012004.jpg
http://kartichki-bg.com/data/media/110/008-b.jpg
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АНИ!!!!

ВЕСЕЛ ПРАЗНИК НА ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО newsm51

аз пак не мога да изкарам картичка на фона-вече съм забравила-ще науча пак
ние сме добре -но не ходим на ясла нито пък ще тръгваме -до април ще си ги гледам в къщи -нали и баткото е първокласник да му помагам
бързо оздравяване на болните
за общия РД давайте да решаваме вече newsm51

# 44
  • на странно място ......
Честит втори рожден ден мило Анче-калпазанче  Heart Eyes, бъди жива, здрава, много щастлива и пакостлива!!!

Наде, много здраве и щастие на цялото семейство, ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

Общи условия

Активация на акаунт